Geçmiş olsun canım. Allah diğer bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHepinize çok teşekkür ediyorum .... iyi ki varsınız .... ilk şoku atlattım , yapacak birşey yok , Allah önce anne olarak bizlere ve bebeklere güç kuvvet versin .. arkadasım 7.8. Ayda da olabilirdi erken olması daha iyi oldu bak diye teselli etti .... doğru ama ben iyice paranoyak oldum , hep kanama olmamasına güveniyordum şimdi her an tetikte mi olacağım bilmiyorum .... sadece son 2 gündür insan gibi yaşadım( zaten ondan önce olmuş olan) yani 1 aydır hasta gibi hep yattım ne yapabilirdim başka bilmiyorum .... benimle alakalı degil biliyorum ama yine de kendimi suçlamayı ve niye diye sormayı durduramıyorum .... ultrasondan biraz anlamama ragmen inkar mekanizması devreye girdi bir daha bakar mısın lütfen ne olur dedim .... inanmak istemedim gözümün önündeydi orada duruyordu ama bir tanesi vik vik yerinde duramazken diğeri öyle asılı kalmıştı kalp sesi hiç yoktu yarım saat uğraştık ama yoktu ....
Gözünaydin canım bebisini gormussun tekrar oo ilk cinsiyet haberi senden geldi hayırlısı bakalım insallah sagsalim Allah kucagina almayi nasip etsinArkadaşlar bu gün kontrolüm vardı. Burun kökü ve ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. İkili tarama testini yaptırmıyorum çünkü Doktorum’a da danıştım embriyolarıma pgt yapılmıştı 22 kromozom bakıldı hepsi normal çıkmıştı. Sonuç olarak Doktorum biz zaten 18 - 21 e bakacaktık zaten bakılmış gerek yok dedi. Şimdi yaş faktöründen dolayı falan risk çıkardı gereksiz stres. Böylesi daha iyi oldu. Ve bu gün minnağım çok hareketliydi resmen yattığı yerde zıpladığını gördümAyrıca evet daha erken ama yüzde 80 erkek dedi. 14. Haftadan sonra kesin söyleyecek ama yüzde 80 çok büyük bir oran ben artık erkek gözüyle bakmaya başladım bile
Çok sevindim :) pgt yapıldıysa zaten icin rahat olsun bence de ....Arkadaşlar bu gün kontrolüm vardı. Burun kökü ve ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. İkili tarama testini yaptırmıyorum çünkü Doktorum’a da danıştım embriyolarıma pgt yapılmıştı 22 kromozom bakıldı hepsi normal çıkmıştı. Sonuç olarak Doktorum biz zaten 18 - 21 e bakacaktık zaten bakılmış gerek yok dedi. Şimdi yaş faktöründen dolayı falan risk çıkardı gereksiz stres. Böylesi daha iyi oldu. Ve bu gün minnağım çok hareketliydi resmen yattığı yerde zıpladığını gördümAyrıca evet daha erken ama yüzde 80 erkek dedi. 14. Haftadan sonra kesin söyleyecek ama yüzde 80 çok büyük bir oran ben artık erkek gözüyle bakmaya başladım bile
Benim gözlerim ağlamaktan şişti ; bu sabah da hiç uyanmasam keşke dedim (saat 12 oldu yataktan çıkmadım daha) , eşim istemeye istemeye nöbete gitti , akşam annem babam gelecek ama kimseyi istemiyorum zaten .... birinin kaybı , hem de hiçbir belirti vermeden , digerine sağlıkla kavuşabileceğim inancını da zayıflattı ama geçici birseydir diye düşünüyorum .... şimdi tutup depresyona girsem ilaç da kullanamam yapacak birsey yok azalarak geçecek herhalde .... sağ kasıgımda sızısı kaldı ....Kızlar benim hiç keyfim yok .uyusam bile dinç kalkmiyorum . Sürekli yorgun bitkin .agzimin tadı yok.ölmeyecek kadar yiyorum ama zevk almiyorum. Hamilelik böyle mi ya.bulantim yok ama midemi tarif edemiyorum.
Var mı bnm gibi olan ya
Çok üzüldüm daha iki hafta önce bunları yaşayan biri olarak çok geçmiş olsun Allah sabır versin... Hiç belirti vermeden pıt diye kalbinin durması, yapabileceğimiz hiçbir şeyin olmaması çok kötü ama hiç değilse sana sıkı sıkı tutunan bi minik var onu düşün. Ben de zaman zaman ümitsizliğe kapılıp yine düşük yine kürtaj olursa, ya bi daha hamile kalamazsam diye endişeye kapılıyorum ama ümit etmek bitmiyormuş insanın içinde, İçimdeki diğer ses de güzel olacak üzülme diyor, sen de iyi seslere kulak ver diğerlerini duymamaya çalış arkadaşım.Benim gözlerim ağlamaktan şişti ; bu sabah da hiç uyanmasam keşke dedim (saat 12 oldu yataktan çıkmadım daha) , eşim istemeye istemeye nöbete gitti , akşam annem babam gelecek ama kimseyi istemiyorum zaten .... birinin kaybı , hem de hiçbir belirti vermeden , digerine sağlıkla kavuşabileceğim inancını da zayıflattı ama geçici birseydir diye düşünüyorum .... şimdi tutup depresyona girsem ilaç da kullanamam yapacak birsey yok azalarak geçecek herhalde .... sağ kasıgımda sızısı kaldı ....
İnançlı biriyim ama bir noktada isyan noktasına geliyorum bunları hakedecek ne yaptım diye .... forumda bile istemeden hamile kalan bir sürü insan var ve biz ne kadar uğraşıyoruz kime ne kötülük yaptım diyorum ; sonra da benim de bu hayattaki sınavım bu diyip geçiştiriyorum .... çünkü çok şükür hiçbir problemimiz yok geçiniyoruz bir şekilde , saglıgımız yerinde anamızın babamızın .... herkesin hayatta bir sorunu bir sınavı var benimki de bu oldu ve olacak .... ben hep diyordum tevekkül diye .... ama başta hiç tutmaması veya 4-5 haftalıkken gitmesi inanın daha iyi .... transfer sırasında da duam “allahım tutmayacaksa başta tutmasındı” zaman geçtikçe bunları yaşamak gerçekten zor oluyor ..... etrafa da rezil olduğumu herkesin bana acıdığını veya benim acımdan zevk aldığını düşünüyorum ..... çok patolojik düşünceler bunlar ama kendimi frenleyemiyorum .... bizim toplumumuzda isterseniz holding müdürü veya profesör olun , evli veya çocuklu değilsen herkes bunu yüzüne vurur ve başarısız sayılırsın ..... yani bu da ne yazık ki hayatta bir “başarı kriteri” .... kendi yakın çevrenizde bile bunu hissetmiyor musunuz? .... ve ben yine hüsran yaşamak istemiyorum ....Çok üzüldüm daha iki hafta önce bunları yaşayan biri olarak çok geçmiş olsun Allah sabır versin... Hiç belirti vermeden pıt diye kalbinin durması, yapabileceğimiz hiçbir şeyin olmaması çok kötü ama hiç değilse sana sıkı sıkı tutunan bi minik var onu düşün. Ben de zaman zaman ümitsizliğe kapılıp yine düşük yine kürtaj olursa, ya bi daha hamile kalamazsam diye endişeye kapılıyorum ama ümit etmek bitmiyormuş insanın içinde, İçimdeki diğer ses de güzel olacak üzülme diyor, sen de iyi seslere kulak ver diğerlerini duymamaya çalış arkadaşım.
O hareketleri görmek çok heyecanlı degil mi?kızlar bende bugun minnoşumu gördüm içim bir nebze rahatladı 33 mm olmuş10+2 içimde hareket ediyordu zıplıyordu ya çok heyecanlandım onu öyle görünce crino jeli günde 1 e düşürdük 3 aydan sonra artık bebeğimiz bizimle beslenecekmiş balık ve et tüketmelisin dedi..
Biz de dün gördük,Allah'ım o kadar güzel bir duygu ki hareket ettiğini görmek rabbim hiç bir kadini bu duygudan mahrum etmesin,bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inşallahkızlar bende bugun minnoşumu gördüm içim bir nebze rahatladı 33 mm olmuş10+2 içimde hareket ediyordu zıplıyordu ya çok heyecanlandım onu öyle görünce crino jeli günde 1 e düşürdük 3 aydan sonra artık bebeğimiz bizimle beslenecekmiş balık ve et tüketmelisin dedi..
Amin canımBiz de dün gördük,Allah'ım o kadar güzel bir duygu ki hareket ettiğini görmek rabbim hiç bir kadini bu duygudan mahrum etmesin,bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ya benim en çok tiksindigim şey balık ve et,bu tiksinti geçer mi acaba? Hadi eti bir nebze pide de falan yerinde balık mümkün değil ya
Kuzu aldırdım canım daha önce eşime ama tek lokma yiyemedim,dışarda da denedim belki yerim diye ama mümkün değilAmin canımbende aynı durumdayım et ve Balık kokusunu duymam yetiyor Dr biraz espiritüel sopayla kovalarım seni yemessen dedi mecbur yemeğe çalışacağız kuzu bonfilesi denedinmi hiç tanıdık kasap varsa diğer adı küşneme
inanılmaz bir sey mucize ya Allah isteyen herkese yaşatsınO hareketleri görmek çok heyecanlı degil mi?
Ayy zor bir süreç ya balık olarakta simdilik tavuk balığı deniyorum daha hafif geliyor ama sık sık değil uzun bir aradan sonra bu gece et deneyeceğim k bonfilesi özellikle süt kuzu küçük olanlar hiç kokmuyor bu nedenle dedim ama sen daha hassassın sanırım inş geçer bir an önceKuzu aldırdım canım daha önce eşime ama tek lokma yiyemedim,dışarda da denedim belki yerim diye ama mümkün değilbalık bir kere zorlayarak yedim sonra sonrasinda afedersin istifra ettim günlerce ağzımdaki tat gitsin,hafızamda o balık yediğim anı sileyim istedim o derece yani şuan 12 haftalık oldum şükür bir kaç haftaya geçer diye umut ediyorum.
Bebisine vitamin olsun canım.Ayy zor bir süreç ya balık olarakta simdilik tavuk balığı deniyorum daha hafif geliyor ama sık sık değil uzun bir aradan sonra bu gece et deneyeceğim k bonfilesi özellikle süt kuzu küçük olanlar hiç kokmuyor bu nedenle dedim ama sen daha hassassın sanırım inş geçer bir an önce ❤
Ayyy inş sağlıklı olsunlarda banada kız diyorlar göbeğimi görenler birde tatlı isteğim daha çok oluyor... inş sende en kısa zamanda bu günleri atlatıp et ve Balık yer duruma gelirsinBebisine vitamin olsun canım.
Aslında beni kokular rahatsiz etmiyor,kokulara hassasiyet var ama kokudan dolayi tiksinmedim, televizyonda bile görmeye tahammulum yok o derece.
Annemin bir teorisi var etten tiksinen hamile kız bebeğe hamile olurmuşbakalim bu teori bende tutacak mı
Benimde göbeğim 4 aylık gibi oldu şimdiden, çamaşırlarımı yeniliyorum yavaş yavaş. Bulantımın olmaması da kilo almayı hızlandırıyor sanırımAyyy inş sağlıklı olsunlarda banada kız diyorlar göbeğimi görenler birde tatlı isteğim daha çok oluyor... inş sende en kısa zamanda bu günleri atlatıp et ve Balık yer duruma gelirsinşükür bugun yiyebildim ben...
Ya bende göbek çıktı sizlerdede çıktımı