Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Cnm ya sen 4 ocak transferle bugün 6+4muydun. ?
Ee ben 2 ocak transferle dün 6+3dum
Benim çocuk geri sanırım gelismicek of delircem. Yine mi kürtaj olcam ben ya
Canım neden bukadar kafana takıyorsun ki şuan çok minik oldukları için zaten takibini haftasini tahmin de yanilma olabilir ayrıca dondurulmuş mu tazemi kaçıncı gün embriyosu bunlar hep farkeder bence benim taze 5. Gün embriyosu ve alttan usgle bakıldı

Teşekkür ederim canım inşallah rabbim herkese nasip eder tam emin değilim ama transferin 10. Günü test yapıldı sonra 13. Gün 17. Gün kese göründü sanki öyle hatırlıyorum ama çok emin değilim

Teşekkür ederim canım inşallah rabbim herkese nasip eder tam emin değilim ama transferin 10. Günü test yapıldı sonra 13. Gün 17. Gün kese göründü sanki öyle hatırlıyorum ama çok emin değilim
Teşekkür ederim... Kalp atışı duyarsak sanırım biraz sakinlesebilecegim. Bugün biraz da jel kahverengi olarak geldi de endiselenmeme sebep oldu. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeklerine.

Teşekkür ederim... Kalp atışı duyarsak sanırım biraz sakinlesebilecegim. Bugün biraz da jel kahverengi olarak geldi de endiselenmeme sebep oldu. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeklerine.
İnşallah canım biraz daha sakin olmak gerekiyor aslında ama elimizde değil bende bugün sabaha kadar tamturus uyuyamadım usgye girmeden eşime kasığımda bı ağrı var demiştim muayene bitince ağrım geçti birden stres herşeyi tetikliyor

haklısın yasadiklarimizin çoğu da stresten , inşallah cektiklerimizi unutacagimiz evlatlar hayırlısı ile gelir.

Bulantı ilacına bende başladım,bulantımi geçirmiyor ama şükür kusma olayı da olmuyor, iştahsızlık da hat safhada yemek yiyemiyorum,üç öğün peynir ekmek,Allah'tan tek tiksinmedigim şey peynir

Ay da 300 saat çokmuş ya,ben 120 saat çalışıyorum o bile yoruyor. Seni dusunemiyorum, gerçi evde oturmakta sıkiyor belli bir zamandan sonra.

Elika ve happymom. Elika yı çok daha fazla beğendim

ben de hamilelik+ uygulamasını tavsiye ederim. bende de 3 uygulama yüklü , happpmom, dr. Banu çiftçi ve hamilelik +

Banu çiftçi de çok iyi, YouTube da da izleyebilirsiniz. aradığım birçok cevabı onda buldum...

İşte bu ben pencereyi açıp nefes alıyorum tişört ü giyip balkona oturuyorum arabaya binince çocuk gibi seviniyorum tüm pencereyi açıp gidiyorum doktorlar progestanilaçlar yapıyordur dediler
Progesteron kaynaklı mıymış, ah şu hormonlar ben bir kere vajinal jel kullanıyorum başkada kullandığım bir ilac yok aslında ama o da etkili demekki,daha önce bu kadar değildi bu ara çoğaldı bende,annem kız çocuklarında insanin içi yanar çok sıcaklar diyor ama bilemiyorum ne kadar doğru

Bir ara ben de peynir ekmekle geçirdim .... o somun ekmeklerin dili olsa ev beni çok sıkıyor artık ((((

Bir ara ben de peynir ekmekle geçirdim .... o somun ekmeklerin dili olsa ev beni çok sıkıyor artık ((((

Rainbowcuğum gözünüz aydın bu arada bebişlerin keyfi, sağlığı yerindeyse işe dönmek için neden bekletiyor doktorlar hala?

Rainbowcuğum gözünüz aydın bu arada bebişlerin keyfi, sağlığı yerindeyse işe dönmek için neden bekletiyor doktorlar hala?
Teşekkür ederim risk almak istemedi sanırım çünkü yarım saatten fazla ayakta durduğum zaman lekelenmem oluyor ve karnım agrıyor.... sanırım bu da düşük tehditi olarak görülüyor .... iki tane olunca da risk x2 ... en azından ilk 12 haftayı bir atlat dediler ....

Kızlar doktoruma test sonuçlarımi attım guatr bezimin çok çalıştığını söyledi bir dahiliyeye gorunmem lazımmış ,bebeğe zararı yok demiş ama kafama takıldı ne olabilir ki

Kızlar doktoruma test sonuçlarımi attım guatr bezimin çok çalıştığını söyledi bir dahiliyeye gorunmem lazımmış ,bebeğe zararı yok demiş ama kafama takıldı ne olabilir ki

canım hamilelikte de normaldede olan birsey troid bezi demek istedin sanırım .... ihmal etme dahiliyeye git ilaç başlayacaktır hamilelikte troid önemli birsey çünkü korkulacak birsey değil ama önlemini ilaçla alman gerek

Doktorum guatr bezi yazınca öyle yazdım,benim daha önce en az on kere baktırdım ama hep normaldi,hızlı çalışması çok ciddi bir şey mi acaba yarına randevu alicam,doktorum bebeğe zararı olmaz yazmış biraz içim eahatladi açıkçası

geçmiş ola inşallah az kaldı yaneyseki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…