Benm karin karnimin alti agriyor sık sık..Kozlar ara sıra karın ağrınız oluyor mu sizinde ya mesela az önce bana bi geldi geçti
Ayni tarifindeki gibi bendekide.En son ergenlikte böyle Ağrı cekiyordum herhalde .... adet agrısı gibi , kasıklarımda, belimde.... belimdeki agrı İshaldeki gibi , adetken de böyle olurdu... ama devamlı değil ilginç bir şekilde.... bazen hiçbirsey yok.... bulantı da böyle ...
Geceden beri var bugün.Bende endişeleniyorum ama doktor ilk haftalarda bekkediğimiz bir şey demişti.Arada da gaz sancası oluyor. Ve özellikle gece yattıktan sonra rahatsız ediyor beniKozlar ara sıra karın ağrınız oluyor mu sizinde ya mesela az önce bana bi geldi geçti
Oluyor, özellikle sağ kasıkta batmalar oluyor. Dün gece bi rüya gördüm düşmüştüm rüyada tabi müthiş bi kasılma gerginlikle uyandım. Çok da ağrım oldu ama geçti neyse ki. Doktorum kasık ve karın ağrısı normal dediği için endişe etmiyorum ama inşallah içerde her şey yolundadırKozlar ara sıra karın ağrınız oluyor mu sizinde ya mesela az önce bana bi geldi geçti
İnşallah canımOluyor, özellikle sağ kasıkta batmalar oluyor. Dün gece bi rüya gördüm düşmüştüm rüyada tabi müthiş bi kasılma gerginlikle uyandım. Çok da ağrım oldu ama geçti neyse ki. Doktorum kasık ve karın ağrısı normal dediği için endişe etmiyorum ama inşallah içerde her şey yolundadır
Benim oluyor. İlk hcg den iki gün önce başlamıştı hala devam ediyorJelden hariç şeffaf su gibi akıntınız oluyor mu kızlar?
Ben kaşın Doğum dr banu çiftçi nin uygulaması var onu indirdim oldukça bilgilendirici bir uygulama beğendim. Daha kese için bile yarın bakılacak ama meraktan hemen indirdimKızlar henüz telefona su uygulamalardan yüklediniz mi ?
Benim yüklediğim “mutlu anne”ydi.... kalp sesini hayırlısıyla duyarsam yine yükleyeceğim ....Ben kaşın Doğum dr banu çiftçi nin uygulaması var onu indirdim oldukça bilgilendirici bir uygulama beğendim. Daha kese için bile yarın bakılacak ama meraktan hemen indirdim
Sen yarın öğrenince bize de yaz canım ben de çok merak ediyorumkese ve kalp atışını gördükten sonraki evreler neler, ne kadar zamanda bir görmek istiyor doktor? her ay mı, iki haftada bir mi? normal gebeliklerden farklı ilerliyor mu süreç yoksa aynı mı? ben yarın gidince hepsini sorucam ama bazen her şeye yanıt alamıyorum doktordan :/
Benim oluyor Bı anda fazla Bı sekılde geliyorJelden hariç şeffaf su gibi akıntınız oluyor mu kızlar?
Canim bana dr dedigi kalpten sonra ayda 1 defa gelebilirsin yooo ayni surec ama 15 gunde bi giden de var 2. Dr olacaksa bi yarisinda birine digerinde tup dr gidersin..surec genelde boyle cunkukese ve kalp atışını gördükten sonraki evreler neler, ne kadar zamanda bir görmek istiyor doktor? her ay mı, iki haftada bir mi? normal gebeliklerden farklı ilerliyor mu süreç yoksa aynı mı? ben yarın gidince hepsini sorucam ama bazen her şeye yanıt alamıyorum doktordan :/
Bizimkisi aynı gün bebeleri olacak belki de (insallahSelam kızlar. Galiba ben de buraya yazabilicem artıkyarın doktora gidicem ama dayanamadım şimdiden geldim
İki saattir yazdıklarınızı okuyorum anca bitti. Hepsini ben doğurcam sanki, her birinize ayrı ayrı sevindim ❤ allahım hayırlısıyla kucakta görmeyi nasip etsin inşallah
Yarın icin iyi haberlerini bekliyorumSelam kızlar. Galiba ben de buraya yazabilicem artıkyarın doktora gidicem ama dayanamadım şimdiden geldim
İki saattir yazdıklarınızı okuyorum anca bitti. Hepsini ben doğurcam sanki, her birinize ayrı ayrı sevindim ❤ allahım hayırlısıyla kucakta görmeyi nasip etsin inşallah
Valla adet tarihinden öyle görünüyor, doktorlar transfere göre gün değiştirirler mi bilmemBizimkisi aynı gün bebeleri olacak belki de (insallah)
Hep unutuyorumValla adet tarihinden öyle görünüyor, doktorlar transfere göre gün değiştirirler mi bilmem
Başak başak bebelerimiz olcak inşallah
Benim oluyor Bı anda fazla Bı sekılde geliyor