Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

İş yerinde acayip midem bulanıyor ((( psikolojik mi diye düşünmeye başladım ..... evde bu kadar olmuyor , gerçi evde geç uyanıyorum ama bilemiyorum ....
evet o jelden dolayı hareket edince sıvı diğer türlü tortu şeklinde geliyo

Benim bebeğim tam 4 hafta 3 günlük. Son adet tarihime göre. Doktorda “tüp bebekte genelde ilk öğrendiğiniz zaman 4 haftalık olur” dedi. Transferimin ise 15. Günü ve 5. Gün embriyosu yani tam 20 günlük kuzum benimki de başak olacak inşallah

Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 16. Günü doktora gidicez bu gün kese görünür mü acaba

Hep unutuyorum transfer tarihi ne zamandı ve kaç günlük embriyo idi ? Ben ona göre hesapladım
Benim 5. gün embriyosu 19 aralık transfer. Buna göre hesaplayınca 5 eylül diyor da ben şimdilik son adete göre hesapladım

Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 16. Günü doktora gidicez bu gün kese görünür mü acaba
ancak vajinalle görünür bence çok erken çünkü 16 beni kendi çağırmıştı çok çok minik görmüştü 23. günü gidince net göründü

ancak vajinalle görünür bence çok erken çünkü 16 beni kendi çağırmıştı çok çok minik görmüştü 23. günü gidince net göründü
Beni de kendi çağırdı da acaba ilaçlar için mi çağırdı diye düşündüm önümüzdeki pazartesiye bi daha randevu verdi

Beni de kendi çağırdı da acaba ilaçlar için mi çağırdı diye düşündüm önümüzdeki pazartesiye bi daha randevu verdi
görebildimi peki ?? karından bakmıştı benim ve zor görmüştük çok küçük olduğu için ancak 23. gün net bi şekilde gördük kalbini filanda.

Vajinal görünür diye düşünüyorum belki karından bile görülebilir. Benim bu gün çok net görüldü 19. Günüm. 8 mm ölçüldü. Bol şans

Kanda emin olup kese görmeyi bekleyecekken keseyi şak diye gördüm ya 18. günüm, doktoruma ultrason tarihi almaya gittim, gel şimdi bi bakalım öyle tarih belirleyelim dedi. Dedim doktorcuum görünmez, olsun bakalım yine de dedi. Gördük ölçecek kadar değil daha, hatta belki ikinci de vardır daha çok erken dedi, ama güzel yere yerleşmiş dedi, bak burda dedi, şaka gibi hala inanamıyorum. Çok şükür..

Eklentiler

• 20200106_151621.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 118

ay minnoş ayyy hayırlı olsun çok güzel haber. umarım biz bekleyenlere de görmek nasip olur

e bu kadar erken görünüyorsa niçin bizi o kadar bekletiyorlar? zaten beklemekten canımız çıkıyor

Tebrik ederm canim insallah saglikla kucaginizada alirsiniz :))

Hanımlar şimdi kaç haftalık olduğunu son adet tarihimizin başladığı günden mi bittiği günden mi hesaplıyoruz bir de hesaplama motorunda tüp bebek seçeneği var ordan yapsak daha sağlıklı tarih vermez mi

Canım benim transferden sonra 15.gün karından ultrasonla kesem göründü.hatta doktor görünmez ama bakalım dedi sonra ahanda burda dedi.Bi baktım nokta gibi duruyodu yavrum orda

ay minnoş ayyy hayırlı olsun çok güzel haber. umarım biz bekleyenlere de görmek nasip olur
Tamamen sürpriz oldu cidden bunu saymayız haftaya yine gel dedi gerçi ama gösterdi kendini en azından. Gruptaki herkese dua ediyorum allahım hiçbirimizi boynu bükük bırakmasın, bir an önce kalp duyalım inşallah

Ya maşallah azimli minnoşa. Çokçok sevindim. Hepimize nasip olur inş. bu arada vajinal baktı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…