Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın
Canım benimde kasık ağrılarım falan kesildi. Korkma normalmiş. Rahim pelvisten yukarı doğru çıkmaya başladığında hem mesaneden baskı kalkıp hemde kasıklarda hassasiyet azalıyormuş. Yarın kontrolüm var benimde umarım bizde güzel haberlerle döneriz ne olursa olsun stres yapma.Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın
Demek o yüzden ; idrarımı kaçırıyormuş gibi hissediyordumCanım benimde kasık ağrılarım falan kesildi. Korkma normalmiş. Rahim pelvisten yukarı doğru çıkmaya başladığında hem mesaneden baskı kalkıp hemde kasıklarda hassasiyet azalıyormuş. Yarın kontrolüm var benimde umarım bizde güzel haberlerle döneriz ne olursa olsun stres yapma.
Şuan görünen 1 seneNe zaman dönecek ? 10. Haftadan sonra bulgular baştaki kadar ağır olmayabilir .... benim bulantım dramatik şekilde azaldı mesela .... içini ferah tut , sunun şurasında yarına birşey kalmadı ....
Teşekkür ederim hepinizeEndişelenme kuzum inan hepimiz aşırı duygusalız bugünlerde... yarına da iyi haberlerini bekliyoruz. Kendini yalnız hissedince buraya bize yaz mutlaka...
Sen hangi şehirdesin? O nereye gitti? Senin ailen veya onun ailesi yakınında mı ? Kardeşin ? Yanında/yakınında destek olabilecek kimse var mı ?Şuan görünen 1 sene
önerilen belli bir haftaya kadar ayda bir (hangi hafta unuttumSelam kızlar,mutlu pazarlar ♥
Dün kontrolum vardı 13+0 doktor bir dahaki kontrol için bir ay sonra gel dedi,yok hocam ben üç hafta sonra geleyim dedimne sıklıkla gitmek lazım?ben doğuma kadar üç haftada bir gideyim diyorum
3 hafta sonra benim kontrol. Ayda bir derse arada yakındaki bir doktora giderim herhaldeSelam kızlar,mutlu pazarlar ♥
Dün kontrolum vardı 13+0 doktor bir dahaki kontrol için bir ay sonra gel dedi,yok hocam ben üç hafta sonra geleyim dedimne sıklıkla gitmek lazım?ben doğuma kadar üç haftada bir gideyim diyorum
önerilen belli bir haftaya kadar ayda bir (hangi hafta unuttum- sonra da 2 haftada ve son ay haftada 1 sanırım) ama ben de paniğim biraz
Sanirim 12. Haftadan sonra ayda bir çağrılıyor ama ideali üç hafta da bir bence3 hafta sonra benim kontrol. Ayda bir derse arada yakındaki bir doktora giderim herhaldeTakip doktorum biraz uzakta yakınlarda biri daha olsa fena olmayacak
Ay benim doktorda 1 ay sonra dedi ama sonra o sırada yıllık izinde olacağım 1 hafta sonrasına gelirsin demişti. Yani 4+1 hafta 5 hafta sonraya çağırdı. Tamam dedim ama arayıp izinden önce gidicem dayanamam o kadarSanirim 12. Haftadan sonra ayda bir çağrılıyor ama ideali üç hafta da bir benceben öyle iki doktor stresine giremem,zaten bu doktora zor alıştım bir dahaki gidişim inşallah 16. Haftaya denk geliyor,o zaman artık minnak cinsiyetini de gösterir insallah,sanırım gurupta en geç ben öğreneceğim cinsiyeti neyse sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez
Kızlar ben psikolojik olarak hiç ii değilim eşim yurtdışına gittiğinden beri hergun çok ağlıyorum ve bgn ne kaşıklarım ağrıdı nede göğüsüm pzt kontrolüm var çok korkuyorum nolur bebeğime bise olmasın
Muhtemelen üstten bakar alttan bakmaz, benim 11+6 da ölçüm yapamamisti net gorunmedi karnımdan alttan da bakmadı haftaya gel dedi cumartesi gidince net ölçüm yapti karından, ama çoğu kişiye on birinci haftasında ölçüm yapıliyor merak etme.Günaydın kızlar ..benim perşembe 2 de randevum var.
11+2olacagim bana ikili tarama testi mi yapilacak. ?alttan ni bakılıyor. Tüp bebek doktoruma gideceğim. İnş iğne ve jel i keser ..bıktım bunlardan .
Benden akıntı gelir ya o kahverengi ip gibi bişey geliyor allahım nedir ki bu nerem den geliyor niye kahverengi durduk yere
Benim de iğne devam, progesteron ve kan sulandırıcı .Muhtemelen üstten bakar alttan bakmaz, benim 11+6 da ölçüm yapamamisti net gorunmedi karnımdan alttan da bakmadı haftaya gel dedi cumartesi gidince net ölçüm yapti karından, ama çoğu kişiye on birinci haftasında ölçüm yapıliyor merak etme.
İğne ne icin? Ben estrofemi 10. Haftada jeli de 12. Haftada biraktim..Bence kahve lekeler çokta önemli değil,bazıları şakır şakır kanama yaşadıkları halde bir şey olmuyor merak etme.
Üstten bakma ihtimali yüksek .... progestanın dozunu düşürdük bayağı ama belki tek kapsül de olsa doğuma kadar devam edebiliriz dedi destek amaçlı niye diye sormadım bir tanesi rahim ağzında giden belki o yüzdendir diye düşündüm kendimce ....Günaydın kızlar ..benim perşembe 2 de randevum var.
11+2olacagim bana ikili tarama testi mi yapilacak. ?alttan ni bakılıyor. Tüp bebek doktoruma gideceğim. İnş iğne ve jel i keser ..bıktım bunlardan .
Benden akıntı gelir ya o kahverengi ip gibi bişey geliyor allahım nedir ki bu nerem den geliyor niye kahverengi durduk yere