Ay çok tatlı ya,minnosun sağlıkla doğsun icini doldursunsize biraz pozitiflik vereyimcuma günü cinsiyeti öğrenir öğrenmez almayı düşündüğüm hastane çıkışı geldi bugün. şu minnoşluğa bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2596789
Çok tatlı yaaaaaaaa bu arada arkadaki de gözüme çarptı !!! O ne kedili kedilisize biraz pozitiflik vereyimcuma günü cinsiyeti öğrenir öğrenmez almayı düşündüğüm hastane çıkışı geldi bugün. şu minnoşluğa bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2596789
Çok tatlı yaaaaaaaa bu arada arkadaki de gözüme çarptı !!! O ne kedili kedili
Cnm ne kadara yaptırdınKızlar ben fetal dna testi yaptırdım çok şükür temiz geldi sonuçlar
Ben aspirin ya da kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Estrofemi pazartesi 12 haftada bıraktım. Bence için rahat olsun.Arkadaşlar hepimiz tüp bebek sürecine başlarken asprin kullandınız mi ben çok endişeleniyorum da şimdi estrofem ve asprin bırakmamı söyledi doktor sizler nasıl yaptınız
Ben aspirin,kan sulandırıcı kullanmadım,jeli de 12. Haftada biraktimArkadaşlar hepimiz tüp bebek sürecine başlarken asprin kullandınız mi ben çok endişeleniyorum da şimdi estrofem ve asprin bırakmamı söyledi doktor sizler nasıl yaptınız
Asprin kullanmadım ama kan sulandırıcı iğneye devam. Estrofemi kalp atışını duyduktan sonra azaltarak bıraktım.Arkadaşlar hepimiz tüp bebek sürecine başlarken asprin kullandınız mi ben çok endişeleniyorum da şimdi estrofem ve asprin bırakmamı söyledi doktor sizler nasıl yaptınız
Yok haklısın ; benim de geçen sene 1 , bu sene de karnımda 1 olmak üzere iki kaybım oldu ; hayatında görebileceğin en pimpirik ve kontrol manyagı insanlardan biri olabilirim ama bu süreçte sunu gördüm , inanırsın veya inanmazsın ama ilahi bir güç var ve nasıl bir çizgi varsa işler olacağına varıyor .... ikisinde de hersey yolunda gidiyordu , herseyi ölçüp tartmaya çalışıyordum , bilimsel makaleler okuyordum kadın doğumcu gibi olmuştum artık .... özellikle su ikiz kaybını açıklayacak hiçbir şey yoktu.... bu dünyada rızkı yokmuş dedik biz (bütün aile pozitif bilimle uğraşıyoruz) .... o yüzden biraz gevşe ve rahatla .... bu, bebiş için daha önemli .... ailenle konus annenle paylaş korkularını .... bizimle de paylaş .... ama hep iyi düşünmeye çalış ... bu sefer bebeğini kucağına alacaksın insallah ....Zor kazanınca herşeyi didikler oldum teşekkür ederim cevaplarınız için
1,5 tl kış için fena degil aslında .... ama hergün kusmakla sıvı kaybediyorsan arada takviye gerekebilir .... bir de kan tahlili yapıldı mı? Kalsiyum magnezyum Demir veya vitamin takviyesi alıyor muydun (ihtiyaç var mıydı yani eksikliğin)? Bebek hala çok küçük korkma ama ağızdan hiçbirsey alamayacak durumdaysan doktorunla görüş .... bana doktorum idrarının renginden anlarsın susuz kaldığını demişti(normalde çıktığından daha koyulaşırsa)Kızlar dün bulantim geçti miğde ağrım var diyordum,bugün yine bulantı kusma başladı,artık alıştım haftalardır böyleyim zaten de iştahım açılsa biraz, hala hic bir şey yiyemiyorum,doktoruma sormadim ama artık bebek benden mi besleniyor sizce 13+4 olduk,su da çok içemiyorum bir ,bir buçuk litre en fazla
Bana birden bıraktırdı 3 tane iciyordumAsprin kullanmadım ama kan sulandırıcı iğneye devam. Estrofemi kalp atışını duyduktan sonra azaltarak bıraktım.
Multivitamine gerek görmedi benim doktorum ama omega önerdi .... ama onu da ben istemedim (her gün ceviz ve haftada 1 balık yemeye çalışıyorum) .... hamilelere özel vitaminler var alayım mı diye sorabilirsin bence .... omega da var ....Bir de kızlar aranızda OMEGA multivitamin alan var mı?balık şimdiye kadar hiç yemedim ve aklıma geldikçe miğdem bulanıyor,bu durumda takviye almak lazım değil mi? Gidince doktoruma sorayım diyorum,sizler balık yiyebiliyor musunuz?
O tahlilleri 9. Haftada yapmıştım,değerlerim çok güzel çıkmıştı doktor 12. Haftada başladı vitaminlere, vinalac alıyorum içinde bir çok takviye bir arada var,bir de D vitamini alıyorum demir ileriki haftalarda başlatacak bulantı devam ettiği için baslatmadi.Agizdan bir şey almayacak durumda değilim tek sorun sabah öğle akşam aynı şeyleri yemem,(peynir ekmek) başka hiç bir şey yiyememem.En iyisi gidip serum almak doktorum böyle durumlarda serum almamı söylüyor1,5 tl kış için fena degil aslında .... ama hergün kusmakla sıvı kaybediyorsan arada takviye gerekebilir .... bir de kan tahlili yapıldı mı? Kalsiyum magnezyum Demir veya vitamin takviyesi alıyor muydun (ihtiyaç var mıydı yani eksikliğin)? Bebek hala çok küçük korkma ama ağızdan hiçbirsey alamayacak durumdaysan doktorunla görüş .... bana doktorum idrarının renginden anlarsın susuz kaldığını demişti(normalde çıktığından daha koyulaşırsa)
Doktorun bulantı ilacı için birsey önerdi mi ? Ben prilam’dan çok fayda görmüştüm ....O tahlilleri 9. Haftada yapmıştım,değerlerim çok güzel çıkmıştı doktor 12. Haftada başladı vitaminlere, vinalac alıyorum içinde bir çok takviye bir arada var,bir de D vitamini alıyorum demir ileriki haftalarda başlatacak bulantı devam ettiği için baslatmadi.Agizdan bir şey almayacak durumda değilim tek sorun sabah öğle akşam aynı şeyleri yemem,(peynir ekmek) başka hiç bir şey yiyememem.En iyisi gidip serum almak doktorum böyle durumlarda serum almamı söylüyor