Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Gözün aydı canım sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlandım ben simdi bir hafta nasıl beklicem inş bende sağlıklı haberlerini veririm çok güzel bakalım bizimkine ne diyecek ya

Maşallah kuzuya Gözün aydın canım. Erkek demek Benim eşimde 3 hafta sonra görürüz pipiyi diyo. Dedim sen rüyanda görürsün belki Doktor dedi ya kıza benziyor. Ortada bir rakam diyor değişebilirmiş. Gerçektende dönmedi bize baş aşağıydı. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç sorun değil

Bence iyi çıkar .... ben zaten kan testini yaptıramıyorum sadece ultrasona güveniyoruz

Bizde tam tersi ; eşim kız istiyor ben erkek şaka bir yana sağlıklı olsun başka bir isteğimiz yok ... demin mesajda sormuştun , içeride ölü fetüs olduğu icin ben ne fetal dna ne de ikili test yaptıramıyorum yalnız fetal DNA tekli gebeliklerde bildiğim kadarıyla 2700-3000 tl arası

Banada vinalac ve d vitamini verdi canim 9 damla
Daha 5 kere kullandim vinalac ama acaba o mu yoksa yediğim kuru yemislerden mi bilmiyorum cok tuvalete cikamaya basladim karnimin sisligi bile indi
Ben başından beri vinalac kullanıyorum, içindeki probiyotikten muhtemelen çok rahat ettim bu sefer öyle deli gibi kabızlık yaşamadım. Haberler maşallah hepsi çok güzel, darısı 5 martta benim başıma inşallah

Kızlar ya ben dikkat ettim de ne zaman crinone u bi gün kullanmasam ertesi gün kahve renkli akıntı geliyor ama iğne de vurulmama rağmen .
Dün kullanmamistim crinone u bugün gelmiş azcik kahverengi renkli akıntı
Ee ben 9 ay bunu mu kullancam

Aynı durı
Aynı durumdayım kahverengi akıntım hiç bitmiyor

Canım 12. Haftaya kadar kullanmak lazım,ben geçen hafta bıraktım,senin de daha var sanırım on iki haftanın dolmasına,doktorunla iletişime geç,ona göre bırak

Vinalac içinde zencefil de var doktorum bulantiya da iyi gelir demişti,hoş ben de o konuda ise yaramadı.İnsallah sende güzel haberler alacaksın

Harikasınız çok sevindim Allah yüzümüzü güldürsün hep böyle i
hahahahahha kaç olduk şimdi toplamda 2 oğlan bir kız mı oldu? Hayırlı olsun mutlu haberler üstüste geliyo ben güzel

Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın

Canım 10.haftadan sonra belirtiler kayboluyor zaten hiç canını sıkma lütfen. Canını sıkarak bebişini de üzme olur mu? Ama istersen bi kadın doğumcuya git için rahatlasın.

Sali gunu banada oyle olmustu canim endiselnme derim. Herseye agliyordum. Esimin ise gitmesine bile. Sabah kalktigimda hic bisey hissetmemistim. Serun icin gittik doktora bakmak istesi doktor. Iyi ve artik hareketliydi sıkma canini ve pazartesi göreceğin guzel goruntuye odaklan

Evet canim bende normalde gobegim 5 aylik hamile gibiydi simdi normale döndü resmen
Insallah canim guzel haberlerle gel sende cok cabuk geçer

Harikasınız çok sevindim Allah yüzümüzü güldürsün hep böyle i

hahahahahha kaç olduk şimdi toplamda 2 oğlan bir kız mı oldu? Hayırlı olsun mutlu haberler üstüste geliyo ben güzel
Evet iki oğlan bir kız şimdilik ikizleri olan arkadaşlar da var .... 3-4 haftaya tam mevcudiyetimiz belli olur

Ne zaman dönecek ? 10. Haftadan sonra bulgular baştaki kadar ağır olmayabilir .... benim bulantım dramatik şekilde azaldı mesela .... içini ferah tut , sunun şurasında yarına birşey kalmadı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…