- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
Bütün suyu bebeler kullanıyor .....Canım sabahları hep öyle oluyor hic bir sıkıntı yoktur bence, ben hatta bunu hamilelik belirtisi olarak görüyorum sonuçta onceden bu kadar koyu olmuyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün suyu bebeler kullanıyor .....Canım sabahları hep öyle oluyor hic bir sıkıntı yoktur bence, ben hatta bunu hamilelik belirtisi olarak görüyorum sonuçta onceden bu kadar koyu olmuyordu
Tam olarakta buuuuuFotoğrafı var mı?
Bende yarin gidecem insallah heycan olmazmiiii amaninnn hemde nasilllKizlar pazartesi kalp atışını duycaz insallah Allah nasip ederse
Cok heycanlanmaya basladim belirtilerim hala yok cok tedirginim o yuzden insallah nasipse duyariz pazartesi kalp atışını minigimizin
Canim 16. Gun minik kese ve bebek gordu 23. Gun daha netti be gelisimine bakti kesenin ve cocugun kalbi filan olusmus dedi yarinda insallah kalp sesini duycaz Allahin izniyleKızlar günaydın hayırlı cumalar herkese... Yazılanları okurken birşey merak ettim?? Kese gözüktükten sonra içinde bebek ne zaman gözüküyor? Transferin kaçıncı gününde oluyor aşağı yukarı tecrübe edeniniz oldumu
Dikkat et canım insallah kötü bisey yoktur içini ferah tututGeçen seferki gibi yine kanamam başladı arkadaşımın yanına gidiyorum şimdi
Onceki gibi olcagi ne malum ya oyle dusunme.Geçen sefer de bu aralar başlamıştı kanamam .... yine böyle olacağını biliyordum ....
Ozaman ilk seninkini heycanla bekliyoruzBende yarin gidecem insallah heycan olmazmiiii amaninnn hemde nasilll
Kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese... Yazılanları okurken birşey merak ettim?? Kese gözüktükten sonra içinde bebek ne zaman gözüküyor? Transferin kaçıncı gününde oluyor aşağı yukarı tecrübe edeniniz oldumu
Gözunaydin canim coookk mutlu oldum pazartesi darısı basima insallah bende sagsalim duyarim kalp atışınıkızlar keseyi de kalp atışını da gördük bugün çok çok inanılmaz duygular içerisindeyim hepinize yaşamak nasip olsun inşallah
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün bebişim darısı inş bizlerekızlar keseyi de kalp atışını da gördük bugün çok çok inanılmaz duygular içerisindeyim hepinize yaşamak nasip olsun inşallah
Çok tatlı bu yaaa videolu anlatımı var mı? Bende şundan yaptım kendime arkadaşlarima geçen sene ilk gebeligimde vakit geçirmek için bu sene başka şeyler yaptım battaniye felan bende boş duramayanlardanim işe gitmeyince bu sene boş duramıyorumTam olarakta buuuuu
Gözunaydin canim coookk mutlu oldum pazartesi darısı basima insallah bende sagsalim duyarim kalp atışını
Sende ne gibi belirtiler vardi
Allah kucağina almayı da nasip etsin canım amin cümlemize nasip olsun inşallahkızlar keseyi de kalp atışını da gördük bugün çok çok inanılmaz duygular içerisindeyim hepinize yaşamak nasip olsun inşallah