Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Allahim seni de beni de hayirla anne yapsin nolur
Rabbim gönlü evlad hasretiyle yanan bütün kadınlara inşallah kucaklarına sağ Salim miniklerini almayı nasip etsin en kısa zamanda Hz.Adem i çamurdan yaratan, Hz.İsa yı babasız yaratan, Hz.Yahya yı dede peygamber Hz.Zekeriyya ya yıllar sonra bahşeden Yüce Rabbim sizlere de gönlünüzdeki evlatçığı versin inşallah ennn kısa zamanda

Kızlar ya çok saçma olacak ama hamillerin hisleri kuvvetli olur derler cinsiyet olarak hisleriniz var mı çevremdeki herkes kız, bense erkek hissediyorum nedense
Yaa ben de daha test yaptığım gün rüyamda mavi bebek kıyafeti görmüştüm. Ne yalan söyleyeyim içime de erkek doğuyo. Çevremdeki herkes de sen de oğlan anası tipi var diyor:))) bir tek görümcem kız tahmin etti. Bakalım hayırlı ve sağlıklı olsun da ne olursa olsun başımın tacı He kızım olsun çok isterim orası ayrı

Kızlar benim transferden sonra 9. Gün değerim 70.51 di 11. Gün değerim 110.66 çıktı kese demedi doktor tekrar test istedi Cuma’ya düşükmü yükselmiş merak ettim sizce nasıl tedirginim biraz

Merhaba hanımlar uzun aradan sonra yine geldım. Sanırım ben çok ağır bir hamilelik geçiriyorum kime sorsam birşeyi yok. Ben midemde şişlik ekşime bulantı zaten sürekli var ilaç kullanmama rağmen. Hastaneden çıkamıyorum hiç. Üstüne kabız oldum ve makat çatlağı yla uğraşıyorum. Yemek yiyemiyorum bagırsaklarım çalışmıyor. Hamılelık ten dolayı bagırsaklar sıkışıyor zaten birde yemek gitmeyince ıyıce mahvoldu. Serum bir ton ilaç kullanıyorum. Bebegim iyi çok şükür. Sürekli hastaneye yattığım için bir kaç kez kalp atışı duydum.doktorum evde durma diyor bende durmamaya çalısıyor um ama kusmalarım olunca mecbur cıkamıyorum. İnanın zorlu bır surecten gelip hala bu derece de zorlu bır surece daha girmek İnsan hayatını etkılıyormus. Herseye ragmen çok şükür diyorum. Onunla mutluyum. Her canım acıdıgında ona dokunuyorum.

Merhaba kızlar,çok sessiz gurup,nerelerdesiniz hu hu

Bugün çok yoğun geçti okul çıkışı dahiliye doktoruma gittik,sonuçlarımi gösterdim gebelik kaynaklı falan dedi,sonra yine tahlil verdik 0.14 olan tsh 0.033 olmuş,sonuçları görünce o panikle yine doktora gittik,T4 normal olduğu icin ilaç önermiyorum ama istersen bir endokrine görün deyince hemen endokrinden randevu aldık,o da baktı bir hafta sonra gel hem değerlere bakarız hem de ultrasyon çekeriz dedi ona göre gerekirse ilaç başlanacakmis,sonuç bir hafta daha stresli bekleyiş devam.

Benim de kötüydü bulantı konusu .... arkadasım bir ilaç verdi ve tam doz kullanmadığım halde süper işe yaradı da hayata döndüm .... hep şükrediyorum ama yine de bazen hayalimdeki hamilelik bu değildi diyorum ama o zaman da ben belki çok hafife aldım ve Allah bana daha sabırlı ve daha fedakar olmayı öğretiyor diyorum ..... bugün uzun zamandan beri dışarı çıktım ve işle alakalı şeyler yaptım ve başka şeylerle ilgilendiğim zaman (bugün yapmak zorundaydım , normalde midem bulanıyor diye yapmıyordum) mide bulantımı daha az hissettiğimi farkettim (dün ilaç almayı unutmuştum (() tabi bu arada su içemedigim icin evde 2 tl serum takmaya devam (((( 1-2 hafta daha sabır .... 12-14ten sonra hafifleme ihtimali varmış ....

Kaç haftalıktı ? Genelde 2. Trimesterde (12. Haftadan sonra) biraz daha normale gelebiliyor .... insallah haftaya kadar normalleşir ve ilaç kullanmana gerek kalmaz .... ama ilaç kullanmak da korkma .... ben de kullanıyorum benim tam tersi ama .... tiroid hormonu kullanıyorum yani tiroid bezim olmadıgı icin ..... bu arada evet grup çok sessizleşti
Ben bugün bütün gün dışarıdaydım (1 Aydan sonra ) üstelik de en soguk günlerden biri , komşum abla bile çok kızdı işe gidecek bu günü mü buldun diye ama halletmek zorunda olduğum bazı şeyler vardı ve bana çok iyi geldi .... bütün gün belim agrıdı o ayrı ; eşim hamlamışsın ondan diye dalga geciyor onun dısında iyiyim çok şükür işin sırrı erken kalkmakta... yarın yine erken kalkacağım

Şuan 10+6 yım canım,ilaç kullanmamda sakınca görmüyorum ama iki doktorda şimdilik gerek yok dedi, endokrin de ultrasyon ve tekrar kan degerinden sonra karar verecekmiş,bakalım bir hafta sonra inşallah dediğin gibi normale döner.

Siz doktorların işi cidden zor,hele aile hekimiysen genelde grip vakkalari falan geliyor o da ayrı risk ama daha rahat bolumdeysen çalışmak evde durmaktan daha iyi.

Benim cerrahi bir branş minimum ameliyat 1 saat .... 1 saat ayaktasın (o da minimum) .... anestezi gazları , ameliyathanede bazen film çekiliyor orada aldığın radyasyon nöbetler aciller vs .... o yüzden aslında hem doktorun hem ailem sakıncalı dedi .... ama ben hiperaktif bir insanım bilimsel çalışmalar makaleler vs ile ilgilenmeye çalışıyorum şimdilik .... Doğumdan sonra bakalım ... 2 bebekle risk de ikiye katlanıyormuş .... bir de iş yerinde son 1,5 yıldır o kadar özveride bulundum ki .... ve tüp bebekle o kadar uğraştık ki , su anda hiçbir risk almak istemiyorum .... geçen yıl bebeği kaybettiğimde 72 saat üstüste nöbet tutmuştum .... kimse aferin sana diye madalya takmadı ....

Ben de öğretmenim Bursa'da,, tedavilerim İstanbul'da oldu, hep stresle gidip geldim hatta bir defasında o kadar stres yaptım ki tedavi aşamasında erkenden yumurtalarim çatladı tedavim iptal oldu. Stresimin sebebi de aman çocuklar ne yapacaklar ben yokken,ya veliler bir şey derse,ya idare sıkıntı çıkarırsa.. sonra baktım benim dışımda herkes kendini düşünüyor hatta veliller çocuksuz olmamdan gayet mutlu bir şekilde yüzüme karşı "aman hocam bu çocukları mezun edin öyle çocuk yapın" deme hadsizligini bile gosterdiler,yani günün sonunda herkes kendini düşünüyor,biz neden kendimizi dusunmeyelim...Üstelik bunu söyleyen veli de benden küçük ve üç tane doğurmuş

Kısacası önceliğimiz kendimiz ve bebeğimiz olmalı ki başkalarına da faydalı olabilelim..Senin iş yoğunlugun cokmus,hele radyasyon gibi riskler de varsa bir süre daha evde dinlenmeye deger.

Ne kadar düşüncesiz insanlar dimi? Geçen sene mi neydi bi akraba toplantısında kadını çocukları çok bunalttı, o da dedi ki Ya bu çocuk isteyenleri de anlamıyorum napacaksınız rahat rahat oturun. O kadar zoruma gitti ki. Ortalığa söyledi ama sanki baban söylemiş gibi geldi. Neyse geçti gitti şimdi şükür zamanı

Tam da bugün hamilelik takviminde bununla alakalı birsey yazıyordu radyasyonla alakalı
İnsanoğlu çok bencil ... herkes önce ben diyor gerçekten de .... geç oldu ama ben de akıllandım .... öğretmenlik de çok stresli ve zor .... hele günümüzün çocukları ve velileriyle ....

Bazı insanlar gereksiz patavatsız oluyor ... ben de artık bu insanlardan ya uzak duruyorum ya da cevabını gerektiği yerde veriyorum .... sırf su bebek meselesinden dolayı son 1 yılda o kadar insandan uzaklaşmıştım ki.... çocuğu olanlar çocuğu gözünüze sokar çocuğu olmayanlar aman niye bu kadar uğraşıyorsun ne gereği var der .... böyle böyle çevreyi öyle daralttık ki ....

Ben aynıyım 2gündür canım üstümü basımı hep çıkarasım geliyor ayaklarımın altı yanıyor

Kızlar, 9. Haftada bulantısı azıcık hafifleyen var mı? Sanki bir günüm bir günüme uymuyor, bir tuhaflık mi var diye evham yapıyorum ister istemez..
sizinde öyle mi??
Hamilelikte bir gün bir güne uymuyor zaten,bir de herkesin vücudu farklıdir, kiminin çok bulanır kiminin hiç bulanmaz, başkalarıyla kiyaslama kendini,ben 11. Haftadayim bulantım kusmam devam ediyor ama bunun sebebi tsh degerimin çok dusuk olması,normal değerde olsa belki bu kadar bulantı kusma yasamazdim, şuan ablamda 10 haftalık hamile onun bulantıları azalmis, kisiden kişiye değişen bir durum.

Kızlar midem çok kötü kayniyo. Sizin kullandiginuz bulanti ilacı vardı gece yatmadan 2 tane ictiginiz adı neydi onun..iyi degilim. Acı çekiyorum resmen .zararsız değil mi o ilaçlar .geçmiyor ayva da yedim ama

Kızlar midem çok kötü kayniyo. Sizin kullandiginuz bulanti ilacı vardı gece yatmadan 2 tane ictiginiz adı neydi onun..iyi degilim. Acı çekiyorum resmen .zararsız değil mi o ilaçlar .geçmiyor ayva da yedim ama
Benim kullandığım prilam Dr 10 mg ama sadece kusmami engelliyor bulantı hiç gecmiyor

Sen kendi doktoruna sor belki senin tedavin ile uyumlu başka bir ilaç verir.
Bir de eger yatarken oluyorsa 3-4 yastıkla yatmaya çalış hafif dik şekilde, reflü gibi olabilir

Bende dün doktora gittim. Bebek iyi ama benim tansiyon sorunum var sanırım. Çok yüksek değil ama önlem amaçlı tansiyon takibine başladım haftayada kardiyoloji ile görüşeceğim. Aman tansiyonunuzu ölçtürmeyi ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…