evet o jelden dolayı hareket edince sıvı diğer türlü tortu şeklinde geliyoİş yerinde acayip midem bulanıyor((( psikolojik mi diye düşünmeye başladım ..... evde bu kadar olmuyor , gerçi evde geç uyanıyorum ama bilemiyorum ....
Benim 5. gün embriyosu 19 aralık transfer. Buna göre hesaplayınca 5 eylül diyor da ben şimdilik son adete göre hesapladımHep unutuyorumtransfer tarihi ne zamandı ve kaç günlük embriyo idi ? Ben ona göre hesapladım
ancak vajinalle görünür bence çok erken çünkü 16 beni kendi çağırmıştı çok çok minik görmüştü 23. günü gidince net göründüMerhaba arkadaşlar bu gün transferin 16. Günü doktora gidicez bu gün kese görünür mü acaba
Beni de kendi çağırdı da acaba ilaçlar için mi çağırdı diye düşündüm önümüzdeki pazartesiye bi daha randevu verdiancak vajinalle görünür bence çok erken çünkü 16 beni kendi çağırmıştı çok çok minik görmüştü 23. günü gidince net göründü
görebildimi peki ?? karından bakmıştı benim ve zor görmüştük çok küçük olduğu için ancak 23. gün net bi şekilde gördük kalbini filanda.Beni de kendi çağırdı da acaba ilaçlar için mi çağırdı diye düşündüm önümüzdeki pazartesiye bi daha randevu verdi
Beta hcg yüksekse o yüzden çağırmış olabilir. Beni de 17.gün çağırdı ama görememiştiMerhaba arkadaşlar bu gün transferin 16. Günü doktora gidicez bu gün kese görünür mü acaba
Vajinal görünür diye düşünüyorum belki karından bile görülebilir. Benim bu gün çok net görüldü 19. Günüm. 8 mm ölçüldü. Bol şansMerhaba arkadaşlar bu gün transferin 16. Günü doktora gidicez bu gün kese görünür mü acaba
Kanda emin olup kese görmeyi bekleyecekken keseyi şak diye gördüm ya18. günüm, doktoruma ultrason tarihi almaya gittim, gel şimdi bi bakalım öyle tarih belirleyelim dedi. Dedim doktorcuum görünmez, olsun bakalım yine de dedi. Gördük ölçecek kadar değil daha, hatta belki ikinci de vardır daha çok erken dedi, ama güzel yere yerleşmiş dedi, bak burda dedi, şaka gibi hala inanamıyorum. Çok şükür..
cihazı iyiyse zaten görünür bencede karından bile 16. gün göründü benim.Beta hcg yüksekse o yüzden çağırmış olabilir. Beni de 17.gün çağırdı ama görememişti
Tebrik ederm canim insallah saglikla kucaginizada alirsiniz :))Kanda emin olup kese görmeyi bekleyecekken keseyi şak diye gördüm ya18. günüm, doktoruma ultrason tarihi almaya gittim, gel şimdi bi bakalım öyle tarih belirleyelim dedi. Dedim doktorcuum görünmez, olsun bakalım yine de dedi. Gördük ölçecek kadar değil daha, hatta belki ikinci de vardır daha çok erken dedi, ama güzel yere yerleşmiş dedi, bak burda dedi, şaka gibi hala inanamıyorum. Çok şükür..
Canım benim transferden sonra 15.gün karından ultrasonla kesem göründü.hatta doktor görünmez ama bakalım dedi sonra ahanda burda dedi.Bi baktım nokta gibi duruyodu yavrum ordaMerhaba arkadaşlar bu gün transferin 16. Günü doktora gidicez bu gün kese görünür mü acaba
Hepimiz için dileğim o, inşallahTebrik ederm canim insallah saglikla kucaginizada alirsiniz :))
Tamamen sürpriz oldu ciddenay minnoş ayyyhayırlı olsun çok güzel haber. umarım biz bekleyenlere de görmek nasip olur
Ya maşallah azimli minnoşa. Çokçok sevindim. Hepimize nasip olur inş.Kanda emin olup kese görmeyi bekleyecekken keseyi şak diye gördüm ya18. günüm, doktoruma ultrason tarihi almaya gittim, gel şimdi bi bakalım öyle tarih belirleyelim dedi. Dedim doktorcuum görünmez, olsun bakalım yine de dedi. Gördük ölçecek kadar değil daha, hatta belki ikinci de vardır daha çok erken dedi, ama güzel yere yerleşmiş dedi, bak burda dedi, şaka gibi hala inanamıyorum. Çok şükür..