Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kizlar pazartesi kalp atışını duycaz insallah Allah nasip ederse
Cok heycanlanmaya basladim belirtilerim hala yok cok tedirginim o yuzden insallah nasipse duyariz pazartesi kalp atışını minigimizin

Eklentiler

• Screenshot_20200110-094218_Gallery.jpg
    Screenshot_20200110-094218_Gallery.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese... Yazılanları okurken birşey merak ettim?? Kese gözüktükten sonra içinde bebek ne zaman gözüküyor? Transferin kaçıncı gününde oluyor aşağı yukarı tecrübe edeniniz oldumu :KK56:
Canim 16. Gun minik kese ve bebek gordu 23. Gun daha netti be gelisimine bakti kesenin ve cocugun kalbi filan olusmus dedi yarinda insallah kalp sesini duycaz Allahin izniyle

Tam olarakta buuuuu🤗
Çok tatlı bu yaaa😍😍😍 videolu anlatımı var mı? Bende şundan yaptım kendime arkadaşlarima geçen sene ilk gebeligimde vakit geçirmek için bu sene başka şeyler yaptım battaniye felan bende boş duramayanlardanim🙈 işe gitmeyince bu sene boş duramıyorum

Eklentiler

• IMG_20191105_161644.jpg
    IMG_20191105_161644.jpg
    174,8 KB · Görüntüleme: 17
Gözunaydin canim coookk mutlu oldum pazartesi darısı basima insallah bende sagsalim duyarim kalp atışını
Sende ne gibi belirtiler vardi

hepinize bu duyguları yaşamak nasip olsun kızlar inşallah çok çok büyük bir mutluluk. tarifi yok...

ben de şişkinlik ve meme büyümesi ve hassasiyeti, sık idrara çıkma ve geceleri bir iki kez uyanma dışında bir belirtim yok hala. bunları tedavi başından da yaşıyordum aslında. sadece memeler baya dolgunlaştı şimdiden :KK48:

X