Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar, 9. Haftada bulantısı azıcık hafifleyen var mı? Sanki bir günüm bir günüme uymuyor, bir tuhaflık mi var diye evham yapıyorum ister istemez..
sizinde öyle mi??
canım bende aynı durumdayım mide bulantılarım bu aralar geçiyor bende senin gibi düşünüp korkuyorum çünkü Dr mide bulantısı olması güzel bebek büyüyor anlamına gelir dedi gecmeside beni korkutuyor haftaya kontrol var bakalım 10. hafta kontrolu inş hersey yolundadır

Benim de prilam ama doktorundan izinsiz hiçbir ilaç kullanma .... ben de işe yaradı o ilaç sayesinde normal hayata dönebildim hala hafif bir bulantı var ama ben kusmaya başlamıştım artık.... ful doz da kullanmıyorum ..... sadece akşam 2 tane alıyorum ....

Ablayla beraber hamile kalmak ne güzel kuzenler beraber büyüyecek benim de çok yakın arkadaşımla haftam aynı ....

Kızlar merhaba bise soracam dün kontrole farklı bi doktora gittim ama daha önce görünmeyen bi boşluk gördü ama kanama alanına da benzemiyor dedi kafam çok karıştı bu durumla karşılaşan oldu mu

Kızlar merhaba bise soracam dün kontrole farklı bi doktora gittim ama daha önce görünmeyen bi boşluk gördü ama kanama alanına da benzemiyor dedi kafam çok karıştı bu durumla karşılaşan oldu mu
Merhaba ultrason görüntüsü verdimi. Onda görünüyormu? Dediğin gibi kanama alanı direk belli oluyor zaten stres yapma bence önemli değildir inş. Bazı doktorlar gereksiz öngörülerde bulunuyor. İhmal etme tabiki fakat olumsuz bir durum gibi düşünme.

Hemşire ye yaz zofer 2×1 yarım iç demiş. Kızlar sagolun. Doktor yazarsa karşılıyor bu ilacı sanırım ama tabi el okumam geçtiği icinbana yazmiyorlar ilaç. Sabahtan beri midemi tutacak şeyler yedim.fırında sade patates cubuk krater nohut leblebi muz kefir

Zofer normalde çok kuvvetli bir bulantı önleyici , kemoterapi alanlarda ilaç tedavisinin yan etkisine karşı veriliyor ve çok etkilidir .... ama bende o bile işe yaramadı (((( patates süper ; ben de fırında patates filan yedim ama devamlı patates de yemek istemiyorum daha şimdiden top gibi oldum nohutu hiç denemedim onu nasıl tükettiniz ?

Ben üç öğün sadece peynir ekmek yiyorum arada meyve,başkada hiç bir şey yiyemiyorum geçen eşim çok zorladı balık ye diye,bir iki lokma yedim,Allah'ım nasıl tiksindiysem hafızamdan silmek istiyorum o anları o derece yani,normalde çok severim balığı..
Bulantı,kusma hormonlardan da yemeklerden tiksinmenin sebebi ne acaba resmen salçalı baharatlı şeyleri görmeye tahammülüm yok o kadar tiksiniyorum.

Ben de çok iyi beslendiğimi söyleyemeyeceğim .... normalde et balık sebze meyve vs yemek lazım ben devamlı pogaca ekmek patates (bu arada hamilelik öncesi baharatlı patates kızartması hastasıydım şimdi kokusunu bile duymak istemiyorum) bunlar midemi bastırıyor .... yumurta ; haşlamasını yiyebiliyorum bir tek ... bir de proteini yumurta peynirden almaya çalışıyorum .... Omega 3 konusu beni düşündürüyordu ... geçen Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim (tavsiye ederim ; adamın hem komik hem rahatlatıcı rahat bir tavrı var , kendi arkadasım olmasaydı doktor olarak ona giderdim bile dedim videoları süper) .... Omega 3 için her gün iki tam ceviz yemeniz yeter demiş ; ben de ceviz içi aldım hergün onu yemeğe çalışıyorum biraz mideme de iyi geliyor hem balık yiyemedigim için de vicdanım rahat ediyor .... 3 ay bitince ek takviye konusunu düşünürüm... şimdilik alternatif yollar bulmaya çalışıyorum ... hem ilk üç ay bebek zaten annenin depolarından yiyiyor biraz da .... dün akşam dışarı çıktığımızda şalgam içtim ama o da ileriki zamanlarda tansiyonu zıplatabilir mi diye düşündüm .... çok da düşünmemek lazım belki de

Benimde beslenme konusu facia.. yumurta ve etten tiksindim bende.. peynir yoğurt yiyip oradan protein almaya çalışıyorum. Bir de dün Yeşil mercimek yemeği yaptım - normalde de çok severim- hiç dokunmadı güzel yedim, hemde protein olduğu için için rahat etti.
Bir de yoğurt çorbası yaptım geçen, o da yumurta ve yoğurt protein diye.. onun haricinde peynirli tost ve patates üzerine geçiriyorum vaktimi..
bir sonraki kontrolüm 4 hafta sonra, nasıl dayanacağım bilmem bu evhamlarla Allah yardımcımız olsun

Ayyyyy yoğurt çorbası en sevdiğim mercimek çok iyi bir gıda , bu hafta menümüz belli oldu bir de ıspanak düşünmüştüm ben ... hep Demir kaynağı bunlar aynı zamanda gebelikte ilerledikçe kontrollerin arası açılıyor ... ama ben gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum bir sıkıntı olursa hissederim gibi geliyor bana Ağrı kanama vs gibi ... şart degil tabi ama buna bel bağlamak beni rahatlatıyor .... yoksa her gün gitmemiz lazım

Ben de et ve balıktan özellikle çok tiksindim,bir de salçalı baharatlı sulu yemeklerde hiç yiyemiyorum,Allah'tan peynirden tiksinmedim de üç öğün yiyorum şükür

Ben de et ve balıktan özellikle çok tiksindim,bir de salçalı baharatlı sulu yemeklerde hiç yiyemiyorum,Allah'tan peynirden tiksinmedim de üç öğün yiyorum şükür
Mesajı ben attım sandım demekki çoğumuz aynıyız zihnimizdeki görüntüleri ve kokuları tiksindirmeye yetiyor sanırım

Albatros2 bu şekilde bide 9.Haftaya yeni girmiş gebeler sizinde mi ultrason görüntünüz boyleydi

Eklentiler

• IMG-20200208-WA0003.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 42
Cnm beyaz nohut var ya yedigimiz çerez ondan yedim bi de leblebi yiyincede geciyormus. Ben fırına direk Patatesi kabuklu attım pişirme az tuz ve karabiberle yedim. Korkumdan zofer almadim. Bunlarla idare ettim bugün ama yarın bilmiyom ya nolurum ama tok olsam bile kayniyo midem .bi de ekmek arası domates peynir yedim

Arkadaşlar lütfen 8 veya 9. Hafta başında olanlar ultrason görüntünüzü paylaşabilir misiniz içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…