Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın

Endişelenme kuzum inan hepimiz aşırı duygusalız bugünlerde... yarına da iyi haberlerini bekliyoruz. Kendini yalnız hissedince buraya bize yaz mutlaka...

Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın
Canım benimde kasık ağrılarım falan kesildi. Korkma normalmiş. Rahim pelvisten yukarı doğru çıkmaya başladığında hem mesaneden baskı kalkıp hemde kasıklarda hassasiyet azalıyormuş. Yarın kontrolüm var benimde umarım bizde güzel haberlerle döneriz ne olursa olsun stres yapma.

Canım benimde kasık ağrılarım falan kesildi. Korkma normalmiş. Rahim pelvisten yukarı doğru çıkmaya başladığında hem mesaneden baskı kalkıp hemde kasıklarda hassasiyet azalıyormuş. Yarın kontrolüm var benimde umarım bizde güzel haberlerle döneriz ne olursa olsun stres yapma.
Demek o yüzden ; idrarımı kaçırıyormuş gibi hissediyordum 🤦🏻‍♀️ Ancak bu hafta rahatladım .... güzel haberlerini bekliyoruz ....

Selam kızlar,mutlu pazarlar ♥️
Dün kontrolum vardı 13+0 doktor bir dahaki kontrol için bir ay sonra gel dedi,yok hocam ben üç hafta sonra geleyim dedim😀 ne sıklıkla gitmek lazım?ben doğuma kadar üç haftada bir gideyim diyorum😀

Selam kızlar,mutlu pazarlar ♥
Dün kontrolum vardı 13+0 doktor bir dahaki kontrol için bir ay sonra gel dedi,yok hocam ben üç hafta sonra geleyim dedim😀 ne sıklıkla gitmek lazım?ben doğuma kadar üç haftada bir gideyim diyorum😀
önerilen belli bir haftaya kadar ayda bir (hangi hafta unuttum 😞- sonra da 2 haftada ve son ay haftada 1 sanırım) ama ben de paniğim biraz 😅

Selam kızlar,mutlu pazarlar ♥
3 hafta sonra benim kontrol. Ayda bir derse arada yakındaki bir doktora giderim herhalde😄 Takip doktorum biraz uzakta yakınlarda biri daha olsa fena olmayacak

önerilen belli bir haftaya kadar ayda bir (hangi hafta unuttum 😞- sonra da 2 haftada ve son ay haftada 1 sanırım) ama ben de paniğim biraz 😅
3 hafta sonra benim kontrol. Ayda bir derse arada yakındaki bir doktora giderim herhalde😄 Takip doktorum biraz uzakta yakınlarda biri daha olsa fena olmayacak
Sanirim 12. Haftadan sonra ayda bir çağrılıyor ama ideali üç hafta da bir bence😀 ben öyle iki doktor stresine giremem,zaten bu doktora zor alıştım 😆 bir dahaki gidişim inşallah 16. Haftaya denk geliyor,o zaman artık minnak cinsiyetini de gösterir insallah,sanırım gurupta en geç ben öğreneceğim cinsiyeti😄 neyse sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez😍

Sanirim 12. Haftadan sonra ayda bir çağrılıyor ama ideali üç hafta da bir bence😀 ben öyle iki doktor stresine giremem,zaten bu doktora zor alıştım 😆 bir dahaki gidişim inşallah 16. Haftaya denk geliyor,o zaman artık minnak cinsiyetini de gösterir insallah,sanırım gurupta en geç ben öğreneceğim cinsiyeti😄 neyse sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez😍
Ay benim doktorda 1 ay sonra dedi ama sonra o sırada yıllık izinde olacağım 1 hafta sonrasına gelirsin demişti. Yani 4+1 hafta 5 hafta sonraya çağırdı. Tamam dedim ama arayıp izinden önce gidicem dayanamam o kadar 🙈

kızzzz, sen senelerdir bu gebelik anlarını beklemiyor musun, şu an niye bozuyorsun moralini, en güzel zamanların maşallah 🧿
Eşin için de şöyle düşün, 1 sene içinde izine gelecektir tahmin ediyorum ama yerinde olsam hemen bi pasaport çıkarır vizeye başvurur bende giderdim 😊 bi müddet gezerdiniz , sana da değişiklik olur..
eger gidemesen bile canını sakın sıkma, şu an senin hissettiğin herşey bebeğine yansıyor :) çık gez dolan, çok güzel filmler var sinemada, eğer şehir dışında görmediğin akrabaların varsa onları ziyaret et , hazır eşin yokmuş fırsat bu fırsat 😊 çarşı pazar gez, bebek eşyaları bak araştır.. hangi araba, hangi biberon.. hangi kitap okunmalı doğuma kadar, hatta bizlere de yaz :)
Can sıkılacak birşey olduğunda gerçekten sıkarsın canını, ortada birşey yokken üzülme, Allah’ın gücüne gitmesin kuzum. Derdin yok kederin yok, milletin uğraştığı gebeliği elde etmişsin :) ne mutlu sana :) en güzel dönemlerin ayol 😁
Bir arkadaş yazmış, sıkılınca buraya yaz diye, aynen :) yaz bize biz hemen destekleriz seni 😁

Günaydın kızlar ..benim perşembe 2 de randevum var.
11+2olacagim bana ikili tarama testi mi yapilacak. ?alttan ni bakılıyor. Tüp bebek doktoruma gideceğim. İnş iğne ve jel i keser ..bıktım bunlardan .
Benden akıntı gelir ya o kahverengi ip gibi bişey geliyor allahım nedir ki bu nerem den geliyor niye kahverengi durduk yere

11+2olacagim bana ikili tarama testi mi yapilacak. ?alttan ni bakılıyor. Tüp bebek doktoruma gideceğim. İnş iğne ve jel i keser ..bıktım bunlardan .
Benden akıntı gelir ya o kahverengi ip gibi bişey geliyor allahım nedir ki bu nerem den geliyor niye kahverengi durduk yere
Muhtemelen üstten bakar alttan bakmaz, benim 11+6 da ölçüm yapamamisti net gorunmedi karnımdan alttan da bakmadı haftaya gel dedi cumartesi gidince net ölçüm yapti karından, ama çoğu kişiye on birinci haftasında ölçüm yapıliyor merak etme.

İğne ne icin? Ben estrofemi 10. Haftada jeli de 12. Haftada biraktim..Bence kahve lekeler çokta önemli değil,bazıları şakır şakır kanama yaşadıkları halde bir şey olmuyor merak etme.

Muhtemelen üstten bakar alttan bakmaz, benim 11+6 da ölçüm yapamamisti net gorunmedi karnımdan alttan da bakmadı haftaya gel dedi cumartesi gidince net ölçüm yapti karından, ama çoğu kişiye on birinci haftasında ölçüm yapıliyor merak etme.

İğne ne icin? Ben estrofemi 10. Haftada jeli de 12. Haftada biraktim..Bence kahve lekeler çokta önemli değil,bazıları şakır şakır kanama yaşadıkları halde bir şey olmuyor merak etme.
Benim de iğne devam, progesteron ve kan sulandırıcı .
jeli ve estrofemi 10. Haftabıraktırdı .

Bugün benim için çok özeldi ilk defa bebeklerimi kıpır kıpır gördüm. Zıplayıp hopluyolardı sanki gerinip gerinip 😅😅 11+6 ve 12+2 ölçüldüler. En baştan beri fark vardı aralarında kendilerine göre gelişimleri aynı seviyede dedi. Cuma günü ense burun gibi ölçümler olacak hayırlısıyla. Doktorumuz birine erkek bence dedi açmıştı bacaklarını bizede gösterdi tabi biz anlamadıkta😅 diğerinin pozisyonu uygun değildi 😇

Üstten bakma ihtimali yüksek .... progestanın dozunu düşürdük bayağı ama belki tek kapsül de olsa doğuma kadar devam edebiliriz dedi destek amaçlı niye diye sormadım bir tanesi rahim ağzında giden belki o yüzdendir diye düşündüm kendimce ....

X