Dr bebeğe zararı olmaz yazdıysa doğrudur canım benim troid bezi tsh yani farklı olabilirmi bilmiyorum evham yapma birsey olacagını sanmıyorum hemen hamilelikte hersey heran değişebiliyor biliyorsun seker çıkabiliyor tansiyon kollestrol tsh çıkabilir Allah beterinden korusunDoktorum guatr bezi yazınca öyle yazdım,benim daha önce en az on kere baktırdım ama hep normaldi,hızlı çalışması çok ciddi bir şey mi acabayarına randevu alicam,doktorum bebeğe zararı olmaz yazmış biraz içim eahatladi açıkçası
Biraz araştırınca rahatladım canım,hamileliğin ilk üç ayında tsh dusebiliyormis HCG yükselmesine bağlı olarak,benimki de referans değerinde biraz düşük ama T4 normal,yine de riske atmam yarin için randevu aldım dahiliyeye gidip daha detaylı baktiririm gerekirseDr bebeğe zararı olmaz yazdıysa doğrudur canım benim troid bezi tsh yani farklı olabilirmi bilmiyorum evham yapma birsey olacagını sanmıyorum hemen hamilelikte hersey heran değişebiliyor biliyorsun seker çıkabiliyor tansiyon kollestrol tsh çıkabilir Allah beterinden korusun
Sen yine dahiliyeye danış ama korkma ; gebelikte fizyolojik hipertiroidi görülebiliyor yani göreceli olarak hamileliğin başında daha fazla çalışıyormuş gibi oluyor tiroid bezi .... hepsi bebekler icin ... yine de dahiliyeye ekstra birsey yapmak gerekir mi diye sorarsın.... belki 2-3 hafta sonra tekrar tahlil isterBiraz araştırınca rahatladım canım,hamileliğin ilk üç ayında tsh dusebiliyormis HCG yükselmesine bağlı olarak,benimki de referans değerinde biraz düşük ama T4 normal,yine de riske atmam yarin için randevu aldım dahiliyeye gidip daha detaylı baktiririm gerekirse
Yarına randevu aldım ihmal etmem,doktorumda ek tahliller yapılır gerekirse ilaç başlanır,ya da aylık takipler yapılır dedi,benim daha önce defalarca bakıldı hatta anti Tipo falan her şeye bakıldı bir sorun çıkmamıştı ilk defa başıma geldi.Sen yine dahiliyeye danış ama korkma ; gebelikte fizyolojik hipertiroidi görülebiliyor yani göreceli olarak hamileliğin başında daha fazla çalışıyormuş gibi oluyor tiroid bezi .... hepsi bebekler icin ... yine de dahiliyeye ekstra birsey yapmak gerekir mi diye sorarsın.... belki 2-3 hafta sonra tekrar tahlil ister
Size yalvariyorum bana da duanedin bebegim olsun nolur beni en iyi bu sureci yasayanlar anlarultrasonda anlayacağız evet hayırlısı diyorum artık ikiz ihtimalini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Benimde içime bi kız bi erkek doğuyo bakalım nasip, gönül öyle istediği içinde olabilirKızlar ya çok saçma olacak ama hamillerin hisleri kuvvetli olur derler cinsiyet olarak hisleriniz var mıçevremdeki herkes kız, bense erkek hissediyorum nedense☺
Ah keşke elimden bi şey gelse, Kıyamam çok üzüldüm mesajınızaSize yalvariyorum bana da duanedin bebegim olsun nolur beni en iyi bu sureci yasayanlar anlar
tabiki de sağlıklı olmaları tek isteğimiz ama bende hep erkek hissediyorum niye bilmiyorum eşimde hep oğlum diye seviyor yalnıslıkla.. hep uyarıyorum üzülür bebeğimiz diyeKızlar ya çok saçma olacak ama hamillerin hisleri kuvvetli olur derler cinsiyet olarak hisleriniz var mıçevremdeki herkes kız, bense erkek hissediyorum nedense
Kırk yaş üstü guruptan da biliyorum seni,rabbim bir daha yaşatmasın son olsun inşallah,çok yıpratıcı oluyor (kendimden biliyorum) ama en azından hamile kalabiliyorum diyorsun,bu durum sonraki aşama için umut oluyor Allah bir kere yaşattı bir daha yaşatacak diyorsun,ben hep öyle inandım,cidden bir kere hamile kalınca devamı da geliyor sende inan,güzel haberlerini paylaş inşallah.Ah keşke elimden bi şey gelse, Kıyamam çok üzüldüm mesajınızaben de kaybettim bebişi maalesef. Duam kabul olsaydı kendime kabul olurdu heralde ama olmadı, hamilelerin duası efsanesine hiç inanmadım siz de inanmayın, ama canı gönülden diliyorum şu an bir bebeğiniz olsun hem de önümüzdeki ay olsun
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim sagsalim kucağına almayı nasıp etsin sanada hepimizedeArkadaslar ben bugun dayanamadim doktora gittim ve kalp atisıni da duydum rabbim herkese güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Evet ben de senin bir kaybın olduğunu hatırlıyorum, çok üzücü tabi ama o kadar çok anne adayı bunu yaşıyor ki, insan derin bi umutsuzluğa düşmüyor yalnız hissetmiyor. Ben zaten ilk denememi eylülde yapmıştım, bu yüzden Aralık’ta pozitif sonuç çok iyi bi gelişmeydi mutlaka bi aksilik çıkmalıydı ve çıktıKırk yaş üstü guruptan da biliyorum seni,rabbim bir daha yaşatmasın son olsun inşallah,çok yıpratıcı oluyor (kendimden biliyorum) ama en azından hamile kalabiliyorum diyorsun,bu durum sonraki aşama için umut oluyor Allah bir kere yaşattı bir daha yaşatacak diyorsun,ben hep öyle inandım,cidden bir kere hamile kalınca devamı da geliyor sende inan,güzel haberlerini paylaş inşallah.
Gözünüz aydın. Transfer sonrası kaçıncı günde duymuş oldunuz kalp atisiniArkadaslar ben bugun dayanamadim doktora gittim ve kalp atisıni da duydum rabbim herkese güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Sagol canım 6 ocaktı transferim 27 ocakta keseyi bugúnd kalp atışını duydumDe
Gözünüz aydın. Transfer sonrası kaçıncı günde duymuş oldunuz kalp atisini
Çok güzelSagol canım 6 ocaktı transferim 27 ocakta keseyi bugúnd kalp atışını duydum
Amin canım inşallah herkes guzel snuçlar alıp bebislerimizi saglikla kucagmiza alırizÇok güzelben de 10 Şubat'ı bekliyorum kalp atışı için. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur .
Allahim seni de beni de hayirla anne yapsin nolurAh keşke elimden bi şey gelse, Kıyamam çok üzüldüm mesajınızaben de kaybettim bebişi maalesef. Duam kabul olsaydı kendime kabul olurdu heralde ama olmadı, hamilelerin duası efsanesine hiç inanmadım siz de inanmayın, ama canı gönülden diliyorum şu an bir bebeğiniz olsun hem de önümüzdeki ay olsun