canım ben kafeinsiz kahveye geçtim transferden sonra. günde 200 mg'a kadar kafein alınabiliyormuş fakat dikkat etmekte yarar var çünkü çikolatada ve çayda da kafein var....
Canım inşallah meleğin seninledirGeçen seferki gibi yine kanamam başladı arkadaşımın yanına gidiyorum şimdi
Gözün aydın çok sevindimkızlar keseyi de kalp atışını da gördük bugün çok çok inanılmaz duygular içerisindeyimhepinize yaşamak nasip olsun inşallah
Seninde gozunaydin canim. Ne güzel haberler bu mubarek günde cok sevindim darısı basimiza Allah bizede yaşatır insallah bu mutluluğuKızlar çok şükür gördük minik mucizemiÇok kısa duymakta nasip oldu Beklemek çok zordu ama değdi.Rabbim herkese yaşatsın.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Geçen sefer olan yine olacak diye düşünme. İnşallah bu sefer sonuna kadar gidecek. Dualarım seninle.Geçen seferki gibi yine kanamam başladı arkadaşımın yanına gidiyorum şimdi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş bebişinKızlar çok şükür gördük minik mucizemiÇok kısa duymakta nasip oldu Beklemek çok zordu ama değdi.Rabbim herkese yaşatsın.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun gözün aydınKızlar çok şükür gördük minik mucizemiÇok kısa duymakta nasip oldu Beklemek çok zordu ama değdi.Rabbim herkese yaşatsın.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
canım inş seninde sağlıklı haberlerini bekliyoruz dilerim bir sorun yoktur allahım yavrularını sana bağışlasımGeçen sefer de bu aralar başlamıştı kanamam .... yine böyle olacağını biliyordum ....
Dün yazacaktım ama unutmuşum, light ürünler için de geçerli bu risk o yüzden normal içelim kararında olsun sadecekızlar bugün doktora sordum, kafeinsiz tavsiye etmedi. 2 günde bir normal kahve içebilirsin dedi. onların kafeinden arındırılması için ne gibi kimyasallar kullanılıyorlar bilmiyoruz dedi...
Çok şükür.. Rapor iyi fikir, dinlenmek iyi gelecektir. Gitmeye niyeti yok embriklerinin bak duruyorlar ne güzelMutlu haber alan tüm arkadaşların Allah tamamına erdirsin
Bana hastanede serum verildi proluton iğne yapıldı ve endol verildi... düsük riskindeki standart tedavi.... bir de rapor verdi arkadaş evde yatman gerekiyor diye .... tüp bebek doktorum da coraspini alma şimdilik dedi .... insallah kanamanın tek nedeni coraspindir ... ama dejavu olduaynı Günden 1 gün önce aynı şeyleri yaşamak çok travmatik Allah kimseye vermesin ....
eşim gelip alana kadar bekleyeceğim oradan eve geçerim .... beklemekten başka çare yok.... Pazartesi kontrol günümdü.... su anda 5+4teyim.... bakalım göreceğiz bu dünyaya gelmek istiyorlar mı istemiyorlar mı..... şimdilik kese de yolk sac da bozulmamıştı ....
Mutlu haber alan tüm arkadaşların Allah tamamına erdirsin
Bana hastanede serum verildi proluton iğne yapıldı ve endol verildi... düsük riskindeki standart tedavi.... bir de rapor verdi arkadaş evde yatman gerekiyor diye .... tüp bebek doktorum da coraspini alma şimdilik dedi .... insallah kanamanın tek nedeni coraspindir ... ama dejavu olduaynı Günden 1 gün önce aynı şeyleri yaşamak çok travmatik Allah kimseye vermesin ....
eşim gelip alana kadar bekleyeceğim oradan eve geçerim .... beklemekten başka çare yok.... Pazartesi kontrol günümdü.... su anda 5+4teyim.... bakalım göreceğiz bu dünyaya gelmek istiyorlar mı istemiyorlar mı..... şimdilik kese de yolk sac da bozulmamıştı ....
İnsallahÇok şükür.. Rapor iyi fikir, dinlenmek iyi gelecektir. Gitmeye niyeti yok embriklerinin bak duruyorlar ne güzelhep de dursunlar inşallah
sevindim. lütfen çok dikkat et kendine
Üzülmez mi arkadaşım.. O kadar inanarak bekliyoruz ki ve o kadar eziyete katlanıyoruz ki, eşim bile ağır depresyona girerim bi şey olursa diyordu dün.. Rabbim gebeliğin de, evladın da hayırlısını versin. Kondurdu rahmimize, onları bizden almasın inşallahİnsallahSizlerle konuşmak o kadar iyi geliyor ki ..... gideceklerse de yapacak birsey yok ama insan yine de emeğine umutlara herseye üzülüyor ....
Çok şükür bak seninleler Allah aynı şeyleri yaşatmasın inşallah, bende 7 haftalık kaybetmiştim ne acılarla ama bu sefer hiç aklıma getirmiyorum. Sende öyle yapMutlu haber alan tüm arkadaşların Allah tamamına erdirsin
Teşekkür ediyorum :) çok mutlu oldum güzel haberlere :) kaçıncı gündeydin bugün?
Maşallah arkadaşım ne güzel darısı bize inşallah24. Gün