Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ayni tarifindeki gibi bendekide.
Bazen hic birsey yok.
Gaz sancisi da var bende epey.

Kozlar ara sıra karın ağrınız oluyor mu sizinde ya mesela az önce bana bi geldi geçti
Geceden beri var bugün.Bende endişeleniyorum ama doktor ilk haftalarda bekkediğimiz bir şey demişti.Arada da gaz sancası oluyor. Ve özellikle gece yattıktan sonra rahatsız ediyor beni

Kozlar ara sıra karın ağrınız oluyor mu sizinde ya mesela az önce bana bi geldi geçti
Oluyor, özellikle sağ kasıkta batmalar oluyor. Dün gece bi rüya gördüm düşmüştüm rüyada tabi müthiş bi kasılma gerginlikle uyandım. Çok da ağrım oldu ama geçti neyse ki. Doktorum kasık ve karın ağrısı normal dediği için endişe etmiyorum ama inşallah içerde her şey yolundadır

İnşallah canım

Kızlar henüz telefona su uygulamalardan yüklediniz mi ?
Ben kaşın Doğum dr banu çiftçi nin uygulaması var onu indirdim oldukça bilgilendirici bir uygulama beğendim. Daha kese için bile yarın bakılacak ama meraktan hemen indirdim

Ben kaşın Doğum dr banu çiftçi nin uygulaması var onu indirdim oldukça bilgilendirici bir uygulama beğendim. Daha kese için bile yarın bakılacak ama meraktan hemen indirdim
Benim yüklediğim “mutlu anne”ydi.... kalp sesini hayırlısıyla duyarsam yine yükleyeceğim ....

ben her ayağa kalktığımda gözüm kararıyor ve 1 haftadır çok uykusuzm gece nedensiz uyanıp bir daha uyuyamıyorum. mide bulantısı vardı birkaç gün ama geçti. ağrı sızı bir şey yok. inşallah her şey yolundadır, kontrolüm yarın.

kese ve kalp atışını gördükten sonraki evreler neler, ne kadar zamanda bir görmek istiyor doktor? her ay mı, iki haftada bir mi? normal gebeliklerden farklı ilerliyor mu süreç yoksa aynı mı? ben yarın gidince hepsini sorucam ama bazen her şeye yanıt alamıyorum doktordan :/

Sen yarın öğrenince bize de yaz canım ben de çok merak ediyorum

Canim bana dr dedigi kalpten sonra ayda 1 defa gelebilirsin yooo ayni surec ama 15 gunde bi giden de var 2. Dr olacaksa bi yarisinda birine digerinde tup dr gidersin..surec genelde boyle cunku

Selam kızlar. Galiba ben de buraya yazabilicem artık yarın doktora gidicem ama dayanamadım şimdiden geldim
İki saattir yazdıklarınızı okuyorum anca bitti. Hepsini ben doğurcam sanki, her birinize ayrı ayrı sevindim allahım hayırlısıyla kucakta görmeyi nasip etsin inşallah

Bizimkisi aynı gün bebeleri olacak belki de (insallah)

Yarın icin iyi haberlerini bekliyorum

Valla adet tarihinden öyle görünüyor, doktorlar transfere göre gün değiştirirler mi bilmem
Başak başak bebelerimiz olcak inşallah
Hep unutuyorum transfer tarihi ne zamandı ve kaç günlük embriyo idi ? Ben ona göre hesapladım

İş yerinde acayip midem bulanıyor ((( psikolojik mi diye düşünmeye başladım ..... evde bu kadar olmuyor , gerçi evde geç uyanıyorum ama bilemiyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…