Amin insallah:))) bu hafta biraz benim de kramp gibi batma oluyor , yani normalde karın agrısı gibiydi , bu sefer ani batmalar şeklinde ... vardır bir hayır diyorum :)Benim önceki haftalara oranla arttı ondan merak ediyorum,belki de bebek buyudikce rahimde genisliyordur..Sanırım yirminci haftalar civarı hareketler hissediliyor,Allah'ım hayırlısıyla göstersin o haftaları☺
küçük küçük seyirme gibi birsey ler hissetmiyormusunuz ben sürekli kendimi dinliyorum birsey ler arıyorum etraftanda söylüyorlar seeyirme varmı diye bu zamanlar pıt pıt yapıyormuş bebek etrafın demesiyleBenim önceki haftalara oranla arttı ondan merak ediyorum,belki de bebek buyudikce rahimde genisliyordur..Sanırım yirminci haftalar civarı hareketler hissediliyor,Allah'ım hayırlısıyla göstersin o haftaları
Ben de kramp çok ani kalkınca oluyor onun dışında yok,ya batma gibi bir ağrı tek taraflı,dün sol taraftı bugün sağ taraf,oturunca uzabinca çok yok ama özellikle ayağa kalktığımda hareket ettigimde bariz hissediyorum.Amin insallah:))) bu hafta biraz benim de kramp gibi batma oluyor , yani normalde karın agrısı gibiydi , bu sefer ani batmalar şeklinde ... vardır bir hayır diyorum :)
Valla seyirme nasıl oluyor bilmiyorumküçük küçük seyirme gibi birsey ler hissetmiyormusunuz ben sürekli kendimi dinliyorum birsey ler arıyorum etraftanda söylüyorlar seeyirme varmı diye bu zamanlar pıt pıt yapıyormuş bebek etrafın demesiyle!! kasıklarım arada hafif ağrıyor ben seviniyorum aksine yer açmaya çalışıyor diye adet ağrısı gibi hafif hafif oluyor hep ben bebeğim nerde ne tarafta bilmiyorum
küçük küçük seyirme gibi birsey ler hissetmiyormusunuz ben sürekli kendimi dinliyorum birsey ler arıyorum etraftanda söylüyorlar seeyirme varmı diye bu zamanlar pıt pıt yapıyormuş bebek etrafın demesiyle!! kasıklarım arada hafif ağrıyor ben seviniyorum aksine yer açmaya çalışıyor diye adet ağrısı gibi hafif hafif oluyor hep ben bebeğim nerde ne tarafta bilmiyorum
Benim önceki haftalara oranla arttı ondan merak ediyorum,belki de bebek buyudikce rahimde genisliyordur..Sanırım yirminci haftalar civarı hareketler hissediliyor,Allah'ım hayırlısıyla göstersin o haftaları
Yaaa ben az önce ilk defa seyirme hissettim sol tarafımda eger o bebeğin hareketiyse, emin değilim tabii de yine de mutlu oldumküçük küçük seyirme gibi birsey ler hissetmiyormusunuz ben sürekli kendimi dinliyorum birsey ler arıyorum etraftanda söylüyorlar seeyirme varmı diye bu zamanlar pıt pıt yapıyormuş bebek etrafın demesiyle!! kasıklarım arada hafif ağrıyor ben seviniyorum aksine yer açmaya çalışıyor diye adet ağrısı gibi hafif hafif oluyor hep ben bebeğim nerde ne tarafta bilmiyorum
Gözünaydin canim Allah saglikla gecirip kucagina almayi nasip etsin insallahArkadaşlar bugün bir dönüm noktası daha yaşadık ve oğlumuz olacağını öğrendikikili testte ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür umarım kanda da sorun çıkmaz... sonuç ve kontrol haftaya cumaya...
Allah hepimize sağlıklı doğmalarını nasip etsin çok çok içten diliyorum
Günaydın :) iyi şeylere tutunmaya çalışıyorum ben , bunun geçici bir süreç olduğunu , sonunda çok büyük bir ödül olduğunu vs düşünüyorum .... yoksa tedavi süreci de , su anki süreç de hayatımın en zor süreci diyebilirim .... yoksa sıkıntıları düşünürsem; 1,5 aydır adam gibi evden dışarı çıkmıyorum , işe gidemiyorum , hiçbir seye konsantre olamıyorum , yerimden kalkmamama rağmen hep karnım kasıklarım agrıyor(bu da insanın psikolojisini bozuyor birsey mi oldu olacak diye - hele geçen haftaki kayıptan sonra) .... yediğim birseyden de zevk alamıyorum....Kızlar Günaydın
Benim midem bi garip eksimemi diyeyim yoksa tadı yok mu diyeyim bazen yanıyor
Ben de muzun rahatlattigini farkettim ve günde 3 4 tane küçük muzlardan yiyorum
Ama işte nette okuyunca muz yemek fazla zararlı diyo .ay bilemedim ya ne yicem de rahatlicam.
Keyfi m hiç yok benim kızlar siz nasıl mutlu oluyorsunuz ya?
Yaaa ben az önce ilk defa seyirme hissettim sol tarafımda eger o bebeğin hareketiyse, emin değilim tabii de yine de mutlu oldum
kasıklara doğru hissettiysen bebeğin dir canım genelde bu dönemlerde olabiliyormuş ne bileyim bebiş olmasa bile ona yoruyorum ben benimle olduğunu hissettiriyor banaYaaa ben az önce ilk defa seyirme hissettim sol tarafımda eger o bebeğin hareketiyse, emin değilim tabii de yine de mutlu oldum
günaydın canımKızlar Günaydın
Benim midem bi garip eksimemi diyeyim yoksa tadı yok mu diyeyim bazen yanıyor
Ben de muzun rahatlattigini farkettim ve günde 3 4 tane küçük muzlardan yiyorum
Ama işte nette okuyunca muz yemek fazla zararlı diyo .ay bilemedim ya ne yicem de rahatlicam.
Keyfi m hiç yok benim kızlar siz nasıl mutlu oluyorsunuz ya?
Süper; nasıl çıkmış peki? Sanırım ilk üç aydan sonra (zamanımız gelmek üzere) ... ben bugün tüp bebek doktoruma soracağım ....kızlar bu arada birsey sormak istiyorum Doktoru folik hariç magnezyum kan ilacı falan başlayan varmı merak ediyorum ne zaman başlayacağız acaba biz bunlara sağlık ocağına tsh için gitmiştim haberim olmadan glukoz kalsiyum demir bağlama demir serum feritin folat b 12 bakmış
Yoğurt veya beyaz peynir de mi tüketemiyorsun? Ben her gün süt içerdim eskiden 3 aydır ağzıma koyamadım ilk defa dün akşam içebildim tekrar, beni beyaz peynir kurtardı...Günaydın. Küçük muzlardan yiyorum her gün bende. Kabızlık varsa belki onda sıkıntı yaratabilir. Ayvayı düşünebilirsiniz ilk zamanlar hafif ekşimsi tadı iyi geliyordu bastırıyordu bulantıyı. Süt ve süt ürünleri tüketemiyorum pek. Ona taktım bu ara. Kefir denemedim hiç içebilirsem iyi olur
Demir eksikliği biraz başlamış ama şu ara ilaç veremem dedi benim doktorum. Sanırım 20. haftadan sonra dedi.Kafein alımına dikkat ediyorum. Bir çay tiryakisi olarak günlük hakkımı sadece kahvaltıda kullanıyorumkızlar bu arada birsey sormak istiyorum Doktoru folik hariç magnezyum kan ilacı falan başlayan varmı merak ediyorum ne zaman başlayacağız acaba biz bunlara sağlık ocağına tsh için gitmiştim haberim olmadan glukoz kalsiyum demir bağlama demir serum feritin folat b 12 bakmış
Ben bu kramplar için magnezyum ve kalsiyum sormak istiyorum .... ama tablet istemiyorumDemir eksikliği biraz başlamış ama şu ara ilaç veremem dedi benim doktorum. Sanırım 20. haftadan sonra dedi.Kafein alımına dikkat ediyorum. Bir çay tiryakisi olarak günlük hakkımı sadece kahvaltıda kullanıyorumd vitamini vermişti bir de. Folic asitin içinde de var bazı mineraller