Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

101 cıktı değer, ne kasık ne bel ne göğüs agrisi şuan hiç bisey yok korkuorum lekelenme devam etmiyor çok küçük 2 3 damla soluk kahve şeklinde geldi

Benim de hiçbir belirtim olmamıştı. 33. haftamdayım şu an hala göğüslerim acımıyor ve dolgunlaşmadı. Kasık ağrısı da ilk zamanlar neredeyse hiç yaşamadım. Belirtiler genelde 6-7. haftadan sonra başlıyor üzmeyin kendinizi, iyi düşünün iyi olsun. Lekelenme de yerleşme ile alakalıdır inşallah, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Teşekkür ederim inşallah öyledir hepimiz sağlıkla kavuşalım

Bizde bu gün cinsiyeti öğrendik rabbim nasip ederse rüyalarımda gördüğüm gibi bi erkek olacakmış
Artık sayamıyorum bu yıl erkek yılı galiba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla insallah .... çok yakın arkadaşımın da beraber hamile kaldığımız erkek olacakmış ben bugün perinatologa gidiyorum doktorum erkek demişti bakalım bugün birsey diyecekler mi

Ablamın da erkek,ay bir ben öğrenemedim minnosum göstermedi kendini canım sen bayağı sık gidiyorsun kendi tercihin mi yoksa doktor mu cagiriyir bu kadar erken araliklarla

Kızlar merhaba, tansiyon düşüklüğü sizde de oluyor mu? Sürekli olarak soğuk soğuk terliyorum ayakta kaldığımda daha önce de adet dönemlerimin yoğun olduğu zamanlar yaşadığım tansiyon düşüklüğünden dolayı biliyorum yani nasıl bir şey olduğunu. Doktora söylemem gerekir mi bunu

Kızlar sabah agustos annelerine bakayim dedim iyice bunalıma girdim,bir kadın 17. Haftada suyu gelmis,bir diğeri ikili testi riskli çıkmış(ense burun normal olduğu yaşı 25 olduğu halde) resmen anksiyete yaşıyorum şuan,hayır neden kendime bu işkenceyi yaptım

hadi hayırlı haberler, iyi haberlerini ver bize bekliyoruz :) maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Benim bildiğim söylemen lazım, benim her kontrolümde bakılıyor tansiyona. Sen mutlaka söyle doktoruna, ciddi birşey YOktur ama tedbiri elden bırakmamak lazım ...

Ben bu gruptan başka birşeye bakmıyorum, boşu boşuna canımızı sıkmayalım, Allah zaten kaderimizi yazdı, başa gelen çekilir. İnşaallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın :) dua edelim iyi düşünelim iyiyi çağıralım iyi olsun

Ablamın da erkek,ay bir ben öğrenemedim minnosum göstermedi kendini canım sen bayağı sık gidiyorsun kendi tercihin mi yoksa doktor mu cagiriyir bu kadar erken araliklarla
Ya benim biraz karışık oldu normalde tüp bebek doktorum ve bir de takip eden doktorum(ve en yakın arkadaşlarımdan biri aynı zamanda) var .... arkadasım 12. Haftada ikiz olduğu için perinatolog da bir görmüş olsun demişti kendi hocasına yönlendirdi .... birinin kalbi durunca iptal etmeyi düşündüm ama etme dedi , bugün onun randevusu vardı.... biraz (!) sık olduğu doğru normalde bu kadar sık olmasına gerek yok .... hatta normalde bundan sonraki rutin kontrol 1 ay sonra .... ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra çağırdı .... bu arada hoca da erkek dedi ben iyice havaya girdim

Tansiyonun düsüklüğü degil de yüksekliği çok sıkıntı .... yanında devamlı atıştıracak ufak tefek yararlı atıştırmalıklar bulundur ve oturduğun zamanlar ayaklarını uzat- ayıp yok bize

Ben de bakmıyorum artık ; eğer sıkıntılı haber istersen çok var ; miadında olup da sağlıklı gebelik yaşayıp ölü Doğum yapan da sırf benim çevremde 2 kişi var ikisi de hemşire arkadaşlarımdı ama iyi şeylere odaklan .... ben de burası dısında başka konu takip etmiyorum gebelik için .... kafamın karışmasını istemiyorum .... ikiz gebeliklere bakıyordum bir de artık oraya da bakmıyorum Hiçbir şeyin garantisi yok , pozitif düşünmemiz lazım ... bebişlerin bundan etkilendiğini düşünüyorum , güzel fotoğraflara bak mesela .... eskiden korku/gerilim/polisiye cinayet şeyleri izlerdim hamile kaldığımdan beri börtü böcük bakıyorum

ayy yok ben bi daha tövbe bakmam başka forumlara. bir iki bişey öğrenirim diye giriyorum ama stresten başka bişey aldığım olmuyor hiç... eksik olsun valla.

hey maşallahhhh gözün aydın , oğluş sağlıkla gelsin kucağınıza, Allah size bağışlasın

Oo geliyor sizin oğluş kesin o zaman Erkek senesi diyenler bence haklıymış

hey maşallahhhh gözün aydın , oğluş sağlıkla gelsin kucağınıza, Allah size bağışlasın ❤❤
Amin geçen eşim şakayla karışık tutturdu (evde iki de dişi kedi var) ; belki ben bu evde benden başka pipili istemiyorum diye .... ben de oldu sana harem mi kuralım dedim

Son düzenleme:
Maşallah sizin minnoslar erken gösterdi benimki tembel çıktı neyse sağlıklı olsunda cinsiyet şimdilik önemli değil..ben de 13+0 da gittim bir ay sonra gel dedi,dedim o kadar bekleyemem en geç üç hafta sonra gelirim hayır ne yiyor, ne iciyor içerde, keyfi hali nasıl bilmem, görmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…