Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın
kızzzz, sen senelerdir bu gebelik anlarını beklemiyor musun, şu an niye bozuyorsun moralini, en güzel zamanların maşallah
Eşin için de şöyle düşün, 1 sene içinde izine gelecektir tahmin ediyorum ama yerinde olsam hemen bi pasaport çıkarır vizeye başvurur bende giderdim
bi müddet gezerdiniz , sana da değişiklik olur..
eger gidemesen bile canını sakın sıkma, şu an senin hissettiğin herşey bebeğine yansıyor :) çık gez dolan, çok güzel filmler var sinemada, eğer şehir dışında görmediğin akrabaların varsa onları ziyaret et , hazır eşin yokmuş fırsat bu fırsat
çarşı pazar gez, bebek eşyaları bak araştır.. hangi araba, hangi biberon.. hangi kitap okunmalı doğuma kadar, hatta bizlere de yaz :)
Can sıkılacak birşey olduğunda gerçekten sıkarsın canını, ortada birşey yokken üzülme, Allah’ın gücüne gitmesin kuzum. Derdin yok kederin yok, milletin uğraştığı gebeliği elde etmişsin :) ne mutlu sana :) en güzel dönemlerin ayol
Bir arkadaş yazmış, sıkılınca buraya yaz diye, aynen :) yaz bize biz hemen destekleriz seni