canım bende aynı durumdayım mide bulantılarım bu aralar geçiyor bende senin gibi düşünüp korkuyorum çünkü Dr mide bulantısı olması güzel bebek büyüyor anlamına gelir dedi gecmeside beni korkutuyor haftaya kontrol var bakalım 10. hafta kontrolu inş hersey yolundadırKızlar, 9. Haftada bulantısı azıcık hafifleyen var mı? Sanki bir günüm bir günüme uymuyor, bir tuhaflık mi var diye evham yapıyorum ister istemez..
sizinde öyle mi??
Ablayla beraber hamile kalmak ne güzel kuzenler beraber büyüyecekHamilelikte bir gün bir güne uymuyor zaten,bir de herkesin vücudu farklıdir, kiminin çok bulanır kiminin hiç bulanmaz, başkalarıyla kiyaslama kendini,ben 11. Haftadayim bulantım kusmam devam ediyor ama bunun sebebi tsh degerimin çok dusuk olması,normal değerde olsa belki bu kadar bulantı kusma yasamazdim, şuan ablamda 10 haftalık hamile onun bulantıları azalmis, kisiden kişiye değişen bir durum.
Erkek kardeşimin eşi de 16 haftalık hamileAblayla beraber hamile kalmak ne güzel kuzenler beraber büyüyecekbenim de çok yakın arkadaşımla haftam aynı ....
Çok güzelErkek kardeşimin eşi de 16 haftalık hamileaile boyu kuluçkaya yattık
Erkek kardeşimin eşi de 16 haftalık hamileaile boyu kuluçkaya yattık
Merhaba ultrason görüntüsü verdimi. Onda görünüyormu? Dediğin gibi kanama alanı direk belli oluyor zaten stres yapma bence önemli değildir inş. Bazı doktorlar gereksiz öngörülerde bulunuyor. İhmal etme tabiki fakat olumsuz bir durum gibi düşünme.Kızlar merhaba bise soracam dün kontrole farklı bi doktora gittim ama daha önce görünmeyen bi boşluk gördü ama kanama alanına da benzemiyor dedi kafam çok karıştı bu durumla karşılaşan oldu mu
Zofer normalde çok kuvvetli bir bulantı önleyici , kemoterapi alanlarda ilaç tedavisinin yan etkisine karşı veriliyor ve çok etkilidir .... ama bende o bile işe yaramadıHemşire ye yaz zofer 2×1 yarım iç demiş. Kızlar sagolun. Doktor yazarsa karşılıyor bu ilacı sanırım ama tabi el okumam geçtiği icinbana yazmiyorlar ilaç. Sabahtan beri midemi tutacak şeyler yedim.fırında sade patates cubuk krater nohut leblebi muz kefir
Ben üç öğün sadece peynir ekmek yiyorum arada meyve,başkada hiç bir şey yiyemiyorumZofer normalde çok kuvvetli bir bulantı önleyici , kemoterapi alanlarda ilaç tedavisinin yan etkisine karşı veriliyor ve çok etkilidir .... ama bende o bile işe yaramadı(((( patates süper ; ben de fırında patates filan yedim ama devamlı patates de yemek istemiyorum daha şimdiden top gibi oldum nohutu hiç denemedim onu nasıl tükettiniz ?
Ben de çok iyi beslendiğimi söyleyemeyeceğim .... normalde et balık sebze meyve vs yemek lazım ben devamlı pogaca ekmek patates (bu arada hamilelik öncesi baharatlı patates kızartması hastasıydım şimdi kokusunu bile duymak istemiyorum)Ben üç öğün sadece peynir ekmek yiyorum arada meyve,başkada hiç bir şey yiyemiyorumgeçen eşim çok zorladı balık ye diye,bir iki lokma yedim,Allah'ım nasıl tiksindiysem hafızamdan silmek istiyorum o anları o derece yani,normalde çok severim balığı..
Bulantı,kusma hormonlardan da yemeklerden tiksinmenin sebebi ne acabaresmen salçalı baharatlı şeyleri görmeye tahammülüm yok o kadar tiksiniyorum.
Ayyyyy yoğurt çorbası en sevdiğimBenimde beslenme konusu facia.. yumurta ve etten tiksindim bende.. peynir yoğurt yiyip oradan protein almaya çalışıyorum. Bir de dün Yeşil mercimek yemeği yaptım - normalde de çok severim- hiç dokunmadı güzel yedim, hemde protein olduğu için için rahat etti.
Bir de yoğurt çorbası yaptım geçen, o da yumurta ve yoğurt protein diye.. onun haricinde peynirli tost ve patates üzerine geçiriyorum vaktimi..
bir sonraki kontrolüm 4 hafta sonra, nasıl dayanacağım bilmem bu evhamlarlaAllah yardımcımız olsun
Ben de et ve balıktan özellikle çok tiksindim,bir de salçalı baharatlı sulu yemeklerde hiç yiyemiyorum,Allah'tan peynirden tiksinmedim de üç öğün yiyorum şükürBenimde beslenme konusu facia.. yumurta ve etten tiksindim bende.. peynir yoğurt yiyip oradan protein almaya çalışıyorum. Bir de dün Yeşil mercimek yemeği yaptım - normalde de çok severim- hiç dokunmadı güzel yedim, hemde protein olduğu için için rahat etti.
Bir de yoğurt çorbası yaptım geçen, o da yumurta ve yoğurt protein diye.. onun haricinde peynirli tost ve patates üzerine geçiriyorum vaktimi..
bir sonraki kontrolüm 4 hafta sonra, nasıl dayanacağım bilmem bu evhamlarlaAllah yardımcımız olsun
Mesajı ben attım sandım demekki çoğumuz aynıyız zihnimizdeki görüntüleri ve kokuları tiksindirmeye yetiyor sanırımBen de et ve balıktan özellikle çok tiksindim,bir de salçalı baharatlı sulu yemeklerde hiç yiyemiyorum,Allah'tan peynirden tiksinmedim de üç öğün yiyorum şükür
Cnm beyaz nohut var ya yedigimiz çerez ondan yedim bi de leblebi yiyincede geciyormus. Ben fırına direk Patatesi kabuklu attım pişirme az tuz ve karabiberle yedim. Korkumdan zofer almadim. Bunlarla idare ettim bugün ama yarın bilmiyom ya nolurum ama tok olsam bile kayniyo midem .bi de ekmek arası domates peynir yedimZofer normalde çok kuvvetli bir bulantı önleyici , kemoterapi alanlarda ilaç tedavisinin yan etkisine karşı veriliyor ve çok etkilidir .... ama bende o bile işe yaramadı(((( patates süper ; ben de fırında patates filan yedim ama devamlı patates de yemek istemiyorum daha şimdiden top gibi oldum nohutu hiç denemedim onu nasıl tükettiniz ?