Teşekkür ederim
biz de anlamadık aslında , bir önceki kontrolde 2 hafta önce ben eşime dedim ben hareket ettiğini gördüm diye eşim saçmalama dedi(benim gördüğüm hareket sıvının içinde süzülmesiydi)... bu sefer biz ikimiz de ağzımız açık ekrana bakıyorduk doktorumuz bakın hareket de etmeye başlamış bir tanesi diyince farkettik sanki böyle ufak bir kurtcuk belden kıvrılır ya öyle kıvrılıyordu hafifçe
önce karından baktı ama net göremedi .... sanırım çok kilo aldım o yüzden
arkadasım olan doktorum da karından daha küçük ölçmüştü ... başlarda alttan/üstten fark olabiliyor ben de artık öğrendim takılmıyorum .... bana da 3 hafta sonra gel ense kalınlığına filan bakarız dedi .... hatta eşim de çıkışta hemen bana sordu 3 hafta bekleyebilecek misin sen diye .... ben de sorun olmazsa (kanama vs Allah korusun) neden beklemeyeyim dedim zaten son 5 haftada hamilelik boyunca girilecek kadar ultrasona girdim artık biraz nefes almak istiyorum stressiz geçsin istiyorum .... ben de bulantım biraz hafifleyince (1-2 güne kadar geçer diye düşünüyorum artık rutin ilaç alıyorum çünkü) artık işime gücüme odaklanmak istiyorum .... ayda 300 saat çalışan bir insandım çünkü .... 1 aydır evden dışarı çıkmadığım gibi evden de birşey yapamadım
çalışmak yerine en güzel ilaç .... evden yapacağım çoğu şeyi ama yeter ki yapabileyim ....