Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar ne güzel ya birçok kişi görmüş inşallah bizde görelim hayırlısıyla sanki günler geçmiyo yavaşladı gidilince vajinal mı bakılıyor karından mı ilk seferde?

Kızlar ne güzel ya birçok kişi görmüş inşallah bizde görelim hayırlısıyla sanki günler geçmiyo yavaşladı gidilince vajinal mı bakılıyor karından mı ilk seferde?
Canım benim 20.gününde gittim karından baktı, eşimde vardı onu da çağırdı odaya görmesi için, kalp atışı için de 10 gün sonra çağırdı

Ay burdan blastosist yapınca 3 eylül çıkıyor hadi inş kavuşalım... bugün doğumgünüm, bana en güzel hediye olsun
Ben de adet tarihime göre yapmıştım, bu linkten blastosist yapınca 5 eylül çıkıyor
Nice yıllara bu arada. Eşinle çocuklarınla hayırlı uzun ömrün olsun inşallah ♥

9 Eylül Çarşamba çıktı benimde bu siteden 4 hafta 4 günlükmüş bebeğim aynı benim hesapladığım gibi.
kızlar ben de çalılıyorum buarada.

Ben de adet tarihime göre yapmıştım, bu linkten blastosist yapınca 5 eylül çıkıyor
Nice yıllara bu arada. Eşinle çocuklarınla hayırlı uzun ömrün olsun inşallah ♥

Çok teşekkür ederim ☺ bugün ofistekiler bebek patiği hediye ettiler, bi patik yüzünden insan ne kadar ağlayabilir? :)) sanırım keseyi görünce de şelale... somut bişey görmek çok tuhaf hissettirdi. bebeği farkettiğim an bile olabilr...

Bende bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükür. Kalp atışını da duymak nasip olur inşallah. 23. Günü transferimim sadece keseyi gördük. Burda yazılanları görünce bebeği de görürüm zannetmiştim. Ama doktorum herşey normal dedi çok şükür.

Ben cumartesi gördük ya o minicik haliyle kalbinin oluştuğunu gittim ertesi gün ortak bi renk uyku tulumu ve ilk uyku ark aldım ani kalır nasıl mutlu oldum onu alirken bile hayali bile çok güzel

Ben de haftasonu zıbın aldım somut bişeyi olsun hissedeyim istedim çok da iyi geldi

Ben de haftasonu zıbın aldım somut bişeyi olsun hissedeyim istedim çok da iyi geldi
Bence cok güzel bisey yapmışsın yarın bigün bunu alırken nasıl bı heycanla almıştım dersin duygulariz herhalde ondada.bide her şeye baktım sankii cinsiyet belli doğum yakın gibi nasıl güzeller o anakucagi filan renk renk minnak minnak her şey

Benim kese ani olunca ağlayamadım bile şaşkınlıktan ama kalbi duyduğumda duramam muhtemelen, veya haftaya ikinci kese de var çıkarsa ben bu transfer sonrası dönemde gayet sebepsiz, spor olsun diye ağladığım için patiğe ağlamanı anlıyorum güzel, mutlu gözyaşları bunlar, aksi olmasın hiç inşallah

Kalpte bende kesin aglaimmm o sesi duyunca tutamam kendimi kese çocuk kalbide oluşmuş bak deyince kalktigim Dr um erkek valla sarilacaktim

Kalpte bende kesin aglaimmm o sesi duyunca tutamam kendimi kese çocuk kalbide oluşmuş bak deyince kalktigim Dr um erkek valla sarilacaktim
Hormonlar çılgın atıyor bi de yılların özlemi var tabi, yerimizde duramıyoruz. Ama yine de napıyoruz, gidip kocamıza sarılıyoruz

Bana da annem patik göndermiş, adettenmiş hamilelik haberi verenlere hediye edilirmiş hemen ben de görünce bi donakaldım ağlamasam da ay gerçek oluyor gibi saçma cümleler döküldü dilimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…