Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Sonraya mı ertelendi?Üzülme vajinalden duyulurdu. Benimkine öyle baktı zaten
Dr tekrar aradim gel inanmiyosan vajinal bakalim cok dert ediyosun biraz rahat ol dedi Adam resmen beni tersledi ama hakli tabii soyledi orda bidaha sormakta benim hatam yani

Dr tekrar aradim gel inanmiyosan vajinal bakalim cok dert ediyosun biraz rahat ol dedi Adam resmen beni tersledi ama hakli tabii soyledi orda bidaha sormakta benim hatam yani
Haftaya dedi ama sonraki pazartesi gidicem kesin olsun benim size tavsiyem erken gitmeyin eger karindan baktiracaksaniz

🙈inanmıyorum aradığına :)))) keske oradayken isteseydin bu kadar aklında kalacaktı ise .... ama doktor var demiş sonucta , olmayan birseye neden var desin ...

Keşke şimdi uyusam ve Pazartesi sabah uyansam ... zaten eşim 2 yok :KK43: .... yataktan kalkamadım hala , benki en geç 9da zıplardım yataktan ...

O hisler zaten insanin akliyla oynuyor canım Allahim nasip etsin insallah pazartesi miniklerimiz bize sesleriyle cvp vercekler bütün hislerimiz ortadan kalkcak
Bende hic belirti yasamadigimdan hisler kötü yonlendiriyor 😐
Baştan beri hiç belirti yaşamamak daha iyi bence ... hamileliği de rahat geçirirsin .... baştan hissedip sonra hissetmemek insanı şüpheye düşürüyor .... yersiz vesveseler benimkisi ... belki kötüyü çağırmak ...

Günaydın hanımlar pazartesi gelsin bian önce inşallah kese var mı göreyim. Ne stresli Bi süreç. Her aşaması beklemek. İçimizde birşey var, oluyor ama bilemiyoruz cevabını illa beklemek gerek. Ya sabr.

🙈inanmıyorum aradığına :)))) keske oradayken isteseydin bu kadar aklında kalacaktı ise .... ama doktor var demiş sonucta , olmayan birseye neden var desin ...
Hic sorma esimin yuzunden yok ara yok sor yok bilmem ne dr hakli her hastayla Boyle mi ugrassin Allah askina cok cnm sikildi neseki 1 ay rapor yazdi yatip dinlenmek istiyorum evde.ya bide Adam hakli inanmiyo gibi gel vajinal bakalim kesin diyo biz hala cok kizdim suan gercekten kendime 1 hafta daha bekle madem istemiyosun iyice aptallastim hormonlardanmi leyden bilmiyorum😥

Hic sorma esimin yuzunden yok ara yok sor yok bilmem ne dr hakli her hastayla Boyle mi ugrassin Allah askina cok cnm sikildi neseki 1 ay rapor yazdi yatip dinlenmek istiyorum evde.ya bide Adam hakli inanmiyo gibi gel vajinal bakalim kesin diyo biz hala cok kizdim suan gercekten kendime 1 hafta daha bekle madem istemiyosun iyice aptallastim hormonlardanmi leyden bilmiyorum😥
Niye oradayken vajinal baktırmadın ?

Niye oradayken vajinal baktırmadın ?
Iste biz yok dedik daha kucuk ya riski olur diye kendide vajinal taraftari degilim diyodu ya o yuzden korktuk sonrada yok baktirsaydik fialb diye dusunup aradim Adam demistie bunlarin anlamada kitlik var herhalde cok utandim

Iste biz yok dedik daha kucuk ya riski olur diye kendide vajinal taraftari degilim diyodu ya o yuzden korktuk sonrada yok baktirsaydik fialb diye dusunup aradim Adam demistie bunlarin anlamada kitlik var herhalde cok utandim
Yok yok merak etme :) empati kurabilen her doktor anlayışla karşılar sadece senin de yazdığın gibi her hasta böyle yapsa adam başa çıkamaz .... ama bu başlıkta (en sıkı takip ettiğim ve en çok şey paylaştığım yer burası) daha önce de yazmıştım , bu hafta gittiğim kişi canciğer dostum sadece arkadaşım olduğu için değil bilgisine ve tecrübesine güvendiğim birisi , tüp bebekle uğraşsa ona yaptırırdım o kadar söyleyeyim, onun söylediği vajinalle karından bakılanın bebek üzerinde zarar açısından bir farkı yok.... doppler dediğimiz farklı bir ultrason tekniği var bu kalp atışı duyulan , onda ısı yayabildiği icin kalp üzerinde olumsuz etki gösterebildigine dair çalışmalar var dedi(aslında o da çok kesin degil, bilimsel çalışmalar var bunu söyleyen) ama ben pek tercih etmiyorum doppler dedi.... özellikle sordum , vajinal ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yok ....

Baştan beri hiç belirti yaşamamak daha iyi bence ... hamileliği de rahat geçirirsin .... baştan hissedip sonra hissetmemek insanı şüpheye düşürüyor .... yersiz vesveseler benimkisi ... belki kötüyü çağırmak ...
Bastan kasik batmalarim oldugundan hissediyorum orda minigimi
Suan 6+4 oldum ama kusmamda baslmadi kasiklarimda da bi agri hissetmiyorum cok hafif bastirinca bi göğüs hassasiyetim var okadar

Süt içiyor musunuz kızlar? Benim hiç aram yok:KK43: Ama bir şekilde başlamam gerekecek

Yok yok merak etme :) empati kurabilen her doktor anlayışla karşılar sadece senin de yazdığın gibi her hasta böyle yapsa adam başa çıkamaz .... ama bu başlıkta (en sıkı takip ettiğim ve en çok şey paylaştığım yer burası) daha önce de yazmıştım , bu hafta gittiğim kişi canciğer dostum sadece arkadaşım olduğu için değil bilgisine ve tecrübesine güvendiğim birisi , tüp bebekle uğraşsa ona yaptırırdım o kadar söyleyeyim, onun söylediği vajinalle karından bakılanın bebek üzerinde zarar açısından bir farkı yok.... doppler dediğimiz farklı bir ultrason tekniği var bu kalp atışı duyulan , onda ısı yayabildiği icin kalp üzerinde olumsuz etki gösterebildigine dair çalışmalar var dedi(aslında o da çok kesin degil, bilimsel çalışmalar var bunu söyleyen) ama ben pek tercih etmiyorum doppler dedi.... özellikle sordum , vajinal ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yok ....
Belkide kendide bakmiyorum vajinal diye bizede onun etkisi oldu ister istemez nese hayirlsiu canim bakalim haftaya duyulur dedi herhalde ters bisey olsa direk derdi

Pazartesi benim kontrolümde, bu arada estrofemi sorma sebebim o ilacı kesmeden adet olamıyoruz ya hani kanama olursa sadece yerleşme kanaması yada kese bozulursa düşük kanaması olabilitesini araştırmak içindi. Ben sanıyordum ki o ilacı kullandığımız için hiçbir kanama yapmayacak şekilde rahim kalınlaşıyor. Ama öyle değilmiş eror verirse de bebişler tutunsa da kanayacaksa kanıyormuş. 🤗 bu arada benim de mide bulantım yok sadece zaman zaman bel ağrısı ve sıkça idrar🙈

Bugun bende Bi boşluk var sanki içimde her günkü olan şişlik hissim yok kasıklarımda hissettiğim o sıkışma yok 🤯 çok tuhaf Bi üzüntü kapladı içimi sanki o şişkinlik onun varlığı gibiydi bana.belim ağrırdı sabahları o da yok anlayamadım. İnşallah beni bırakmamıştır 🤲

X