Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Geçen hafta aynı böyleydim canım acaip börek istedi alakasız bi şekilde anneme söyledim yaptı sağolsun. Dünde çikolatalı dondurma istedim normalde hiç sevmem ama nasıl yedim

Onlara sorsan “dışı seni içi beni yakar” derler kesin sabahları eşimle birlikte çıkıyoruz evden artık ondan geri kalıyorum birkaç adım Koluna girince beni çekiştiriyormuş hissi oluşuyor
Of sorma eşimle adım farkımız da çok .... koşturma nefes nefese kalıyorum diyorum

O bende de var .... birkaç hafta daha sürerse psikolojik destek almayı bile düşündüm ....ben de herseyi normal çıkıp hasta bebeği olan birkaç kişi okudum çok okumamaya çalış ben bakmamaya çalışıyorum artık baktıkça işin içinden çıkamıyorum çünkü ....

Canımolasınız valla iyi ki varsınız kızlar biraz daha rahatladım şimdi... vücudum kaskatı kesiliyor strese girince, sıcak su, koca masajı ve sizin cevaplarınızla daha iyiyim

Kızlar bir iki gündür miğde bulantım yerini ağrıya bıraktı,yani reflü gibi de değil,tam şişkinlikte değil,garip bir şekilde miğde ağrısı başladı bende,eskiden hamile değilken bu kadar hassas değildi miğdem,bir şey yiyemiyorum peynir ekmek patates dışında acaba ondan mı agriyor,sizde de var mı ağrı?

4-5 gündür öyle (ne sorsanız hep evet diyorum ama öyle ) .... hatta eşim mide koruyucusu alalım diyor ısrarla ben de ısrarla hayır dayanıcam diyorum bulantı bitti ya çok şükür (tam bitmedi de yerini böyle rahatsızlık yanma şişkinlik arası bir şeye bıraktı) en azından ilaçsız durabiliyorum .... 2. Üç aya girdikçe yiyecek listeni biraz çeşitlendirmeye çalış ... yavaş yavaş .... ben de hala hamurişi yiyiyorum ama en azından bir öğün veya azalttım ....

Kızlar ben dünden beri nezleyim gün içinde sürekli hapşuruyorum ve hapşururken alt karın bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor resmen acıdan nefesim kesiliyor bu kadar agrimasi normal mi

Kızlar ben dünden beri nezleyim gün içinde sürekli hapşuruyorum ve hapşururken alt karın bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor resmen acıdan nefesim kesiliyor bu kadar agrimasi normal mi
Ben de geçen hafta öyleydim,hapsururken benim de ağrı hatta kramp gibi bir şey giriyordu,yani bilemedim normal gibi geldi ama istersen bir doktoruna da soruver.

Ya aslında evet biraz çeşitlendirmem lazım farkındayım ama iştah hala yok ya bir de çok ilginç yemek görünce miğdem bulanıyor ama rüyalarımda da hep yemek görüyorum,sabaha kadar değişik değişik yemekler goruyorum sabah yumurta deneyeyim bakalım yiyebilecek miyim. Bir de nasıl oluyor iki aydır peynir ekmek yediğim halde bir tek peynirden tiksinmedim hala anlamış değilim

Yarasın Bebişe ..... Aklında olsun ; beyaz peynirle haşlanmış yumurta güzel olabiliyor , ben de normalde yumurtanın her türlüsünü sevmeme rağmen omlet vs yiyemiyorum simdi .... göz yumurta zaten tam pişmemiş gibi oluyor bana göre (çiğ yasak) .... o yüzden kurtuluşumu haşlanmış yumurtada buldum ....

Bende de olmuştu rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor dedi doktor bi on gün çektim şimdi şükür iyiyim

Kızlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz içim hiç rahat değil, dün transferin 10.gunu kanda pozitifi aldık çok şükür, akşam çok az soluk kahve lekelenme oldu bu sabah goguslerim bomboş, bel agrim kasik agrim yok sadece üsümeye devam ediyorum, deger dusuyo mu diye endiseleniorum butun belirtiler gitti , deger artisı icin 2 gun deniliyor bugün yapılabilir mi içim sıkılıyo

Değerin kacti? Yani yerleşmeye devam ediyordur muhtemelen,lekelenmelere kasik ağrısı da eklendiği zaman korkmak gerekiyormuş sen de olmaması iyi

Değerin kacti? Yani yerleşmeye devam ediyordur muhtemelen,lekelenmelere kasik ağrısı da eklendiği zaman korkmak gerekiyormuş sen de olmaması iyi
101 cıktı değer, ne kasık ne bel ne göğüs agrisi şuan hiç bisey yok korkuorum lekelenme devam etmiyor çok küçük 2 3 damla soluk kahve şeklinde geldi

101 cıktı değer, ne kasık ne bel ne göğüs agrisi şuan hiç bisey yok korkuorum lekelenme devam etmiyor çok küçük 2 3 damla soluk kahve şeklinde geldi
Değeriniz düşük değil,ağrı sızı da yoksa korkmayin o gördüğünüz yerleşme kanamasidir,zaten göğüsler sönüyor ara ara ondan korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…