- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
Beta hcg baktıramadım sadece ense-burun bakıldı ....Kizlar bu betahcg yüksekliği olunca kız 50nin altinda olursa erkek diyorlar nekadar dogrulul payi var bilemem sizlerin nasil çıkmıştı 2li testte betahcg degerleriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg baktıramadım sadece ense-burun bakıldı ....Kizlar bu betahcg yüksekliği olunca kız 50nin altinda olursa erkek diyorlar nekadar dogrulul payi var bilemem sizlerin nasil çıkmıştı 2li testte betahcg degerleriniz
Keseyle birlikte vermiştir belki ölçüyü. 5.5 cm demişti en son bize. Ama çıktıda farklı yazıyor daha yüksekkızlar bizde çıktık doktordan 2li tarama ya girdik ultrasonumuz normal çıktı ense 1.6 çıktı kan verdik çarsamba belli olcak cinsiyet söylemedi 14.hafta cinsiyet dedi...
kafam karıstı 61.gr 14cm dedi bebeğimize Bi yalnıslıkmı var ki sizin bebeler nasıl netten 12 haftalık bebek gelisimi dedimmi 5-6 cm 13-14 gram diyor
Doktorum ultrasonda evet o olcumleri yapti 2li test icin kan verdim onun sonuclari internette sadece betahcg sonucu var digerleri gözükmüyor ama beta hcg degerim yuksek gini geldi banada doktora gidince degerlendirecektir mutlaka çünkü tek basina bisey ifade etmiyormus beta hcg o yüzden merak ettim cinsiyeti belli olanlarin betahcg degerleriniBeta hcg baktıramadım sadece ense-burun bakıldı ....
Evet olabilir aslında msj attım doktoruma çünkü kafama takıldı ister istemez çok güzel dedi ama bizler doktorların düşündüğü gibi düşünemiyoruz ki evham hat saffada tesekkürler canımKeseyle birlikte vermiştir belki ölçüyü. 5.5 cm demişti en son bize. Ama çıktıda farklı yazıyor daha yüksek
Ya çok teşekkür yorumun için. İlla kötüyü çağırmanında gereği yok. Bizde herkes gibi normal hamileyiz Her şey hamile olunca bitecek sanıyordum meğer yeni başlıyormuşİkiz ve ikiz başlayan gebeliklerde birinde sıkıntı olursa (ben ikisinde de sorun olmadıgı umuduyla yaptırmak istiyordum başta rahat etmek icin; eşim de hep bu ihtimali bana söylüyordu daha kötü aklımız karışabilir diye) birinde sıkıntı olursa hangisinde olduğu anlaşılmıyor... farklı cinsiyette olursa olabilir belki.... doktora da sormuştuk öyle birsey çıkarsa yine kesin tanı icin invaziv bir işlem gerekir demişti bize ....
Müthiş fikir. Hemen katılırımYeni konu açıp başa herkesin cinsiyet/ikiz tek / beklenen Doğum tarihi gibi bilgilerini anket gibi giresim var ben de karıştırıyorum kızlar hep her defasında sormaya utanıyorum artık .....
Benim bitti hepsi ya .... ben de tam yazayım diyordum herseyden şikayet ediyorsun şükret diye kızacaksınız diye çekindim ama tam üstüne geldi tersi de kötü oldu benim icin ....İyi akşamlar kızlar,bugün yine iki kere kustum,gittikçe artıyor sanki, tiksinme bulantı,hani biz gebeliğin balayindaydik
Yok canım ne şikayeti,zaten bi burda yaziyoruz..eee malum hepimiz zorlu sureclerden geçerek hamile kaldık, evhamlarimiz da sorularimiz da çok normal merak etme valla maşallah de en güzeli iştahının açık olması, tadını çıkar ama tabi fazla kaçırmaBenim bitti hepsi ya .... ben de tam yazayım diyordum herseyden şikayet ediyorsun şükret diye kızacaksınız diye çekindim ama tam üstüne geldi tersi de kötü oldu benim icin ....
son 1 haftadır o kadar çok yiyiyorum ki ; mide fesadı geçireceğim yakında !!!! Herhalde 100 kg ile doğuma giderim bu hızla
Benim dün kontrolüm vardı. Yaklaşık 7 cm boyu ağırlığını 500 gr olduktan sonra ölçebiliyoruz dedi Doktorum. 13 hafta bitti.kızlar bizde çıktık doktordan 2li tarama ya girdik ultrasonumuz normal çıktı ense 1.6 çıktı kan verdik çarsamba belli olcak cinsiyet söylemedi 14.hafta cinsiyet dedi...
kafam karıstı 61.gr 14cm dedi bebeğimize Bi yalnıslıkmı var ki sizin bebeler nasıl netten 12 haftalık bebek gelisimi dedimmi 5-6 cm 13-14 gram diyor
biz yanlış anladık galiba 3 kişiydik ben söylediklerini pek duymadım bebeğime bakmaktan sağlıklı olduğunu vurguladı ama içime kurt düştü neyse kan sonucu için arayacak sorcam o zamanBenim dün kontrolüm vardı. Yaklaşık 7 cm boyu ağırlığını 500 gr olduktan sonra ölçebiliyoruz dedi Doktorum. 13 hafta bitti.
Evet yanlış anlaşılma olmuş merak erme. Doktorun sağlıklı demiş sonuçta hiç endişelenme. Elinizde ultrason çıktısı varsa orada yazıyordur.biz yanlış anladık galiba 3 kişiydik ben söylediklerini pek duymadım bebeğime bakmaktan sağlıklı olduğunu vurguladı ama içime kurt düştü neyse kan sonucu için arayacak sorcam o zaman
Günaydın :) ne kadar sağlıklı birsey canın çekmiş :) Allah herkese böyle sağlıklı şeyler aşermeyi nasip etsin :)))) ayrıca afiyet olsun :) eşim yine nöbete gitti ben de babamla kahvaltı yapacağım birazdan ....Günaydın kızlar,haftalar sonra ilk defa normal bir kahvaltı yaptım,çok mutluyum☺☺ zeytin,bir dilim peynir,haşlanmış yumurta ve bir bardak taze sıkılmış meyve suyu,harika bir kahvalti oldu.Bir de ilk defa canım bir şey çekti pırasa
inşallah canım maalesef doktorum çıktı veremiyor ultrason aleti yeniymiş şuan çıktı kağıdı alamıyormuş hiç bir yerde yokmuş kağıttan, dediğine göre bende geri verin o zaman bu aleti dedim kızdım değiştiremiyorumda doktorum çok iyi flaş belleğe atıyoruz görüntüleri dünde çok sıkısık olduğum için net görüntü alamadık birdahaki geldiğinde vereyim dedi bu nedenle ellerim bom boşEvet yanlış anlaşılma olmuş merak erme. Doktorun sağlıklı demiş sonuçta hiç endişelenme. Elinizde ultrason çıktısı varsa orada yazıyordur.
ayyyy çok sevindim senin adına canım maşalllahhGünaydın kızlar,haftalar sonra ilk defa normal bir kahvaltı yaptım,çok mutluyum☺☺ zeytin,bir dilim peynir,haşlanmış yumurta ve bir bardak taze sıkılmış meyve suyu,harika bir kahvalti oldu.Bir de ilk defa canım bir şey çekti pırasa
Sağol canım,benim eşim polis o da bazen çok geç geliyor,üstelik bu ilde tanıdığımız hiç kimse yok,tek başıma bekliyorum,bence şanslısın baban yanında en azından..Tabiki bu süreçte eş faktörünün yerini kimse tutamaz ama baba da candırGünaydın :) ne kadar sağlıklı birsey canın çekmiş :) Allah herkese böyle sağlıklı şeyler aşermeyi nasip etsin :)))) ayrıca afiyet olsun :) eşim yine nöbete gitti ben de babamla kahvaltı yapacağım birazdan ....
Aletin yeni olması iyi bir sey canım,eski cihazlar çok net olmuyor çünkü,eminim kağıt işini de en kısa zamanda hallederler,yalnız anlamadigim sıkışık olunca daha net görünür,benim doktor sıkışık gel diyir daha net görüntü alalım diye.inşallah canım maalesef doktorum çıktı veremiyor ultrason aleti yeniymiş şuan çıktı kağıdı alamıyormuş hiç bir yerde yokmuş kağıttan, dediğine göre bende geri verin o zaman bu aleti dedim kızdım değiştiremiyorumda doktorum çok iyi flaş belleğe atıyoruz görüntüleri dünde çok sıkısık olduğum için net görüntü alamadık birdahaki geldiğinde vereyim dedi bu nedenle ellerim bom boş
Aile desteği hayatın her alanında çok önemli .... buradaki konuları okuyup bazen çok üzülüyorum kadının ayrılması gerek mesela , ailesi yanında bile olmuyor nasıl anne baba diyorum .... ben varlıklarını sagolsunlar hep omzumda hissettim .... hatta şimdi kayınvalidem bile uzakta olsa da çok destek veriyor :) aile önemli ; ben de onlar hayatta ve sağlıklı iken torun zevkini tatmalarını çok istiyorum .... Doğuda mısınız ? Polislik de zor , günümüzde insanla uğraşmak zor daha doğrusu ..... doğuma yakın annen veya eşinin annesi yardıma gelebilir mi ? Öbür ay kayınvalidem gelecek bizi ziyarete , eşimin dogumgünü :) ben hemen program yaptım Eminönü’ne gideriz diye mesaj attım bebiş malzemesi bakarız ....Sağol canım,benim eşim polis o da bazen çok geç geliyor,üstelik bu ilde tanıdığımız hiç kimse yok,tek başıma bekliyorum,bence şanslısın baban yanında en azından..Tabiki bu süreçte eş faktörünün yerini kimse tutamaz ama baba da candır☺
Evet o açıdan şanslıyım ama insan elinde o resmi istiyor işte.. malesef ben teraziyi tutturamıyorum çok sıkışıyorum idrar torbası aşağıya baskılanıyormus bu nedenle bebekte yukarıda kalıyor doktor net görüntü alamıyor benim anladığım bu daha öncede çok sıkıstığım için rahmi aşağıya itiyorduneyseki artık sıkışmaya gerek kalmayacakmışAletin yeni olması iyi bir sey canım,eski cihazlar çok net olmuyor çünkü,eminim kağıt işini de en kısa zamanda hallederler,yalnız anlamadigim sıkışık olunca daha net görünür,benim doktor sıkışık gel diyir daha net görüntü alalım diye.