Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

canım ben kafeinsiz kahveye geçtim transferden sonra. günde 200 mg'a kadar kafein alınabiliyormuş fakat dikkat etmekte yarar var çünkü çikolatada ve çayda da kafein var....

kızlar bugün doktora sordum, kafeinsiz tavsiye etmedi. 2 günde bir normal kahve içebilirsin dedi. onların kafeinden arındırılması için ne gibi kimyasallar kullanılıyorlar bilmiyoruz dedi...

Geçen seferki gibi yine kanamam başladı arkadaşımın yanına gidiyorum şimdi
Canım inşallah meleğin seninledir benim de hiç kanamam olmadı bu zamana kadar önceki de öyleydi ama sanki en son doktora gittigimden beri adet ağrıları var sanki kanama olacak gibi her lavabo ya gidişimde bakıyorum Allah'ım kaldıramayacağı mız şeyler yaşatmasın

Kızlar çok şükür gördük minik mucizemiÇok kısa duymakta nasip oldu Beklemek çok zordu ama değdi.Rabbim herkese yaşatsın.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Seninde gozunaydin canim. Ne güzel haberler bu mubarek günde cok sevindim darısı basimiza Allah bizede yaşatır insallah bu mutluluğu
Senin belirtilerin nasil olmuştu

Kızlar çok şükür gördük minik mucizemiÇok kısa duymakta nasip oldu Beklemek çok zordu ama değdi.Rabbim herkese yaşatsın.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş bebişin inş bizlerde en kısa zamanda duyarız çok büyük mutluluk ya

Hayırlı olsun gözün aydın çok şükür kalbi de duymuşsun rahatlama vakti artık

kızlar bugün doktora sordum, kafeinsiz tavsiye etmedi. 2 günde bir normal kahve içebilirsin dedi. onların kafeinden arındırılması için ne gibi kimyasallar kullanılıyorlar bilmiyoruz dedi...
Dün yazacaktım ama unutmuşum, light ürünler için de geçerli bu risk o yüzden normal içelim kararında olsun sadece

Mutlu haber alan tüm arkadaşların Allah tamamına erdirsin
Bana hastanede serum verildi proluton iğne yapıldı ve endol verildi... düsük riskindeki standart tedavi.... bir de rapor verdi arkadaş evde yatman gerekiyor diye .... tüp bebek doktorum da coraspini alma şimdilik dedi .... insallah kanamanın tek nedeni coraspindir ... ama dejavu oldu aynı Günden 1 gün önce aynı şeyleri yaşamak çok travmatik Allah kimseye vermesin ....
eşim gelip alana kadar bekleyeceğim oradan eve geçerim .... beklemekten başka çare yok.... Pazartesi kontrol günümdü.... su anda 5+4teyim.... bakalım göreceğiz bu dünyaya gelmek istiyorlar mı istemiyorlar mı..... şimdilik kese de yolk sac da bozulmamıştı ....

Çok şükür.. Rapor iyi fikir, dinlenmek iyi gelecektir. Gitmeye niyeti yok embriklerinin bak duruyorlar ne güzel hep de dursunlar inşallah

sevindim. lütfen çok dikkat et kendine

İnsallah Sizlerle konuşmak o kadar iyi geliyor ki ..... gideceklerse de yapacak birsey yok ama insan yine de emeğine umutlara herseye üzülüyor ....
Üzülmez mi arkadaşım.. O kadar inanarak bekliyoruz ki ve o kadar eziyete katlanıyoruz ki, eşim bile ağır depresyona girerim bi şey olursa diyordu dün.. Rabbim gebeliğin de, evladın da hayırlısını versin. Kondurdu rahmimize, onları bizden almasın inşallah

Çok şükür bak seninleler Allah aynı şeyleri yaşatmasın inşallah, bende 7 haftalık kaybetmiştim ne acılarla ama bu sefer hiç aklıma getirmiyorum. Sende öyle yap

Kızlar bugün bende doktora ilaç yazdırmaya gitmiştim .. doktor görünmeyebilir ama karındanda bi bakalım dedi ve çok net olmamakla beraber keseyi gördü. Önemli olan canlanması şu an birşey diyemem dedi.haftaya daha net gözükürmüş inşallah. Verdikleri ultrason görüntüsündede 8.8 mm yazıyor nasıl ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…