Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

kızlar mide bulantısı için yaptığınız birsey varmı hersey kokuyor çok kötüyüm

Mutlu haber alan tüm arkadaşların Allah tamamına erdirsin 😊
Bana hastanede serum verildi proluton iğne yapıldı ve endol verildi... düsük riskindeki standart tedavi.... bir de rapor verdi arkadaş evde yatman gerekiyor diye .... tüp bebek doktorum da coraspini alma şimdilik dedi .... insallah kanamanın tek nedeni coraspindir ... ama dejavu oldu :KK43: aynı Günden 1 gün önce aynı şeyleri yaşamak çok travmatik:KK43: Allah kimseye vermesin ....
eşim gelip alana kadar bekleyeceğim oradan eve geçerim .... beklemekten başka çare yok.... Pazartesi kontrol günümdü.... su anda 5+4teyim.... bakalım göreceğiz bu dünyaya gelmek istiyorlar mı istemiyorlar mı..... şimdilik kese de yolk sac da bozulmamıştı ....
Korkulacak bisey olmamasina cok sevindim canim bebegin seninle sımsıkı tutunuyor masallah 😊

Çok tatlı bu yaaa😍😍😍 videolu anlatımı var mı? Bende şundan yaptım kendime arkadaşlarima geçen sene ilk gebeligimde vakit geçirmek için bu sene başka şeyler yaptım battaniye felan bende boş duramayanlardanim🙈 işe gitmeyince bu sene boş duramıyorum
Valla sen harikasin bende yarin insallah 1 at rapor alirsam hayirlisiyla evde bol bol isleyecegim ortak renklerden 😍😘

Benim bugün 21 günüm 30. günde gideceğim Allah nasip ederse kese ve kalbi duymak için. Mutlu haberlerini veren arkadaşları çok tebrik ederim ❤
Canim oyle git en guzeli ben 23. Gun gittim kalp olusmustu ama garanti olsun diye herhalde bu hafta yani 30. Gun dinleyecegiz hem oyle gidersen her ikisinide gormus ve dinlemis olursun ♡

Canim oyle git en guzeli ben 23. Gun gittim kalp olusmustu ama garanti olsun diye herhalde bu hafta yani 30. Gun dinleyecegiz hem oyle gidersen her ikisinide gormus ve dinlemis olursun ♡
Ne güzel hayırlısıyla kalbide dinleyin birazda olsa insan rahatlar 🥰 Stres olmamak için bugünlerin biraz keyfini çıkarıyorum aslında. Zaten sonuç nasıl olursa olsun doktorun yapabileceği birşey yok Hayırlısını rabbimden bekleyip dua ediyorum 🙏

Ne güzel hayırlısıyla kalbide dinleyin birazda olsa insan rahatlar 🥰 Stres olmamak için bugünlerin biraz keyfini çıkarıyorum aslında. Zaten sonuç nasıl olursa olsun doktorun yapabileceği birşey yok Hayırlısını rabbimden bekleyip dua ediyorum 🙏
Cok guzel dusunuyosun aynen oyle en azindan su zamanlarimiz guzel gecsin tabi hepsi guzel gecsin tevekkulle bekleyelim insallah benim icin dua edin canlar ben bugun varya uyuyamam herhalde dusunup dusunup siritiyorum su siralar zaten 🤭🤭

Cok guzel dusunuyosun aynen oyle en azindan su zamanlarimiz guzel gecsin tabi hepsi guzel gecsin tevekkulle bekleyelim insallah benim icin dua edin canlar ben bugun varya uyuyamam herhalde dusunup dusunup siritiyorum su siralar zaten 🤭🤭
İnşallah çok güzel haberlerle gel ve bize de umut ol 😊 dualarımız seninle 💕

Çok teşekkür ederim kızlar. Darısı başınıza. Benim baştan beri devam eden belirtim göğüs şişliği ve ağrısı. Yan tarafları hala hassas. Bir de karnım baya şiş. Gaz sancılarımda oluyor arada. 6+1 olarak hesapladı doktor bugün keseyi. Taransferden sonra 25. günümdü

Çok teşekkür ederim kızlar. Darısı başınıza. Benim baştan beri devam eden belirtim göğüs şişliği ve ağrısı. Yan tarafları hala hassas. Bir de karnım baya şiş. Gaz sancılarımda oluyor arada. 6+1 olarak hesapladı doktor bugün keseyi. Taransferden sonra 25. günümdü
Benimde 23.gun 5+6 demisti dogru yaniiii kuzum hatta 1 gun ilerde Benim hesaba gore

Kizlar benimde bugün 30.gunum 6+3 um belirtilerim cok hafif göğüs hassasiyeti var bide arada gazim oluyor okadar baska bir belirtim yok.

Kizlar benimde bugün 30.gunum 6+3 um belirtilerim cok hafif göğüs hassasiyeti var bide arada gazim oluyor okadar baska bir belirtim yok.
Canim belirti bunyeden bunyeye degisiyo bence kiminde hic bulanti yok kiminin cok..benim bugun belim agridi biraz korktum hatta netten baktim dusuk riski olanlarda olurmus filan diye cok nete de takilmamak lazim sonra benden ileri olan bi ark danistim o kalcadan yapilan progestan yaparmis bel agrisini..cok sukur korktum tabi ben oyle bakinca

X