Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Doktorun bulantı ilacı için birsey önerdi mi ? Ben prilam’dan çok fayda görmüştüm ....
Ben de onu kullanıyorum,hala da alıyorum ona rağmen bazı günler bulantiya istifra da ekleniyor malesef,gerci şunu fark ettim eksi meyve yediğim günler tetikleniyor,bugün greyfurt yedim ondan sonra çıkardım zaten

Kızlar tüp bebek ve hamilelik sürecinde kullanılan ilaçlar konusunda kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın,emin ellerdeyseniz doktorlar zaten size özel tedaviyle kullanmanız gereken ilaçların planlamasını yapıyorlar.Mesela ben daha önce başka merkezde yine tüp bebekle hamile kaldım o zaman hem coraspirin hem pıhtılaşma için iğne kullanmıştım 9. Haftada kalp durması sonucu kürtaj oldum,bebeği genetiğe yolladık sağlıklı geldi,şuanki merkez bana hiç bir şekilde aspirin ya da iğne vermedi,detaylı tüm pıhtılaşma testlerim yapıldı,çoğu kadında pıhtılaşma yoksa kullanılan ilaçların yan etkisi olmayabiliyor ama çok nadir bazı kişilerde pıhtılaşma yoksa ve ilaç kullanılıyorsa Allah korusun kötü sonuçlarda olabiliyor.yani bu tamamen sizin vücudumuzla ilgili ve yaşanılan tecrübeyle.

Ya da estrofem kimi doktor kalp atışından sonra kimi doktor 10. Haftaya kadar ya da daha fazla kullandiriyor bu tamamen size özel,doktorunuza güvenin başka hastalarla kıyaslamayın kendinizi.
Aaaaa pıhtılaşma yoksa ne oluyormus kötü sonuc ? Ben su anda açıkçası iğneyi kilo aldığım ve hareketsiz olduğum için kesmek istemiyorum ailede tansiyon ve şeker öyküsü var , babaannem akciğer damarlarına pıhtı attığı icin vefat etti (ama benim testler temiz) ve anneannemde dayımı doğururken preeklampsi öyküsü var .... çok temiz degilim yani 😂😂 aslında coraspin kullanmam lazım ama o da bende kanama yapıyor ... gerçekten karşılaştırmamak lazım şimdi bu hikayeyle 25 yaşında temiz hiçbir sıkıntısı olmayan hasta bir degil 😬😬🙈

Ben de onu kullanıyorum,hala da alıyorum ona rağmen bazı günler bulantiya istifra da ekleniyor malesef,gerci şunu fark ettim eksi meyve yediğim günler tetikleniyor,bugün greyfurt yedim ondan sonra çıkardım zaten
Belki reflü de eklenmiştir ? Gebeliğin ilerleyen haftalarında olabiliyor , reflüyü arttıran şeylerden uzak durmak gerekiyor (greyfurt da arttırır-ama şimdi benim de canım çekti 😋😋😋 - ki normalde ağzıma koymam 🤣)

Evet aynen ilaç meselesi doktordan doktora değişiyor. Ben geçen sene başka bi doktorda aşılama yaptırmıştım. 3-4 farklı ilaç kullanıyodum işlem sonrası, negatif olmuştu o. Ama tüp bebiş tedavisinde bu doktorum transferden sonra sadece oral progesteron verdi. Onu da 11.haftsda kestik. Şuan sadece vitamin kullanıyorum :) yani her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Doktorumuza güvenelim her aşamada itaat edelim 😉

Kızlar dün bulantim geçti miğde ağrım var diyordum,bugün yine bulantı kusma başladı,artık alıştım haftalardır böyleyim zaten de iştahım açılsa biraz, hala hic bir şey yiyemiyorum,doktoruma sormadim ama artık bebek benden mi besleniyor sizce 13+4 olduk,su da çok içemiyorum bir ,bir buçuk litre en fazla:KK43:
Canım bende ayni şeyi doktoruma sormuştum kendim için değilde ne yesem cikariyom bebeği besleyebilirmiyim dedim kilom var malum oda dediki hiç merak etme stogun baya kuvvetli demişti senin kilon nasıl bilmiyorum ama

Aaaaa pıhtılaşma yoksa ne oluyormus kötü sonuc ? Ben su anda açıkçası iğneyi kilo aldığım ve hareketsiz olduğum için kesmek istemiyorum ailede tansiyon ve şeker öyküsü var , babaannem akciğer damarlarına pıhtı attığı icin vefat etti (ama benim testler temiz) ve anneannemde dayımı doğururken preeklampsi öyküsü var .... çok temiz degilim yani 😂😂 aslında coraspin kullanmam lazım ama o da bende kanama yapıyor ... gerçekten karşılaştırmamak lazım şimdi bu hikayeyle 25 yaşında temiz hiçbir sıkıntısı olmayan hasta bir degil 😬😬🙈
Yani şöyle bazı çok nadir kadınlarda pıhtılaşma ve başka hiç bir şey yoksa bazen bu ignelerde düşüğe sebep olabiliyorlarmis.Yani size hangi testlere bakıldı bilmiyorum ama bana pıhtılaşma için başka testlere de bakıldı ANA,lupus falan bayağı detaylı baska testlere de bakıldı adlarını hatirlamiyorum.İşte sizin ailede öykü var,biz de öyle bir şey yok,düşük geçmişi olan da yok.Yani doktor daha önce bebeğin iğneden ölmüştür diyemeyiz dedi ama çok nadir bazı kadınlarda tetikleyebiliyor düşüğü,bir ihtimal olmuş olabilirmiş.En doğrusu hiç bir şey yoksa ve çok detaylı bakildiysa kullanılmaması daha iyiyimis.Ama kimse kendini benimle kiyaslamasin dediğim gibi benim düşük olduğu için çok detaylı testler yapıldı ve sonucunda kullanılmaması kararlaştırıldı ama zaten bir çok merkez pıhtılaşma yoksa bile iğne veriyor ve hiç bir şey de olmuyor,belki benimki de ondan olmadı sadece yüzde bir de olsa bir ihtimalden sakinildi.

Canım bende ayni şeyi doktoruma sormuştum kendim için değilde ne yesem cikariyom bebeği besleyebilirmiyim dedim kilom var malum oda dediki hiç merak etme stogun baya kuvvetli demişti senin kilon nasıl bilmiyorum ama
Canım stogun kiloyla ilgisi yoktur ama,senin kan değerlerin güzel çıkmıştır,68 kiloyum ama şükür benim de kan değerlerim iyi,ama işte belli bir haftadan sonra bu bebekler anneden beslenmiyorlar mi?özellikle üç ayı geçince ben onu merak ettim acikcasi

Yani şöyle bazı çok nadir kadınlarda pıhtılaşma ve başka hiç bir şey yoksa bazen bu ignelerde düşüğe sebep olabiliyorlarmis.Yani size hangi testlere bakıldı bilmiyorum ama bana pıhtılaşma için başka testlere de bakıldı ANA,lupus falan bayağı detaylı baska testlere de bakıldı adlarını hatirlamiyorum.İşte sizin ailede öykü var,biz de öyle bir şey yok,düşük geçmişi olan da yok.Yani doktor daha önce bebeğin iğneden ölmüştür diyemeyiz dedi ama çok nadir bazı kadınlarda tetikleyebiliyor düşüğü,bir ihtimal olmuş olabilirmiş.En doğrusu hiç bir şey yoksa ve çok detaylı bakildiysa kullanılmaması daha iyiyimis.Ama kimse kendini benimle kiyaslamasin dediğim gibi benim düşük olduğu için çok detaylı testler yapıldı ve sonucunda kullanılmaması kararlaştırıldı ama zaten bir çok merkez pıhtılaşma yoksa bile iğne veriyor ve hiç bir şey de olmuyor,belki benimki de ondan olmadı sadece yüzde bir de olsa bir ihtimalden sakinildi.
Su anda tek başına kilo bile benim için endikasyon 🙄🙄🙄 bilgilendirme icin teşekkür ederim :) sonucta adı üstünde kan sulandırıcı ; kanama ihtimali de var belki doktorun bunu demek istemiştir , pıhtılaşma düşük nedeni olduğu gibi kanama da düşük nedeni olabilir ... bu arada o testleri babaannem vefat ettiğinde ben de babam da yaptırdık :KK43:((( başka nedenle oldu yani testler:KK43: ....

Komşularım sağolsunlar pırlanta gibi insanlar .... turşu getirmişler .... ama ben biraz abarttım :KK43:(((( gidip gelip yiyiyorum .... sona doğru azaltmak lazım (tansiyon) 🙄🙄🙄🙄 zaten dün utandım söylemeye 75 olmuşum 😳😳😳

Amin 😃🥰🙏🏻 geçen eşim şakayla karışık tutturdu (evde iki de dişi kedi var) ; belki ben bu evde benden başka pipili istemiyorum diye .... ben de oldu sana harem mi kuralım dedim 😂😂😂
Hakikaten oğlan senesi. Bana da iki hafta önce erkek demişti net olmamakla birlikte ( hatta paylaşmıştım burada ) 😊 Yarın kontrolüm var belki daha kesin birşey söyler Doktorum hayırlısıyla inşallah. 🤗🤗

Komşularım sağolsunlar pırlanta gibi insanlar .... turşu getirmişler .... ama ben biraz abarttım :KK43:(((( gidip gelip yiyiyorum .... sona doğru azaltmak lazım (tansiyon) 🙄🙄🙄🙄 zaten dün utandım söylemeye 75 olmuşum 😳😳😳
Ya yakın olsak ben de getirirdim,turşu görmeye tahammulum yok,kokuyor diye eşime de yedirmiyorum😄

ya ben de obsesif gibi karalahana sarması ve turşu kavurmasına takmış durumdayım (evet karadenizliyim :KK70:) öğlenleri karadeniz yemekleri yapan bir yer var Kadıköy'de, yemeğe hep oraya gidiyorum ve aynı şeyleri yiyorum :KK70: çalışanlar acaba hakkımda ne düşünüyor diye çok meraktayım:confused:

Günaydın😍Maşallah paşalarımız çoğalıyor:nazar: Bu ara geceleri tuvalete kalktıktan sonra uykum kaçıyor. Uykusuzluk yaşıyorum. İdrar beklediğinden mi nedir kasıklarımda ağrıyor. İdrar testi yaptırmam lazım enfeksiyon olmasın. Ayda bir baktır demişti doktor zaten

Ya yakın olsak ben de getirirdim,turşu görmeye tahammulum yok,kokuyor diye eşime de yedirmiyorum😄
Çok incesin 😍 ilginç ; ben normalde hiç yemezdim .... yemediğim şeyleri yer oldum , ama sevdiğim şeyleri tüketemiyorum , gerçi benim sevdiğim şeyler hep zararlı şeylerdi 😋 kahve çikolata vs 🙄 turşu kokuyor mu 😳

X