Süper !!!!! 3 gün fark bile sayılmaz ; diğeri de kızdır benceBugün benim için çok özeldi ilk defa bebeklerimi kıpır kıpır gördüm. Zıplayıp hopluyolardı sanki gerinip gerinip11+6 ve 12+2 ölçüldüler. En baştan beri fark vardı aralarında kendilerine göre gelişimleri aynı seviyede dedi. Cuma günü ense burun gibi ölçümler olacak hayırlısıyla. Doktorumuz birine erkek bence dedi açmıştı bacaklarını bizede gösterdi tabi biz anlamadıkta diğerinin pozisyonu uygun değildi
Ya inş eşim diğeri kesin kız diyor o kız bebek hastasıSüper !!!!! 3 gün fark bile sayılmaz ; diğeri de kızdır bencesağlıklı olsunlar da boşver hep dileğimiz bu ama ikizlerde bana genelde iki farklı cinsiyet gibi geliyor .... 3 erkek 1 kız olduk grupta galiba Cuma digerini de söylersin :)
Benimki kız o zaman 13+0 da göstermediKızışkolar nazlıonlar da birkaç hafta içinde gösterir kendilerini artık
Yaa bende de 1-2 gündür çok hareketli bağırsaklarım, ishal gibi aynen .. ters birşey de yemedim noldu anlamadımMerhaba arkadaşlar folik asit de belli zaman sonra kesiliyor mu bi de çok çok afedersiniz ama bende ishal başladı bu normal mi acaba
Demek ki aynı zamanlarda oradaymışızBenim canım doktorumda Semra kahraman♥
Benimde kız önce kendini gösterdi, bacak arası açıktı net belli dedi. Diğerinden emin olamadı erkekte olabilir demişti. Bizimde 4 gün falan fark var aralarındaYa inş eşim diğeri kesin kız diyor o kız bebek hastasıBen ikiside erkek diyorum bakalım Yinede çok erken dedi doktor 16 ya kadar
12 haftadan sonra kesiliyor bana vinalac verdi ama onun içinde de var folik asitMerhaba arkadaşlar folik asit de belli zaman sonra kesiliyor mu bi de çok çok afedersiniz ama bende ishal başladı bu normal mi acaba
O yurt dışına gitti evet ben ailemle kalıyorumSen hangi şehirdesin? O nereye gitti? Senin ailen veya onun ailesi yakınında mı ? Kardeşin ? Yanında/yakınında destek olabilecek kimse var mı ?
Biz bu zamana kadar hiç ayrılmadık bide evet yıllardır bekleyince bebeği her animda yanımda olsun istiyordum oda biraz etkiledi galiba ağlıyorum ama pişman olup kendi kendime bebekten özür diliyorumkızzzz, sen senelerdir bu gebelik anlarını beklemiyor musun, şu an niye bozuyorsun moralini, en güzel zamanların maşallah
Eşin için de şöyle düşün, 1 sene içinde izine gelecektir tahmin ediyorum ama yerinde olsam hemen bi pasaport çıkarır vizeye başvurur bende giderdimbi müddet gezerdiniz , sana da değişiklik olur..
eger gidemesen bile canını sakın sıkma, şu an senin hissettiğin herşey bebeğine yansıyor :) çık gez dolan, çok güzel filmler var sinemada, eğer şehir dışında görmediğin akrabaların varsa onları ziyaret et , hazır eşin yokmuş fırsat bu fırsatçarşı pazar gez, bebek eşyaları bak araştır.. hangi araba, hangi biberon.. hangi kitap okunmalı doğuma kadar, hatta bizlere de yaz :)
Can sıkılacak birşey olduğunda gerçekten sıkarsın canını, ortada birşey yokken üzülme, Allah’ın gücüne gitmesin kuzum. Derdin yok kederin yok, milletin uğraştığı gebeliği elde etmişsin :) ne mutlu sana :) en güzel dönemlerin ayol
Bir arkadaş yazmış, sıkılınca buraya yaz diye, aynen :) yaz bize biz hemen destekleriz seni
Bende de öyle gerçektenYaa bende de 1-2 gündür çok hareketli bağırsaklarım, ishal gibi aynen .. ters birşey de yemedim noldu anlamadım
Bende vinalac kullanıyorum acaba o mu ishal yaptı anlamadım ki12 haftadan sonra kesiliyor bana vinalac verdi ama onun içinde de var folik asit
ailen yanında bak onlardan destek al mutlaka (alıyorsundur zaten).... insan eşinin yanında olmasını istiyor duygusallaşıyor biliyorum ama o da şimdi sen ve bebiş için daha iyi bir gelecek olması adına çalışıyor....doğuma yakın gelir mutlaka, doğumda yanında olur, doktorun eğer uygun görürse sen de gidersin 32. haftadan önce .... böyle böyle sayılı gün geçer.... burada yaşadıklarını, hissettiklerini kağıda dökebilirsin mesela veya ona mektup yollayabilirsin(eski zamanlardaki gibi:))).... o da eminim ki senin yanında olmak ister ama bazen hayat istemediğimiz şeyler yaptırabiliyor bize... arkadaşların da dediği gibi canın sıkılınca buraya yaz mutlaka.... ben her iyi ve kötü şeyde soluğu ilk burada alır oldumO yurt dışına gitti evet ben ailemle kalıyorum
Yani birşeyler oluyor ama hareketini mi hissediyorum rahim mi büyüyor anlamıyorumKızlar selam
gün içinde ben de seyirme şeklinde bir şeyler oluyor,sizde de oluyor mu :)
geçen gün konuşmuştuk bebeğin hareketleri olabilir diye ama heveslenmek istemiyorum da -psikolojik de olabilir- ama seyirme var ben desizde durumlar nedir??
Canım panik yapma,ben de bugün yürürken belim çok ağrıdı üstelik 15 dk yürüdüm,kasik ağrısı 11. Haftadan beri hep var hafif hafif,hatta benim de bugün su gibi akıntım oldu,jeli bıraktığimdan beri hiç olmamıştı. Benim de aklıma o takıldı Allah korusun bebeğin suyu falan olmasın diye korktum,ablamda hamile ona sordum ben de de oluyor dedi,biz kendimizi çok dinliyoruz bence,bu ağrılar hafif hafif çok normal.Yani bir rahat edemeyeceğim anladımuzun zamandır deniz kenarına gitmeyi çok istiyordum , babam bugün müsaitti , beraber kahvaltı yaptık sonra deniz kenarında biraz yürüdük güneş alalım vs ..... sonuc ; belim acayip agrıyor hem de sol taraf diğer bebişin olduğu yer ya ben hiç hareket edemeyecek miyim anlamıyorum ki .... ama yine bebeğin sağlığı icin güneş oksijen hafif hareket gerekmiyor mu ya .... 20 dakikadan fazla yürümemişimdir ....
Bende de oluyor o seyirmeler ama bence rahim büyüdüğü için yoksa hareketlerini hissetmek için çok erken,en erken 16. Haftalarda falan hissediliyormusKızlar selam
gün içinde ben de seyirme şeklinde bir şeyler oluyor,sizde de oluyor mu :)
geçen gün konuşmuştuk bebeğin hareketleri olabilir diye ama heveslenmek istemiyorum da -psikolojik de olabilir- ama seyirme var ben desizde durumlar nedir??