- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 40
Ayy çok saolun inşallah yarın kanda artışı görür de rahatlarım birazIcini ferah tut canim evet degerin güzel herzaman belirti olmayabilir sen dinleneme bak ve kendine dikkat et hayırlısı olsun
101 cıktı değer, ne kasık ne bel ne göğüs agrisi şuan hiç bisey yok korkuorum lekelenme devam etmiyor çok küçük 2 3 damla soluk kahve şeklinde geldi
Teşekkür ederim inşallah öyledir hepimiz sağlıkla kavuşalımBenim de hiçbir belirtim olmamıştı. 33. haftamdayım şu an hala göğüslerim acımıyor ve dolgunlaşmadı. Kasık ağrısı da ilk zamanlar neredeyse hiç yaşamadım. Belirtiler genelde 6-7. haftadan sonra başlıyor üzmeyin kendinizi, iyi düşünün iyi olsun. Lekelenme de yerleşme ile alakalıdır inşallah, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺
Artık sayamıyorumBizde bu gün cinsiyeti öğrendik rabbim nasip ederse rüyalarımda gördüğüm gibi bi erkek olacakmış
Ablamın da erkek,ay bir ben öğrenemedim minnosum göstermedi kendiniArtık sayamıyorumbu yıl erkek yılı galiba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla insallah .... çok yakın arkadaşımın da beraber hamile kaldığımız erkek olacakmış ben bugün perinatologa gidiyorum doktorum erkek demişti bakalım bugün birsey diyecekler mi
Kaçıncı haftan canım hayırlısı olsun Rabbim hayırlı evlat olmayi nasip etsinBizde bu gün cinsiyeti öğrendik rabbim nasip ederse rüyalarımda gördüğüm gibi bi erkek olacakmış
Artık sayamıyorumbu yıl erkek yılı galiba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla insallah .... çok yakın arkadaşımın da beraber hamile kaldığımız erkek olacakmış ben bugün perinatologa gidiyorum doktorum erkek demişti bakalım bugün birsey diyecekler mi
Benim bildiğim söylemen lazım, benim her kontrolümde bakılıyor tansiyona. Sen mutlaka söyle doktoruna, ciddi birşey YOktur ama tedbiri elden bırakmamak lazım ...Kızlar merhaba, tansiyon düşüklüğü sizde de oluyor mu? Sürekli olarak soğuk soğuk terliyorum ayakta kaldığımda daha önce de adet dönemlerimin yoğun olduğu zamanlar yaşadığım tansiyon düşüklüğünden dolayı biliyorum yani nasıl bir şey olduğunu. Doktora söylemem gerekir mi bunu
Ben bu gruptan başka birşeye bakmıyorum, boşu boşuna canımızı sıkmayalım, Allah zaten kaderimizi yazdı, başa gelen çekilir. İnşaallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın :) dua edelim iyi düşünelim iyiyi çağıralım iyi olsunKızlar sabah agustos annelerine bakayim dedim iyice bunalıma girdim,bir kadın 17. Haftada suyu gelmis,bir diğeri ikili testi riskli çıkmış(ense burun normal olduğu yaşı 25 olduğu halde) resmen anksiyete yaşıyorum şuan,hayır neden kendime bu işkenceyi yaptım
Ya benim biraz karışık olduAblamın da erkek,ay bir ben öğrenemedim minnosum göstermedi kendinicanım sen bayağı sık gidiyorsun kendi tercihin mi yoksa doktor mu cagiriyir bu kadar erken araliklarla
Tansiyonun düsüklüğü degil de yüksekliği çok sıkıntı .... yanında devamlı atıştıracak ufak tefek yararlı atıştırmalıklar bulundur ve oturduğun zamanlar ayaklarını uzat- ayıp yok bizeKızlar merhaba, tansiyon düşüklüğü sizde de oluyor mu? Sürekli olarak soğuk soğuk terliyorum ayakta kaldığımda daha önce de adet dönemlerimin yoğun olduğu zamanlar yaşadığım tansiyon düşüklüğünden dolayı biliyorum yani nasıl bir şey olduğunu. Doktora söylemem gerekir mi bunu
Ben de bakmıyorum artık ; eğer sıkıntılı haber istersen çok var ; miadında olup da sağlıklı gebelik yaşayıp ölü Doğum yapan da sırf benim çevremde 2 kişi var ikisi de hemşire arkadaşlarımdıKızlar sabah agustos annelerine bakayim dedim iyice bunalıma girdim,bir kadın 17. Haftada suyu gelmis,bir diğeri ikili testi riskli çıkmış(ense burun normal olduğu yaşı 25 olduğu halde) resmen anksiyete yaşıyorum şuan,hayır neden kendime bu işkenceyi yaptım
Kızlar sabah agustos annelerine bakayim dedim iyice bunalıma girdim,bir kadın 17. Haftada suyu gelmis,bir diğeri ikili testi riskli çıkmış(ense burun normal olduğu yaşı 25 olduğu halde) resmen anksiyete yaşıyorum şuan,hayır neden kendime bu işkenceyi yaptım
Ya benim biraz karışık oldunormalde tüp bebek doktorum ve bir de takip eden doktorum(ve en yakın arkadaşlarımdan biri aynı zamanda) var .... arkadasım 12. Haftada ikiz olduğu için perinatolog da bir görmüş olsun demişti kendi hocasına yönlendirdi .... birinin kalbi durunca iptal etmeyi düşündüm ama etme dedi , bugün onun randevusu vardı.... biraz (!) sık olduğu doğru normalde bu kadar sık olmasına gerek yok .... hatta normalde bundan sonraki rutin kontrol 1 ay sonra .... ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra çağırdı .... bu arada hoca da erkek dedi ben iyice havaya girdim
Oo geliyor sizin oğluş kesin o zamanYa benim biraz karışık oldunormalde tüp bebek doktorum ve bir de takip eden doktorum(ve en yakın arkadaşlarımdan biri aynı zamanda) var .... arkadasım 12. Haftada ikiz olduğu için perinatolog da bir görmüş olsun demişti kendi hocasına yönlendirdi .... birinin kalbi durunca iptal etmeyi düşündüm ama etme dedi , bugün onun randevusu vardı.... biraz (!) sık olduğu doğru normalde bu kadar sık olmasına gerek yok .... hatta normalde bundan sonraki rutin kontrol 1 ay sonra .... ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra çağırdı .... bu arada hoca da erkek dedi ben iyice havaya girdim
Aminhey maşallahhhhgözün aydın , oğluş sağlıkla gelsin kucağınıza, Allah size bağışlasın ❤❤
Kesin gibiOo geliyor sizin oğluş kesin o zamanErkek senesi diyenler bence haklıymış
Maşallah sizin minnoslar erken gösterdi benimki tembel çıktıYa benim biraz karışık oldunormalde tüp bebek doktorum ve bir de takip eden doktorum(ve en yakın arkadaşlarımdan biri aynı zamanda) var .... arkadasım 12. Haftada ikiz olduğu için perinatolog da bir görmüş olsun demişti kendi hocasına yönlendirdi .... birinin kalbi durunca iptal etmeyi düşündüm ama etme dedi , bugün onun randevusu vardı.... biraz (!) sık olduğu doğru normalde bu kadar sık olmasına gerek yok .... hatta normalde bundan sonraki rutin kontrol 1 ay sonra .... ama tüp bebek doktorum 2 hafta sonra çağırdı .... bu arada hoca da erkek dedi ben iyice havaya girdim