Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ooooo toprağım “çay tarlası” degil di mi o yer ???

Yanman, sık idrara çıkman var mı? Suyu arttırmaya çalış .... benim de uykum kaçıyor son zamanlarda ama o bebişin üstüne yatmayayım veya eşim beni ezmesin uyurken diye takıntı oldu resmen tam uykuya dalamıyorum .... normalde derin uyurum .... bebeğe hazırlık

Kızlar turşulara aman dikkat. Tansiyonu dengede tutmak lazım. Tuz oranını mümkün mertebe azaltmakta fayda var. Çok canınız çekiyorsa suda bekletip yıkayıp yersiniz. Siyah zeytini öyle yapıyorum ben

Ooooo toprağım “çay tarlası” degil di mi o yer ???

hımm öyle bir yer de mi var o nerde? ben laz istanbul'a gidiyorum halitağada dersaneler sokağında. ayy orası yakın mı arada oraya gideyim de diğer taraftakiler benden kurtulsun biraz dafgdfsgfsdg

İçinde sarımsak olduğu icin kokuyor bana,ben de öyleyim sevdigim yemekleri görmek dahi istemiyorum,şimdiye kadar bir şey de canım çekmedi,merak ediyorum bakalım ilk canım ne çekecek

O uyku kaçması bende de oluyor ya,bir de uyku pozisyonumu ayarlayamiyorum,netten bakinca sol tarafa yatın diyor ben de sürekli dönüyorum sonra bebeğe bir şey olur mu korkusuyla sürekli uyanıyorum,tekrar zor dalıyorum tuhaf bir döngü oluyor

Suyu hala çok içemiyorum Yanmam falan yok ama düzgün su içsem iyi olacak. Aroma katayım bari diyorum

aynı şekildeyim ya yanıma (özellikle soluma) yatıcam diye hep tedirginim. hayır bel ve boyun fıtıklarım da var, en rahat sırt üstü yatabiliyorum aslında ama onu da 3. aydan sonra önermiyorlar, bağırsaklar falan rahme baskı yapıyor diye. çocuğum ezilmesin diye hep tedirginim

Evet dönmek istediğimde uyanıyorum otomatik olarak. Dikkat ederek yavaş yavaş dönüyorum. Tabii uykular bölündüğünden yalan oluyor. Çok garip duygu ilk andan itibaren koruma duygun gelişiyor. Dönerken, hapşururken, merdiven çıkarken direk elin karnına gidiyor. Her hareketi itinayla yapıyorsun

hımm öyle bir yer de mi var o nerde? ben laz istanbul'a gidiyorum halitağada dersaneler sokağında. ayy orası yakın mı arada oraya gideyim de diğer taraftakiler benden kurtulsun biraz dafgdfsgfsdg
Ben de onu bilmiyordum; deneyeyim Caferağa’da , laz böreği muhlama vs var , sahipleri Artvinli

Ben de onu bilmiyordum; deneyeyim Caferağa’da , laz böreği muhlama vs var , sahipleri Artvinli

eneee hemşehrilerimmiş hem de googleladım yerini bana öğle yemeği olarak biraz uzak kalıyor. Söğütlüçeşme Caddesi'nde bizim ofis. ofisin sakin bir gününde ilk işim gidip denemek olacak

İçinde sarımsak olduğu icin kokuyor bana,ben de öyleyim sevdigim yemekleri görmek dahi istemiyorum,şimdiye kadar bir şey de canım çekmedi,merak ediyorum bakalım ilk canım ne çekecek

şu hamilelik günlüğünü her gün okuyorum ben bak mesela Rainbow66 'nın bugünkü günlüğünde şu var: "Eğer bazı besinlere karşı tiksinti hissediyorsanız, vitamin ve minerallerden mahrum kalmadığınıza emin olun"

Günaydın kızlar bende bu ara turşucu oldum komsular sağolsun.. kana kana suyunu içmek istiyorum annem dayanamayıp ist yapıp izmire getirdi bugun ben kg verdim 58e düştüm bakıma alacak beni çok değişik şeyler bana pıhtı tahlili yapıldımı bilmiyorum Ama aşılamadan buyana coraspin clanex oksapar sürekli kullandım cumartesiyi iple çekiyorum çok korkuyorum inş bizde hayırlı haberlerle döneriz
yatma konusuna gelince uyuduktan sonra naptığımı bilmiyorum özellikle sola yatıyorum ama hep Bi korku var bendede
kandiliniz mübarek olsun bu arada

Ben kendimden çok korkuyorum ya sürekli acıkıyorum gece gündüz, yedikten sonrada midem rahatsız oluyor. Hani biz hamileliğin balayına girmiştik ben hala yürüyemiyorum bile

Merhaba kızlar inşallah hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız benim şöyle bir sorum var 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 10. Gun 267.4 çıktı. 14. 683.9 çıktı. Ikisi ayrı yerlerde ölçüldü. Artış tam 2 katı değil %59 Artış var. Sizce değerlerim normal mi ? Içim içimi yiyor. Do

Seninde canım. Hayırlı kandiller. Sen 2li test yaptırdın mı? Doktorun ne önerdi?

Üzme kendini. Farklı yerlerde ölçülmesinden kaynaklanabilir. 2 gün sonra aynı yerde verirsen daha sağlıklı olur.

Seninde canım. Hayırlı kandiller. Sen 2li test yaptırdın mı? Doktorun ne önerdi?
cumartesi 2li testim benimde Doktorum kesinlikle yapılması gerekli olduğunu bana özel olmadığını her hamilenin yaptırması gerektiğini söyledi 12+2oluyoruz cumartesi günü inş sağlıkla görürüz bebeğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…