Sen de çok iyi yapmışsın insaallah bi kaç ay sonra cinsiyetine gore alışverişe başlarızBence cok güzel bisey yapmışsın yarın bigün bunu alırken nasıl bı heycanla almıştım dersin duygulariz herhalde ondada.bide her şeye baktım sankii cinsiyet belli doğum yakın gibi nasıl güzeller o anakucagi filan renk renk minnak minnak her şey❤
eveeeet en heycanlııııı kısımmmm dün eşim diyoduki kalpte böyle olduk cinsiyette bizim kalbimiz durur herhalde diyo :) bende dedimki sana söylemicem içeri almıcaz seniiii meraklannn birazSen de çok iyi yapmışsın insaallah bi kaç ay sonra cinsiyetine gore alışverişe başlarız
Merhabalar herhangi bir belirti yasiyormusunuz bende bugün 6.haftaya girdim ama herhangi bir belirtim yok
Kızlar ben dün kalbini duydum o kadar kötü moralle gittim ki yani şaşkınlıktan bırak ağlamayı böyle dondum resmen. Ben henüz bişey almadım. Sanırım da 6 aya kadar da almayı düşünmüyorum. Hepsini birden almayı düşünüyorum. Çünkü ben işim gereği doğudayım Allah nasip ederde o günlere gelirsek nerde doğum yapacağıma karar veremedim verdiğimde alışverişe başlayacağım
Canım gözün Aydın kalp atışını duymuşsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yarın gitcem inşallah bende duyarım kalp atışınıKızlar ben dün kalbini duydum o kadar kötü moralle gittim ki yani şaşkınlıktan bırak ağlamayı böyle dondum resmen. Ben henüz bişey almadım. Sanırım da 6 aya kadar da almayı düşünmüyorum. Hepsini birden almayı düşünüyorum. Çünkü ben işim gereği doğudayım Allah nasip ederde o günlere gelirsek nerde doğum yapacağıma karar veremedim verdiğimde alışverişe başlayacağım
Düne kadar yoktu canım dün çok kötü baş ağrısı çektim . Bugünde midem tuhaf birşey dürtse kusacak gibiyimCok sevindim adina insallah hep boyle mutlu sonuclar aliriz
Belirtilerin oldumu bu zamana kadar ve suan kac haftaliksiniz
Canım vaijinal muayene ile duydum ve çok uzaktan karından olsaydı kesinlikle duyulmazdıCanım gözün Aydın kalp atışını duymuşsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yarın gitcem inşallah bende duyarım kalp atışını
Benim doktorum da vajinal muayene yapıyor bakalım duyacak mıyımCanım vaijinal muayene ile duydum ve çok uzaktan karından olsaydı kesinlikle duyulmazdı
Evet ben dun cok üşüdüm battaniye altinda bile zor ısındım sonra uyumusum zaten hemenKızlar sizde de üşüme var mı ya ben bazen baya üşüyorum
Canim ben 13 aralıkta transfer olmuştum hiç belirtim yok, biraz uyku hali biraz da iştahsızlık bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum, ilk gunden itibaren belirtim olmadi, göğüs hassasiyeti yok, kasik ağrısı yok, mide bulantısı yok, yerlesme kanaması olmadı, normal hayatım devam ediyorMerhabalar herhangi bir belirti yasiyormusunuz bende bugün 6.haftaya girdim ama herhangi bir belirtim yok
Ben de genelde çok üşüyorum canım. Hatta hamileler üşümez derler ya bazen kafama takılıyor. Bir de hiçbir belirtim yok. Sadece göğslerim şiş başka hiçbişe hissetmiyorumKızlar sizde de üşüme var mı ya ben bazen baya üşüyorum
Al bendende okadar bende 11 aralikta transfer oldum sadece ilk zamanlar kasiklarimda hissediodum batma vardi ama bugün tam 6 haftalik hic belirti yok 30 aralikta keseyi görmüştükCanim ben 13 aralıkta transfer olmuştum hiç belirtim yok, biraz uyku hali biraz da iştahsızlık bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum, ilk gunden itibaren belirtim olmadi, göğüs hassasiyeti yok, kasik ağrısı yok, mide bulantısı yok, yerlesme kanaması olmadı, normal hayatım devam ediyor
Yok canım keseyi gördük yalnızca, 13 ocak pazartesi kalp atışı için çağırdı doktor, aslında şanslısınız bulantı vs olmadığı için diyorlar ama varlığından emin olmak istiyoruz kalp atışlarını duyarız da bi nebze rahatlarız insaallah benim doktorum kalp atışından sonra düşük ihtimali yuzde 5 in altına düşüyor dediAl bendende okadar bende 11 aralikta transfer oldum sadece ilk zamanlar kasiklarimda hissediodum batma vardi ama bugün tam 6 haftalik hic belirti yok 30 aralikta keseyi görmüştük
Sen duydun mu peki kalp atislarini