Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Üniversitedeki doktorun ismini söyler misin bende bakayım
Canım şuan yanımda değil,unutursamda hatırlar yarın sana teliyle beraber atayım.
Doktorum Bursa'da üç tane iyi perinatolog onerdi biri bu kadın üniversite hastanesinde,biri acıbadem de biri de yalçın diye biri kendi yeri mi ne varmış,bana üniversite hastanesindeki daha mantıklı geldi aklima yatarsa sureclerimi de orda devam ederim diyorum

Bugünün stresinden paylaşmayı unuttum bizde cinsiyet öğrendik kızımız geliyor ☺️ Allah'ım kıpır kıpır di elleri ayakları durmadan hareket ediyordu,rabbim herkese nasip etsin inşallah,hayırla sağlıkla dogsun bebislerimiz.

Bu arada kombine risk dikkate aliniyormus biraz fazla evham yapmışım o da 551/1 1000/1 üstünde olduğu için orta risk diye geçiyormus yani yüzde bir değilmiş riskim,tabi yine de tüm orta risklere amniyosentez ya da diğer testten oneriliyormus.

Bugünün stresinden paylaşmayı unuttum bizde cinsiyet öğrendik kızımız geliyor ☺ Allah'ım kıpır kıpır di elleri ayakları durmadan hareket ediyordu,rabbim herkese nasip etsin inşallah,hayırla sağlıkla dogsun bebislerimiz.

Bu arada kombine risk dikkate aliniyormus biraz fazla evham yapmışım o da 551/1 1000/1 üstünde olduğu için orta risk diye geçiyormus yani yüzde bir değilmiş riskim,tabi yine de tüm orta risklere amniyosentez ya da diğer testten oneriliyormus.
Kızzzzzz 😍😍😍😍 beşik kertmesi isteyeceğim 😋😋
Bunların hepsi sayı unutma ...... içeride ne olduğunu aslında hiçbirimiz bilmiyoruz .....

Ben erkek olmasına ekstradan söyle sevindim ; ben psikolojik ve fiziksel olarak bu süreçten çok etkilendiğim için eşim ikinciye sıcak bakmıyordu(ki çocukları çok sever) ..... şimdi kız umuduyla ikinciyi yapabiliriz diyor ..... bendeki de laf işte sanki ilkini kucağımıza aldık da .... o da hep önce bir bu gelsin insallah saglıkla , belki pes edeceksin diyor 😂

Kızzzzzz 😍😍😍😍 beşik kertmesi isteyeceğim 😋😋
Bunların hepsi sayı unutma ...... içeride ne olduğunu aslında hiçbirimiz bilmiyoruz .....
Ayy bizim bebeler çok kıymetli ama, ben iç guveyi almayı dusunuyorum😆😆 Allah'ım bu sıkıntılı günün icinde bir de eşimle kavga ettik,tam bir odun ya,benim hep hayalimdi kızım olursa adı ipek olacak diye,kız olduğunu ogrenince ablamı arayıp"ipegimiz geliyor dedim" aman bunu diyen sen misin..Yok benim fikrim alinmiyormusta yok dayatiyormusumda daha ne tripler attı 😠 hayır kendi fikri de yok,netten isim araştıracak mis😆😆 aman neyse sağlıklı olsunda isim işi kolay😀

Karından mı vajinal mi baktı? Bazen ikisi farklı çıkabiliyor ? 9. Haftada benim başıma geldi daha küçük ölçtü ancak 11-12 gibi düzeldi .... daha 2-3 haftadır karından bakmaya geçtik ve normal çıkmaya başladı .... ama ondan önce de vajinal baktık bu anlattığım neden yüzünden ....
Cnm karında n baktı ama neden böyle çıktı bilmem. Ya 9.haftada olur mu ya .11.haftadayiz anlamadım. Hesaplama yaptı bi doktor dondurulmuslarda tam bilemiyoz diye. Bir tane kalbi durdugu için kaybı m olduğundan korkuyor um.allah korusun

Cnm karında n baktı ama neden böyle çıktı bilmem. Ya 9.haftada olur mu ya .11.haftadayiz anlamadım. Hesaplama yaptı bi doktor dondurulmuslarda tam bilemiyoz diye. Bir tane kalbi durdugu için kaybı m olduğundan korkuyor um.allah korusun
Korkma daha önce benim de başıma geldi,karından 12. Haftadan sonra doğru ölçüm yapılmaya başlandı merak etme,üstelik benjm karnım dümdüz olduğu haldw doktorum alt karın yagn fazla demişti,bence vucudunla alakalı bir durum

Bir daha ne zaman kontrole çağırdı ? Kalp atışını gördü ama ?

Ayy bizim bebeler çok kıymetli ama, ben iç guveyi almayı dusunuyorum😆😆 Allah'ım bu sıkıntılı günün icinde bir de eşimle kavga ettik,tam bir odun ya,benim hep hayalimdi kızım olursa adı ipek olacak diye,kız olduğunu ogrenince ablamı arayıp"ipegimiz geliyor dedim" aman bunu diyen sen misin..Yok benim fikrim alinmiyormusta yok dayatiyormusumda daha ne tripler attı 😠 hayır kendi fikri de yok,netten isim araştıracak mis😆😆 aman neyse sağlıklı olsunda isim işi kolay😀
Gözün aydın. Bir kız daha geliyor ha😘 Bence isim hakkı annelerin. Neler çekiyoruz görmüyorlar sanki. Benimki de burun kıvırıyor arada söylediğim isimlere. Kesinleşsin cinsiyeti içimin ısındığı ismi koyacağım. Çok isterse o da ikinciyi önersin😝

Gunaydin kızlar,dün doktor kontrolumde çıkan HCG yüksekliğinden dolayı doktorum OMEGA ve aspirin başlarız dedi,bebe aspirini dedi ama bugun eczaneden reçeteyle aldığımda coraspirin verildi,çok saçma bir soru olacak ama aynı şey mi?bebe aspirini ve coraspirin sanki farklı şeyler,doktoruma mesaj mi atsam acaba,dun bebe aspirini dediğine eminim.

Gunaydin kızlar,dün doktor kontrolumde çıkan HCG yüksekliğinden dolayı doktorum OMEGA ve aspirin başlarız dedi,bebe aspirini dedi ama bugun eczaneden reçeteyle aldığımda coraspirin verildi,çok saçma bir soru olacak ama aynı şey mi?bebe aspirini ve coraspirin sanki farklı şeyler,doktoruma mesaj mi atsam acaba,dun bebe aspirini dediğine eminim.
İçerikleri aynı diye biliyorum. Geçen haftaya kadar bende kullanıyordum. Bu arada kız olmasına sevindim benimkine arkadaş olabilir 😍 sağlıkla doğsunlar inşallah

Canim bendede oldu o tup bebektw oluyormus. Bazen cihazla alakali durunlarda olabiliyormus. Karindanda vajinalde bakmisti sonuc ayniydi bende. Gecen hafta yakaladi haftasini tasa etme kendine gelistikce yakaliyor😍 hatta yakaladığı hafta gayet keyfi yerindeydi 😁

kızlar bizde çıktık doktordan 2li tarama ya girdik ultrasonumuz normal çıktı ense 1.6 çıktı kan verdik çarsamba belli olcak cinsiyet söylemedi 14.hafta cinsiyet dedi...
kafam karıstı 61.gr 14cm dedi bebeğimize Bi yalnıslıkmı var ki sizin bebeler nasıl netten 12 haftalık bebek gelisimi dedimmi 5-6 cm 13-14 gram diyor

Bende ikili test yaptırdım ikiz olmasına rağmen Yinede yaptırmak istedim. Ense ölçümleri normal çıktı şükür. Birde detaylı yaptırınca yeterli olur eşimle öyle düşündük. Bakalım ikili test ikizlerde yüksek risklimi çıkıcak genelde öyleymiş.
birde kafam şuna takıldı diyelim kan verdim nifty fetal DNA gibi Testlerden birine. Bebeklerden birinde sıkıntı olduğunda sonuç ne olucak. Hangisinde sıkıntı var anlayabilecekmiyim. Cinsiyet öğrenemedim bu arada bende. Geçen seferki erkek dediği kuzum bile göstermedi 😄

Kizlar bu betahcg yüksekliği olunca kız 50nin altinda olursa erkek diyorlar nekadar dogrulul payi var bilemem sizlerin nasil çıkmıştı 2li testte betahcg degerleriniz

Benimde betahcg testim yüksek 2li test sonucumu internetten görebiliyorum ama sadece betahcg ve papp dige bi deger var onlarin ikisi grafik felan yok doktorum demisti sonuçlarını kan almadan al oyle gel diye
17 subatta yapilmisti benim testim 3 hafta sonra gelirsi demisti haftaya randevum var simdi seninde betahcg yuksek çıkınca bende bi endiselendim 😮

Benimde betahcg testim yüksek 2li test sonucumu internetten görebiliyorum ama sadece betahcg ve papp dige bi deger var onlarin ikisi grafik felan yok doktorum demisti sonuçlarını kan almadan al oyle gel diye
17 subatta yapilmisti benim testim 3 hafta sonra gelirsi demisti haftaya randevum var simdi seninde betahcg yuksek çıkınca bende bi endiselendim 😮
Kaç canım? Korkulacak bir şey yok diğer bütün değerler normalse HCG kendi başına risk teşkil etmiyor,orta risk çıkan herkese ileri testler isteniyor,HCG beni su anlamda tedirgin ediyor ileriki haftalarda Allah korusun tansiyon ya da gebelik zehirlenmesi gibi riskler olabileceği için daha sık takip gerekecek, bir de malesef ailede tansiyon geçmişi de var.

Bende ikili test yaptırdım ikiz olmasına rağmen Yinede yaptırmak istedim. Ense ölçümleri normal çıktı şükür. Birde detaylı yaptırınca yeterli olur eşimle öyle düşündük. Bakalım ikili test ikizlerde yüksek risklimi çıkıcak genelde öyleymiş.
birde kafam şuna takıldı diyelim kan verdim nifty fetal DNA gibi Testlerden birine. Bebeklerden birinde sıkıntı olduğunda sonuç ne olucak. Hangisinde sıkıntı var anlayabilecekmiyim. Cinsiyet öğrenemedim bu arada bende. Geçen seferki erkek dediği kuzum bile göstermedi 😄
İkiz ve ikiz başlayan gebeliklerde birinde sıkıntı olursa (ben ikisinde de sorun olmadıgı umuduyla yaptırmak istiyordum başta rahat etmek icin; eşim de hep bu ihtimali bana söylüyordu daha kötü aklımız karışabilir diye) birinde sıkıntı olursa hangisinde olduğu anlaşılmıyor... farklı cinsiyette olursa olabilir belki.... doktora da sormuştuk öyle birsey çıkarsa yine kesin tanı icin invaziv bir işlem gerekir demişti bize ....

X