Geçen hafta aynı böyleydim canım acaip börek istedi alakasız bi şekildeKızlar cnm çok pis fırında otlu börek istiyor.kimse yok .kocam işte. Çok kötü hissediyorum zaten kendimi bi de böyle bişey isteyip. Kendim yapamayinca daha da mutsuz oluyorum. Börek mayalı şeyler istiyorum ben ya mutsuzum
Ailenden veya eşinin ailesinden gelip 1-2 hafta kalabilecek birisi yok mu ?Burası küçük bi ilçe. Yok cnm malesef.eşim de yapamaz .komşu da yok.çok kötü hissediyom yeminle.
Of sormaOnlara sorsan “dışı seni içi beni yakar” derler kesinsabahları eşimle birlikte çıkıyoruz evden artık ondan geri kalıyorum birkaç adım Koluna girince beni çekiştiriyormuş hissi oluşuyor
O bende de var .... birkaç hafta daha sürerse psikolojik destek almayı bile düşündüm ....ben de herseyi normal çıkıp hasta bebeği olan birkaç kişi okudumO değil de bende de anksiyete oluşuyor burada başka forumları okuyunca... bugün 18 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalan birini okudum çok korkuyorum yaSağlıklı doğurana kadar her şey olabilir farkındayım fakat bu beni çok endişelendiriyor maalesef... nasıl atlatılır ki bu?
O bende de var .... birkaç hafta daha sürerse psikolojik destek almayı bile düşündüm ....ben de herseyi normal çıkıp hasta bebeği olan birkaç kişi okudumçok okumamaya çalış ben bakmamaya çalışıyorum artık baktıkça işin içinden çıkamıyorum çünkü ....
O anksiyete hepimizde var canım,çokta okumamak lazım,o haftaya kadar gelmişse başka bir şey sebep olabilir,rahim durumu bazen miyomlar veya rahim agzi problemi olan kadınlar,ya da başka başka sebepler. Bebekten kaynaklı olmasi daha düşük bir ihtimal bence.
4-5 gündür öyle (ne sorsanız hep evet diyorum ama öyleKızlar bir iki gündür miğde bulantım yerini ağrıya bıraktı,yani reflü gibi de değil,tam şişkinlikte değil,garip bir şekilde miğde ağrısı başladı bende,eskiden hamile değilken bu kadar hassas değildi miğdem,bir şey yiyemiyorum peynir ekmek patates dışında acaba ondan mı agriyor,sizde de var mı ağrı?
Ben de geçen hafta öyleydim,hapsururken benim de ağrı hatta kramp gibi bir şey giriyordu,yani bilemedim normal gibi geldi ama istersen bir doktoruna da soruver.Kızlar ben dünden beri nezleyim gün içinde sürekli hapşuruyorum ve hapşururken alt karın bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor resmen acıdan nefesim kesiliyor bu kadar agrimasi normal mi
Ya aslında evet biraz çeşitlendirmem lazım farkındayım ama iştah hala yok4-5 gündür öyle (ne sorsanız hep evet diyorum ama öyle) .... hatta eşim mide koruyucusu alalım diyor ısrarla ben de ısrarla hayır dayanıcam diyorum bulantı bitti ya çok şükür (tam bitmedi de yerini böyle rahatsızlık yanma şişkinlik arası bir şeye bıraktı) en azından ilaçsız durabiliyorum .... 2. Üç aya girdikçe yiyecek listeni biraz çeşitlendirmeye çalış ... yavaş yavaş .... ben de hala hamurişi yiyiyorum ama en azından bir öğün veya azalttım ....
Yarasın BebişeYa aslında evet biraz çeşitlendirmem lazım farkındayım ama iştah hala yokya bir de çok ilginç yemek görünce miğdem bulanıyor ama rüyalarımda da hep yemek görüyorum,sabaha kadar değişik değişik yemekler goruyorum sabah yumurta deneyeyim bakalım yiyebilecek miyim. Bir de nasıl oluyor iki aydır peynir ekmek yediğim halde bir tek peynirden tiksinmedim hala anlamış değilim
Bende de olmuştu rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor dedi doktor bi on gün çektim şimdi şükür iyiyimKızlar bir iki gündür miğde bulantım yerini ağrıya bıraktı,yani reflü gibi de değil,tam şişkinlikte değil,garip bir şekilde miğde ağrısı başladı bende,eskiden hamile değilken bu kadar hassas değildi miğdem,bir şey yiyemiyorum peynir ekmek patates dışında acaba ondan mı agriyor,sizde de var mı ağrı?
Değerin kacti? Yani yerleşmeye devam ediyordur muhtemelen,lekelenmelere kasik ağrısı da eklendiği zaman korkmak gerekiyormuş sen de olmaması iyiKızlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz içim hiç rahat değil, dün transferin 10.gunu kanda pozitifi aldık çok şükür, akşam çok az soluk kahve lekelenme oldu bu sabah goguslerim bomboş, bel agrim kasik agrim yok sadece üsümeye devam ediyorum, deger dusuyo mu diye endiseleniorum butun belirtiler gitti , deger artisı icin 2 gun deniliyor bugün yapılabilir mi içim sıkılıyo
101 cıktı değer, ne kasık ne bel ne göğüs agrisi şuan hiç bisey yok korkuorum lekelenme devam etmiyor çok küçük 2 3 damla soluk kahve şeklinde geldiDeğerin kacti? Yani yerleşmeye devam ediyordur muhtemelen,lekelenmelere kasik ağrısı da eklendiği zaman korkmak gerekiyormuş sen de olmaması iyi
Değeriniz düşük değil,ağrı sızı da yoksa korkmayin o gördüğünüz yerleşme kanamasidir,zaten göğüsler sönüyor ara ara ondan korkmayin101 cıktı değer, ne kasık ne bel ne göğüs agrisi şuan hiç bisey yok korkuorum lekelenme devam etmiyor çok küçük 2 3 damla soluk kahve şeklinde geldi
Çok teşekkür ederim göğüsler sönunce korkuttu beni inşallah hepimizin sağlıkla devam ederDeğeriniz düşük değil,ağrı sızı da yoksa korkmayin o gördüğünüz yerleşme kanamasidir,zaten göğüsler sönüyor ara ara ondan korkmayin
Icini ferah tut canim evet degerin güzel herzaman belirti olmayabilir sen dinleneme bak ve kendine dikkat et hayırlısı olsun101 cıktı değer, ne kasık ne bel ne göğüs agrisi şuan hiç bisey yok korkuorum lekelenme devam etmiyor çok küçük 2 3 damla soluk kahve şeklinde geldi
GünaydınGunaydin kızlar♥