- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
Bursada'yiz canım,ailem ve eşimin ailesi Malatya'da yani onlar Doğu'da biz batida iki ablam ve bir erkek kardeşim İstanbul'da ara ara onları ziyarete gidiyoruz çok iyi geliyor..Anne baba desteği elbetteki çok önemli ama benim bu süreçlerde hep ablamlar destek oldu..Belki de annem babam uzulmesinler diye onlara çok anlatmiyordum ama ablamlar tüm süreçlerde yanimdalardi.Ablam benim icin her gün Meryem suresi okuyordu sagolsunlar. Bu dünyadaki en büyük hazine gerçekten aile.Aile desteği hayatın her alanında çok önemli .... buradaki konuları okuyup bazen çok üzülüyorum kadının ayrılması gerek mesela , ailesi yanında bile olmuyor nasıl anne baba diyorum .... ben varlıklarını sagolsunlar hep omzumda hissettim .... hatta şimdi kayınvalidem bile uzakta olsa da çok destek veriyor :) aile önemli ; ben de onlar hayatta ve sağlıklı iken torun zevkini tatmalarını çok istiyorum .... Doğuda mısınız ? Polislik de zor , günümüzde insanla uğraşmak zor daha doğrusu ..... doğuma yakın annen veya eşinin annesi yardıma gelebilir mi ? Öbür ay kayınvalidem gelecek bizi ziyarete , eşimin dogumgünü :) ben hemen program yaptım Eminönü’ne gideriz diye mesaj attım bebiş malzemesi bakarız ....
Allah nasip ederse doğuma annem gelir,çünkü ilk zamanlar ameliyatlı falan olacağım için annem kaldırır benimlede ilgilenir diye düşünüyorum,yirmi gün falan kalir döner,sonra kayınvalidem gelir o da artık ne kadar kalmak isterse o kadar kalır.Hem torunlarını görürler hem de bana yardımcı olurlar.
Ayy insallah şöyle bir yirminci hafta dolsa da alışverişe başlasam diyorum şimdi siz eminonunde ne ciciler alirsinizaldiklarimizi paylasalim burda