Gözün aydı canım sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlandım ben simdi bir hafta nasıl beklicem inş bende sağlıklı haberlerini veririm çok güzel bakalım bizimkine ne diyecek yaÇok şükür ense burun normalsanki pipi görüyorum dedi eşim hala kabullenemiyor (emin değilim ama dedi) ..... folik asiti bıraktırdı bana da (yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum çünkü ) düzgün beslendiğin sürece vitamin vermeyeceğim dedi d vitamininin depo formunu transfer öncesi aldığım icin değerlerim normaldi , demirim ve magnezyumum alt sınırda olduğu icin sadece Demir ve magnezyum verdi .... omega3 de istersen al dedi .... ben de ceviz(her gün hap gibi 2 tam ceviz yiyiyorum) ve balık yiyiyorum dedim ona da çok gerek yok dedi.... clexane devam , Progestan da 2x2 1 hafta sonra 1x1 gece .... sadece Demir ve magnezyum ve omega3.... ama dediğim gibi bu benim doktorumun tercihi her doktorun yaklaşımı farklı ....
Maşallah kuzuyaÇok şükür ense burun normalsanki pipi görüyorum dedi eşim hala kabullenemiyor (emin değilim ama dedi) ..... folik asiti bıraktırdı bana da (yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum çünkü ) düzgün beslendiğin sürece vitamin vermeyeceğim dedi d vitamininin depo formunu transfer öncesi aldığım icin değerlerim normaldi , demirim ve magnezyumum alt sınırda olduğu icin sadece Demir ve magnezyum verdi .... omega3 de istersen al dedi .... ben de ceviz(her gün hap gibi 2 tam ceviz yiyiyorum) ve balık yiyiyorum dedim ona da çok gerek yok dedi.... clexane devam , Progestan da 2x2 1 hafta sonra 1x1 gece .... sadece Demir ve magnezyum ve omega3.... ama dediğim gibi bu benim doktorumun tercihi her doktorun yaklaşımı farklı ....
Bence iyi çıkar .... ben zaten kan testini yaptıramıyorumAyy hadi gözün aydın,erkek bebek daha erken gosteriyormus cinsiyetini çevremden hep öyle duyuyorum,benimki kız galiba on üçüncü hafta bitti ama göstermedi halagerçi bebeğin pozisyonuylada alakalı benim sıpa bacaklarını birbine dayamış poposunun üstüne oturmuştu ense,burun normal çıkınca yüksek ihtimal ikili testte temiz çıkıyor degil mi
Bu arada benim D vitamini 15 ml günde 10 damla aliyorum
Bizde tam tersi ; eşim kız istiyor ben erkekMaşallah kuzuyaGözün aydın canım. Erkek demek Benim eşimde 3 hafta sonra görürüz pipiyi diyo. Dedim sen rüyanda görürsün belki Doktor dedi ya kıza benziyor. Ortada bir rakam diyor değişebilirmiş. Gerçektende dönmedi bize baş aşağıydı. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç sorun değil
Ben başından beri vinalac kullanıyorum, içindeki probiyotikten muhtemelen çok rahat ettim bu sefer öyle deli gibi kabızlık yaşamadım. Haberler maşallah hepsi çok güzel, darısı 5 martta benim başıma inşallahBanada vinalac ve d vitamini verdi canim 9 damla
Daha 5 kere kullandim vinalac ama acaba o mu yoksa yediğim kuru yemislerden mi bilmiyorum cok tuvalete cikamaya basladim karnimin sisligi bile indi
Aynı durumdayım kahverengi akıntım hiç bitmiyorKızlar ya ben dikkat ettim de ne zaman crinone u bi gün kullanmasam ertesi gün kahve renkli akıntı geliyor ama iğne de vurulmama rağmen .
Dün kullanmamistim crinone u bugün gelmiş azcik kahverengi renkli akıntı
Ee ben 9 ay bunu mu kullancam
Canım 12. Haftaya kadar kullanmak lazım,ben geçen hafta bıraktım,senin de daha var sanırım on iki haftanın dolmasına,doktorunla iletişime geç,ona göre bırakKızlar ya ben dikkat ettim de ne zaman crinone u bi gün kullanmasam ertesi gün kahve renkli akıntı geliyor ama iğne de vurulmama rağmen .
Dün kullanmamistim crinone u bugün gelmiş azcik kahverengi renkli akıntı
Ee ben 9 ay bunu mu kullancam
Vinalac içinde zencefil de var doktorum bulantiya da iyi gelir demişti,hoş ben de o konuda ise yaramadı.İnsallah sende güzel haberler alacaksınBen başından beri vinalac kullanıyorum, içindeki probiyotikten muhtemelen çok rahat ettim bu sefer öyle deli gibi kabızlık yaşamadım. Haberler maşallah hepsi çok güzel, darısı 5 martta benim başıma inşallah
Bulantı için bana da yaramadı, maşallah günde en az 3-4 kez çıkarıyorumVinalac içinde zencefil de var doktorum bulantiya da iyi gelir demişti,hoş ben de o konuda ise yaramadı.İnsallah sende güzel haberler alacaksın☺
Bulantı hapı almıyor musun? Ben artık on dördüncü hafta içinde olmama rağmen bulantim geçmedi,normalde azaliyormis ama bende tık yokBulantı için bana da yaramadı, maşallah günde en az 3-4 kez çıkarıyorumbuna şükür , iyi olsun da bebeler biz çekeriz napalım
Hayır, buradaki doktor ilaç vermiyor. Rapor verdi evde kalmam içinBulantı hapı almıyor musun? Ben artık on dördüncü hafta içinde olmama rağmen bulantim geçmedi,normalde azaliyormis ama bende tık yok
Harikasınız çok sevindimKızlar doktor kontrolümüz vardı şükür her şey yolunda ikili test için kan verdik inşallah güzel sonuçlanır da stres yaşamayız,ense burun normal çıktı,benim minik poposunun üstüne oturduğu için doktor cinsiyet tahmini yapamadı
hahahahahha kaç olduk şimdi toplamda 2 oğlan bir kız mı oldu? Hayırlı olsun mutlu haberler üstüste geliyo ben güzelÇok şükür ense burun normalsanki pipi görüyorum dedi eşim hala kabullenemiyor (emin değilim ama dedi) ..... folik asiti bıraktırdı bana da (yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum çünkü ) düzgün beslendiğin sürece vitamin vermeyeceğim dedi d vitamininin depo formunu transfer öncesi aldığım icin değerlerim normaldi , demirim ve magnezyumum alt sınırda olduğu icin sadece Demir ve magnezyum verdi .... omega3 de istersen al dedi .... ben de ceviz(her gün hap gibi 2 tam ceviz yiyiyorum) ve balık yiyiyorum dedim ona da çok gerek yok dedi.... clexane devam , Progestan da 2x2 1 hafta sonra 1x1 gece .... sadece Demir ve magnezyum ve omega3.... ama dediğim gibi bu benim doktorumun tercihi her doktorun yaklaşımı farklı ....
Canım 10.haftadan sonra belirtiler kayboluyor zaten hiç canını sıkma lütfen. Canını sıkarak bebişini de üzme olur mu? Ama istersen bi kadın doğumcuya git için rahatlasın.Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın
Sali gunu banada oyle olmustu canim endiselnme derim. Herseye agliyordum. Esimin ise gitmesine bile. Sabah kalktigimda hic bisey hissetmemistim. Serun icin gittik doktora bakmak istesi doktor. Iyi ve artik hareketliydi sıkma canini ve pazartesi göreceğin guzel goruntuye odaklanKızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın
Bende ona bagliyorum bu wcye cikma muhabbetini zaten iyi geldiİçeriğine baktım probiyotik de var sadece multivitamin degilmiş , bagırsaklar için bayağı iyi gibi....
Evet canim bende normalde gobegim 5 aylik hamile gibiydi simdi normale döndü resmenBen başından beri vinalac kullanıyorum, içindeki probiyotikten muhtemelen çok rahat ettim bu sefer öyle deli gibi kabızlık yaşamadım. Haberler maşallah hepsi çok güzel, darısı 5 martta benim başıma inşallah
Evet iki oğlan bir kız şimdilikHarikasınız çok sevindimAllah yüzümüzü güldürsün hep böyle i
hahahahahha kaç olduk şimdi toplamda 2 oğlan bir kız mı oldu? Hayırlı olsun mutlu haberler üstüste geliyo ben güzel
Ne zaman dönecek ? 10. Haftadan sonra bulgular baştaki kadar ağır olmayabilir .... benim bulantım dramatik şekilde azaldı mesela .... içini ferah tut , sunun şurasında yarına birşey kalmadı ....Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın