Ben de adetin ilk gününden hesapladım doktorum da öyle söyledi, Merak ettim hesaplama motoru neresi oluyor acaba linki var mı
Canım benim 20.gününde gittim karından baktı, eşimde vardı onu da çağırdı odaya görmesi için, kalp atışı için de 10 gün sonra çağırdıKızlar ne güzel ya birçok kişi görmüş inşallah bizde görelim hayırlısıyla sanki günler geçmiyo yavaşladıgidilince vajinal mı bakılıyor karından mı ilk seferde?
Ben hep buradan yapıyorum ; hem burada embriyo blastosist ayrı seçeneği de varTÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
Hamilelik ve kadın hastalıkları konusunda en geniş içerikli site.www.jinekolojivegebelik.com
Valla öyle oldu, şaşkın ama mutluyuzÇok sevindimancak yetiştim yazılanlara; çok güzel sürpriz olmuş
Benimde blastosist göre 28.08.2020 cikyooo sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizdeBen hep buradan yapıyorum ; hem burada embriyo blastosist ayrı seçeneği de varTÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
Hamilelik ve kadın hastalıkları konusunda en geniş içerikli site.www.jinekolojivegebelik.com
Ben de adet tarihime göre yapmıştım, bu linkten blastosist yapınca 5 eylül çıkıyorAy burdan blastosist yapınca 3 eylül çıkıyorhadi inş kavuşalım... bugün doğumgünüm, bana en güzel hediye olsun
Çok sağol, hemen deneme yapacağım :)Ben hep buradan yapıyorum ; hem burada embriyo blastosist ayrı seçeneği de varTÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
Ben de adet tarihime göre yapmıştım, bu linkten blastosist yapınca 5 eylül çıkıyor
Nice yıllara bu arada. Eşinle çocuklarınla hayırlı uzun ömrün olsun inşallah ♥
Ben cumartesi gördük ya o minicik haliyle kalbinin oluştuğunu gittim ertesi gün ortak bi renk uyku tulumu ve ilk uyku ark aldım ani kalır nasıl mutlu oldum onu alirken bile hayali bile çok güzelÇok teşekkür ederim ☺ bugün ofistekiler bebek patiği hediye ettiler, bi patik yüzünden insan ne kadar ağlayabilir? :)) sanırım keseyi görünce de şelale... somut bişey görmek çok tuhaf hissettirdi. bebeği farkettiğim an bile olabilr...
Ben de haftasonu zıbın aldım somut bişeyi olsun hissedeyim istedim çok da iyi geldiÇok teşekkür ederim ☺ bugün ofistekiler bebek patiği hediye ettiler, bi patik yüzünden insan ne kadar ağlayabilir? :)) sanırım keseyi görünce de şelale... somut bişey görmek çok tuhaf hissettirdi. bebeği farkettiğim an bile olabilr...
Bence cok güzel bisey yapmışsın yarın bigün bunu alırken nasıl bı heycanla almıştım dersin duygulariz herhalde ondada.bide her şeye baktım sankii cinsiyet belli doğum yakın gibi nasıl güzeller o anakucagi filan renk renk minnak minnak her şeyBen de haftasonu zıbın aldım somut bişeyi olsun hissedeyim istedim çok da iyi geldi
Benim kese ani olunca ağlayamadım bile şaşkınlıktanÇok teşekkür ederim ☺ bugün ofistekiler bebek patiği hediye ettiler, bi patik yüzünden insan ne kadar ağlayabilir? :)) sanırım keseyi görünce de şelale... somut bişey görmek çok tuhaf hissettirdi. bebeği farkettiğim an bile olabilr...
Kalpte bende kesin aglaimmm o sesi duyunca tutamam kendimi kese çocuk kalbide oluşmuş bak deyince kalktigim Dr um erkek valla sarilacaktimBenim kese ani olunca ağlayamadım bile şaşkınlıktanama kalbi duyduğumda duramam muhtemelen, veya haftaya ikinci kese de var çıkarsa ben bu transfer sonrası dönemde gayet sebepsiz, spor olsun diye ağladığım için patiğe ağlamanı anlıyorum güzel, mutlu gözyaşları bunlar, aksi olmasın hiç inşallah ♥
Hormonlar çılgın atıyorKalpte bende kesin aglaimmm o sesi duyunca tutamam kendimi kese çocuk kalbide oluşmuş bak deyince kalktigim Dr um erkek valla sarilacaktim
Bana da annem patik göndermiş, adettenmiş hamilelik haberi verenlere hediye edilirmiş hemenÇok teşekkür ederim ☺ bugün ofistekiler bebek patiği hediye ettiler, bi patik yüzünden insan ne kadar ağlayabilir? :)) sanırım keseyi görünce de şelale... somut bişey görmek çok tuhaf hissettirdi. bebeği farkettiğim an bile olabilr...
Ben WALL-E’de ağlamış bir insan olduğum icin garipsemiyorum .... nelere aglayabilecegimi düşünemiyorum o yüzdenBen normalde de biraz sulugöz biriyim. Ama dün akşam bilimkurgu filminde bir robot için ağlayınca artık hormonların beni tamamen ele geçirdiğine kanaat getirdim