Zaten Google dili olsada konussa neler arastirmiyozkiiEvet yine çok bilinen yanlışlardanmış, ben de biraz göz attım Google’a :)
Evet erkek, Kadın da olsa fark etmezdi ama hiç hoş değil durumZaten Google dili olsada konussa neler arastirmiyozkiidr tercih ama benim kanaatim karindan yana cunku cok daha rahat Catala cikmiyosun utanmiyosun hele benim gibi dr unuz erkekse
Degilmi aslinda haklisin ne surecler ne surecler ama her seferinde utaniyo insan karin acayip rahatlikmisEvet erkek, Kadın da olsa fark etmezdi ama hiç hoş değil durumama artık o kadar çok oldu ki tüp bebek sürecinde malum çok iş var, artık direk yatıp kaderime boyun eğiyorum zira benim doktorum bi kere bile karından bakmadı daha
İnşallah ben de o duyguyu yaşarım bi kere karından ultrason., ne büyük konforDegilmi aslinda haklisin ne surecler ne surecler ama her seferinde utaniyo insan karin acayip rahatlikmis
Ben yüklemedim daha, hatta ilk defa şimdi tıkladım :)Kızlar henüz telefona su uygulamalardan yüklediniz mi ?
Ben kalp sesini duymayı bekliyorum .... geçen sefer beta hcg pozitifleşince yüklemiştim bu sefer temkinliyimBen yüklemedim daha, hatta ilk defa şimdi tıkladım :)
Benim de kafamdaki plan buyduKızlar ben transferden sonra 23.gün gideceğim keseyi ve kalp atışını görebilir miyim
Umarım her şey sağlıkla ilerler keseyi de kalp atışını da görürüz hayırlısıylaBenim de kafamdaki plan buyduPazartesi arayıp randevu alacaktım 13ü için .... keseyi kesin görürsün, benim son beta hcg yüksekti belki görürüm diye düşündüm ... 17binin üstünde duyulabiliyor
Canim seninle ayniyiz ben gordum cok sukur kalpte olusmus dedi haftaya sesini duycaz insallah bu arada progestabida haftaya kalpten sonra kesecek cok sukur en cok ona sevindim benKızlar ben transferden sonra 23.gün gideceğim keseyi ve kalp atışını görebilir miyim
Canim artisin nirmalse 2 kere baktir sonra ultrason icon git o degiseviliyo Benin 5000 gecmistir Gordu karindan belki senin degerin daha yukseltir yani degere gore degilde ultrasom goruntusu baz alinir dr bile bana bugun tekrar kana baktirmana gerek yoktu ama hala inanamiyosun herhalde dedi bide laf soktu yani :) :)
Mesaj göndermesi fenaymış hiç sevmem çoğu bildirimim kapalıdır hattaBen kalp sesini duymayı bekliyorum .... geçen sefer beta hcg pozitifleşince yüklemiştim bu sefer temkinliyimsonra her sabah mesaj geliyor yok günaydın anne , yok dünyanın en şanslı bebeği benim .... biraz sayko birşey ... iyi havaya sokuyor işler iyiyken iyi de , işler kötüye giderse insan kendini kötü hissediyor ... ama genel olarak yararlı şeyler vardı ...
İleriki günlerde bulantı ilacı kullanmak durumunda kalabilirsin sanırım emedur veriyorlar kadındogumcular....Cubuk bile faydasiz gece bile uyandiriyo bu bulanti
Sanirsam onu dun soemayi unutmusum liste verdi orda cubuk filanda yaziyo ya bide ilacta yaziyodu sonradan aklima geldi..insallah cok uzun surmezde ilacada gerek kalmazİleriki günlerde bulantı ilacı kullanmak durumunda kalabilirsin sanırım emedur veriyorlar kadındogumcular....
Devamlı mı yoksa aralıklı mı oluyor?Cubuk bile faydasiz gece bile uyandiriyo bu bulanti
Listeyi atma şansın var mı ?Sanirsam onu dun soemayi unutmusum liste verdi orda cubuk filanda yaziyo ya bide ilacta yaziyodu sonradan aklima geldi..insallah cok uzun surmezde ilacada gerek kalmaz
Ozellikle sabah aksam ve geceDevamlı mı yoksa aralıklı mı oluyor?