Allah razı olsun canımİnşallah gözükecek hiç üzülmedaha bi şey belli değil, kaldı ki hiçbirimiz için belli değil ama olumlu düşünmeliyiz. Senin şu an hissediyorum dediğin şey anksiyete, kaygı ve kötü sonuca hazırlık. İnanma olumsuz hislerine, inşallah çok güzel olacak
Benimde yeğenim doğacak ona tulum başladım bakalım becerebilirsemEl isi yapan varmi yani orgu filannnnn dogal terapiiiii sonuctaa hanimlar
İçini ferah tut, Bende keseleri gördüm ama bebekleri göremedim. inşallah görürüz doktorlarda bazen emin olamıyo korkutuyo insanı. Geç gelişiyordur bebeğin öyle düşünHaftaya Perşembe cuma ya kesin gözükmesi gerekiyor dediler bende kanama olmadığı sürece bekleyeceğim o süreci canım kan vermekten bıktım ya
İnşallah öyledir canımİçini ferah tut, Bende keseleri gördüm ama bebekleri göremedim. inşallah görürüz doktorlarda bazen emin olamıyo korkutuyo insanı. Geç gelişiyordur bebeğin öyle düşün
Bende transfer surecinde ozellikle Boyle kollari folan firfirli netten bakarak basladim gul kurusu renginde tulumBenimde yeğenim doğacak ona tulum başladım bakalım becerebilirsembu süreçte iyi oluyo
. 28 gün sonraya yakın bir tarihte olursunuz ama gecikme olabilir ben 5 gün gecikmiştim.Kızlar lütfen cevaplarmisiniz
Ben opudan 5 gün sonra adet oldum (normal adetime 13 kala olmuş oldum)
Bir sonraki adet 13 gün sonra mi olucak yanı . Yoksa döngüm 28 günde bir ise . 28 gün sonra mi olucam ??
Fotoğrafı var mı?Bende transfer surecinde ozellikle Boyle kollari folan firfirli netten bakarak basladim gul kurusu renginde tulumtabiii su aralar elime almasamda ilerleyen zamanlarda gercekten insana cok iyi geliyo orgu isi cok beceremesemde yavasta olsam yapiyorum ufak tefekk
İyi haberlerini bekliyoruzKan verdim bekliyorum bugun keseyede bakilcak insallah hamişler dualarinizi bekliyorrum
Bunu bende merak ediyorum mesala doktor bize keseyi gördük dedi. Bu dış gebelik ve kimyasal gebelik olmadığı anlamına gelir dedi. Ama bebek içinde görünüyor demedi ya da yolk kesesinden vs bahsetmedi 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için randevu verdiKızlar günaydın hayırlı cumalar herkese... Yazılanları okurken birşey merak ettim?? Kese gözüktükten sonra içinde bebek ne zaman gözüküyor? Transferin kaçıncı gününde oluyor aşağı yukarı tecrübe edeniniz oldumu
Canım sabahları hep öyle oluyor hic bir sıkıntı yoktur bence, ben hatta bunu hamilelik belirtisi olarak görüyorumNöbette aslında evde içtiğim kadar su içtim ama gece bulunduğum oda cok sıcaktı ve sabah idrarım aşırı koyuydu insallah bir sıkıntı olmamıştır(((( yine paranoyak oldum (( (doktorum su ihtiyacını idrarının renginden kontrol edebilirsin demişti) ....