Canim bulunca atayimListeyi atma şansın var mı ?
Transferi ne zaman oldun canım bi de ne zaman gittin doktoraCanim seninle ayniyiz ben gordum cok sukur kalpte olusmus dedi haftaya sesini duycaz insallah bu arada progestabida haftaya kalpten sonra kesecek cok sukur en cok ona sevindim ben
12 aralikta transfer oldu 22 be 24 se sonuclarim cokti dunde kese ve bebek gorduk kalbide olusmus dedi dunde 23. Gundu yani anlican ama seninle transferimin ayni diye biliyorum sen gordunmu keseyi ??Transferi ne zaman oldun canım bi de ne zaman gittin doktora
Hayır benim transferim 16sında olmuştu 23.gün gideceğim daha o da çarşamba oluyor12 aralikta transfer oldu 22 be 24 se sonuclarim cokti dunde kese ve bebek gorduk kalbide olusmus dedi dunde 23. Gundu yani anlican ama seninle transferimin ayni diye biliyorum sen gordunmu keseyi ??
Güzel haberlerini bekliyoruz ; bize de umut ışığı olHayır benim transferim 16sında olmuştu 23.gün gideceğim daha o da çarşamba oluyor
Seninle aynı günmüş transferimiz canım. 25. güne çağırdı beni ilk. Her doktorun farklı sistemi. Kimi kese için önce çağırıyor. Bizde görüp bir rahatlasaydıkHayır benim transferim 16sında olmuştu 23.gün gideceğim daha o da çarşamba oluyor
Evet canım içimiz bi ferahlasaydı hayırlısıylaSeninle aynı günmüş transferimiz canım. 25. güne çağırdı beni ilk. Her doktorun farklı sistemi. Kimi kese için önce çağırıyor. Bizde görüp bir rahatlasaydık
İnşallah canımGüzel haberlerini bekliyoruz ; bize de umut ışığı ol
Anladim hayirlisi olsun o zaman insallah yakindir seninde insallah minnakini gormenHayır benim transferim 16sında olmuştu 23.gün gideceğim daha o da çarşamba oluyor
Insallah canim benim gorursun insallah bi kac gunun kalmis hayirlsiyla saglikli olsun hepsideİnşallah sağlıkla ilerler bende görürüm keseyle kalp atışını inşallah
Kafan rahat olur ama gidicen o gorulmedi bu duyulmadi derken.Kızlar benim doktorum çok geç çağırdı ya 24 Ocak’a randevu verdi. 7. Hafta bitmiş oluyor tam o tarihte. Hem kese hem kalp atışı bir görmek için vermiş o tarihi. Ayyy ama 20 gün var daha nasıl geçer bilmiyorum. Öyle korkuyorum ki boş gebeliktir falan diye
E güzel işte ! Çok yakın arkadasım kadındogumcu o da ısrar etti gel bakalım diye , ben dedim ikisini bir arada görsek olmaz mı diye ...Kafan rahat olur ama gidicen o gorulmedi bu duyulmadi derken.
Allah buyuk saglikliysa bisey olmayacak zaten annesi :)
Bence pek takılma en güzeli böyle kese kalp stresi yaşamadan rahatça görürsünüz herşeyi karından. Benim doktor tebrik ettikten sonra ilaçlara devam et muhakkak dedi. Gün bile vermedi kafama göre gidicem 15-20 güneKızlar benim doktorum çok geç çağırdı ya 24 Ocak’a randevu verdi. 7. Hafta bitmiş oluyor tam o tarihte. Hem kese hem kalp atışı bir görmek için vermiş o tarihi. Ayyy ama 20 gün var daha nasıl geçer bilmiyorum. Öyle korkuyorum ki boş gebeliktir falan diye
En son ergenlikte böyle Ağrı cekiyordum herhalde .... adet agrısı gibi , kasıklarımda, belimde.... belimdeki agrı İshaldeki gibi , adetken de böyle olurdu... ama devamlı değil ilginç bir şekilde.... bazen hiçbirsey yok.... bulantı da böyle ...Kozlar ara sıra karın ağrınız oluyor mu sizinde ya mesela az önce bana bi geldi geçti
Beni de ara ara yokluyor ağrılar korkuyorum amaEn son ergenlikte böyle Ağrı cekiyordum herhalde .... adet agrısı gibi , kasıklarımda, belimde.... belimdeki agrı İshaldeki gibi , adetken de böyle olurdu... ama devamlı değil ilginç bir şekilde.... bazen hiçbirsey yok.... bulantı da böyle ...
Ya benmde tedirginliklerim var ama sık gitmekte daha strese sokuyor.E güzel işte ! Çok yakın arkadasım kadındogumcu o da ısrar etti gel bakalım diye , ben dedim ikisini bir arada görsek olmaz mı diye ...bu hafta arkadaşıma giderim belki haftaya tüp bebek doktoruma .... ama ben çok ultrasona girmek de istemiyorum (bir zararı yok aslında-alttan veya üstten-tamamen psikolojik).... 7.-8. Haftada çağırsalar ne güzel olur.... erteliyorum ben