Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Süper !!!!! 3 gün fark bile sayılmaz ; diğeri de kızdır bence sağlıklı olsunlar da boşver hep dileğimiz bu ama ikizlerde bana genelde iki farklı cinsiyet gibi geliyor .... 3 erkek 1 kız olduk grupta galiba Cuma digerini de söylersin :)

Ya inş eşim diğeri kesin kız diyor o kız bebek hastası Ben ikiside erkek diyorum bakalım Yinede çok erken dedi doktor 16 ya kadar

Merhaba arkadaşlar folik asit de belli zaman sonra kesiliyor mu bi de çok çok afedersiniz ama bende ishal başladı bu normal mi acaba

Ya inş eşim diğeri kesin kız diyor o kız bebek hastası Ben ikiside erkek diyorum bakalım Yinede çok erken dedi doktor 16 ya kadar
Benimde kız önce kendini gösterdi, bacak arası açıktı net belli dedi. Diğerinden emin olamadı erkekte olabilir demişti. Bizimde 4 gün falan fark var aralarında

Biz bu zamana kadar hiç ayrılmadık bide evet yıllardır bekleyince bebeği her animda yanımda olsun istiyordum oda biraz etkiledi galiba ağlıyorum ama pişman olup kendi kendime bebekten özür diliyorum bgn dışarı çıktım herkes el ele hastahanede sanki herkes eşiyle yine morelim bozuldu ağladım ya

O yurt dışına gitti evet ben ailemle kalıyorum
ailen yanında bak onlardan destek al mutlaka (alıyorsundur zaten).... insan eşinin yanında olmasını istiyor duygusallaşıyor biliyorum ama o da şimdi sen ve bebiş için daha iyi bir gelecek olması adına çalışıyor....doğuma yakın gelir mutlaka, doğumda yanında olur, doktorun eğer uygun görürse sen de gidersin 32. haftadan önce .... böyle böyle sayılı gün geçer.... burada yaşadıklarını, hissettiklerini kağıda dökebilirsin mesela veya ona mektup yollayabilirsin(eski zamanlardaki gibi:))).... o da eminim ki senin yanında olmak ister ama bazen hayat istemediğimiz şeyler yaptırabiliyor bize... arkadaşların da dediği gibi canın sıkılınca buraya yaz mutlaka.... ben her iyi ve kötü şeyde soluğu ilk burada alır oldum

Kızlar selam
gün içinde ben de seyirme şeklinde bir şeyler oluyor,sizde de oluyor mu :)
geçen gün konuşmuştuk bebeğin hareketleri olabilir diye ama heveslenmek istemiyorum da -psikolojik de olabilir- ama seyirme var ben de sizde durumlar nedir??

Yani bir rahat edemeyeceğim anladım uzun zamandır deniz kenarına gitmeyi çok istiyordum , babam bugün müsaitti , beraber kahvaltı yaptık sonra deniz kenarında biraz yürüdük güneş alalım vs ..... sonuc ; belim acayip agrıyor hem de sol taraf diğer bebişin olduğu yer ya ben hiç hareket edemeyecek miyim anlamıyorum ki .... ama yine bebeğin sağlığı icin güneş oksijen hafif hareket gerekmiyor mu ya .... 20 dakikadan fazla yürümemişimdir ....

Yani birşeyler oluyor ama hareketini mi hissediyorum rahim mi büyüyor anlamıyorum İsyanlardayım bugün

Canım panik yapma,ben de bugün yürürken belim çok ağrıdı üstelik 15 dk yürüdüm,kasik ağrısı 11. Haftadan beri hep var hafif hafif,hatta benim de bugün su gibi akıntım oldu,jeli bıraktığimdan beri hiç olmamıştı. Benim de aklıma o takıldı Allah korusun bebeğin suyu falan olmasın diye korktum,ablamda hamile ona sordum ben de de oluyor dedi,biz kendimizi çok dinliyoruz bence,bu ağrılar hafif hafif çok normal.

Bende de oluyor o seyirmeler ama bence rahim büyüdüğü için yoksa hareketlerini hissetmek için çok erken,en erken 16. Haftalarda falan hissediliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…