Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Hayırlı olsun tebrik ederim

Adetin ilk gününden hesaplanıyor, bende tüp bebek seçeneğinden yaptım. O hesapta hemen hemen adet tarihiyle aynı çıkıyo

Maşallah canım. Çok şükür

Adetin ilk gününden hesaplanıyor, bende tüp bebek seçeneğinden yaptım. O hesapta hemen hemen adet tarihiyle aynı çıkıyo
Ben de adetin ilk gününden hesapladım doktorum da öyle söyledi, Merak ettim hesaplama motoru neresi oluyor acaba linki var mı

Ay güzel haber gözün aydın hep böyle devam etsin inşallah birbirimize dua edelim

Keseyi ve kalp atışını gördün mü canım nasıl gidiyor ağrın felan oluyor mu

benim kese için ilk ultrasonum bu cuma günü...
sık idrara çıkma, gün içinde uykulu hissetme, geceleri uyuyamama, göğüs hassasiyetinden başka bir bir sıkıntım yok. bazen gaz sancılarım oluyor bir de bugün mesela hapşırınca kasığımın sağ tarafına bir kramp girdi ama çabuk geçti. bazen gerinirken de oluyor korkutuyor azcık...

Yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz canım valla bende çarşamba günü kese için gitcem inşallah keselerimizi görüp kalp atışlarını da duyarız miniklerimizin hayırlısıyla

görebildimi peki ?? karından bakmıştı benim ve zor görmüştük çok küçük olduğu için ancak 23. gün net bi şekilde gördük kalbini filanda.
Kese göründü de kalp atışı 10 gün sonra ancak dedi teki tutmuş büyük ihtimal diyor bi de

Kese göründü de kalp atışı 10 gün sonra ancak dedi teki tutmuş büyük ihtimal diyor bi de
Evet bu hafta cumartesi yine gitcem canlı dinletcem dedi ama kalbinin oluştuğunu bile gördüm ya korkudan çok heycan var şuan içimde hayırlısıyla hemencecik duyayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…