Canım neden bukadar kafana takıyorsun ki şuan çok minik oldukları için zaten takibini haftasini tahmin de yanilma olabilir ayrıca dondurulmuş mu tazemi kaçıncı gün embriyosu bunlar hep farkeder bence benim taze 5. Gün embriyosu ve alttan usgle bakıldıCnm ya sen 4 ocak transferle bugün 6+4muydun. ?
Ee ben 2 ocak transferle dün 6+3dum
Benim çocuk geri sanırım gelismicek of delircem. Yine mi kürtaj olcam ben ya
Teşekkür ederim canım inşallah rabbim herkese nasip eder tam emin değilim ama transferin 10. Günü test yapıldı sonra 13. Gün 17. Gün kese göründü sanki öyle hatırlıyorum ama çok emin değilimÇok güzel hayırlı olsun , Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de kalp atışı için bekliyorum ama biraz da tedirgin içim. Bundan önce ultrason muayenesinde gitmiş miydiniz ? Transferin kaçıncı gününde ilk muaynenizi oldunuz , sadece kese mi göründü o zaman .
Teşekkür ederim... Kalp atışı duyarsak sanırım biraz sakinlesebilecegim. Bugün biraz da jel kahverengi olarak geldi de endiselenmeme sebep oldu. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeklerine.Teşekkür ederim canım inşallah rabbim herkese nasip eder tam emin değilim ama transferin 10. Günü test yapıldı sonra 13. Gün 17. Gün kese göründü sanki öyle hatırlıyorum ama çok emin değilim
İnşallah canım biraz daha sakin olmak gerekiyor aslında ama elimizde değil bende bugün sabaha kadar tamturus uyuyamadım usgye girmeden eşime kasığımda bı ağrı var demiştim muayene bitince ağrım geçti birden stres herşeyi tetikliyorTeşekkür ederim... Kalp atışı duyarsak sanırım biraz sakinlesebilecegim. Bugün biraz da jel kahverengi olarak geldi de endiselenmeme sebep oldu. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeklerine.
İnşallah canım biraz daha sakin olmak gerekiyor aslında ama elimizde değil bende bugün sabaha kadar tamturus uyuyamadım usgye girmeden eşime kasığımda bı ağrı var demiştim muayene bitince ağrım geçti birden stres herşeyi tetikliyor
Geçen gün doktora da ağladım karlara yatmak istiyorum bu nasıl yangın diye gece uykusunu unuttum resmen sıkıntıdan oda oda geziyorum ve korkuyorum bu sekiz ay nasıl geçecek diyeHangi şehirdesiniz yahu 2 gün sonra buralara kar yağacak
Bulantı ilacına bende başladım,bulantımi geçirmiyor ama şükür kusma olayı da olmuyor, iştahsızlık da hat safhada yemek yiyemiyorum,üç öğün peynir ekmek,Allah'tan tek tiksinmedigim şey peynirTeşekkür ederimbiz de anlamadık aslında , bir önceki kontrolde 2 hafta önce ben eşime dedim ben hareket ettiğini gördüm diye eşim saçmalama dedi(benim gördüğüm hareket sıvının içinde süzülmesiydi)... bu sefer biz ikimiz de ağzımız açık ekrana bakıyorduk doktorumuz bakın hareket de etmeye başlamış bir tanesi diyince farkettik sanki böyle ufak bir kurtcuk belden kıvrılır ya öyle kıvrılıyordu hafifçe önce karından baktı ama net göremedi .... sanırım çok kilo aldım o yüzden arkadasım olan doktorum da karından daha küçük ölçmüştü ... başlarda alttan/üstten fark olabiliyor ben de artık öğrendim takılmıyorum .... bana da 3 hafta sonra gel ense kalınlığına filan bakarız dedi .... hatta eşim de çıkışta hemen bana sordu 3 hafta bekleyebilecek misin sen diye .... ben de sorun olmazsa (kanama vs Allah korusun) neden beklemeyeyim dedim zaten son 5 haftada hamilelik boyunca girilecek kadar ultrasona girdim artık biraz nefes almak istiyorum stressiz geçsin istiyorum .... ben de bulantım biraz hafifleyince (1-2 güne kadar geçer diye düşünüyorum artık rutin ilaç alıyorum çünkü) artık işime gücüme odaklanmak istiyorum .... ayda 300 saat çalışan bir insandım çünkü .... 1 aydır evden dışarı çıkmadığım gibi evden de birşey yapamadım çalışmak yerine en güzel ilaç .... evden yapacağım çoğu şeyi ama yeter ki yapabileyim ....
Elika ve happymom. Elika yı çok daha fazla beğendim
Progesteron kaynaklı mıymış, ah şu hormonlarİşte bu ben pencereyi açıp nefes alıyorum tişört ü giyip balkona oturuyorum arabaya binince çocuk gibi seviniyorum tüm pencereyi açıp gidiyorumdoktorlar progestanilaçlar yapıyordur dediler
Bir ara ben de peynir ekmekle geçirdim .... o somun ekmeklerin dili olsaBulantı ilacına bende başladım,bulantımi geçirmiyor ama şükür kusma olayı da olmuyor, iştahsızlık da hat safhada yemek yiyemiyorum,üç öğün peynir ekmek,Allah'tan tek tiksinmedigim şey peynir
Ay da 300 saat çokmuş ya,ben 120 saat çalışıyorum o bile yoruyor. Seni dusunemiyorum, gerçi evde oturmakta sıkiyor belli bir zamandan sonra.
Bir ara ben de peynir ekmekle geçirdim .... o somun ekmeklerin dili olsaev beni çok sıkıyor artık ((((
Teşekkür ederimRainbowcuğum gözünüz aydın bu aradabebişlerin keyfi, sağlığı yerindeyse işe dönmek için neden bekletiyor doktorlar hala?
canım hamilelikte de normaldede olan birsey troid bezi demek istedin sanırım .... ihmal etme dahiliyeye git ilaç başlayacaktır hamilelikte troid önemli birsey çünkü korkulacak birsey değil ama önlemini ilaçla alman gerekKızlar doktoruma test sonuçlarımi attım guatr bezimin çok çalıştığını söyledi bir dahiliyeye gorunmem lazımmış ,bebeğe zararı yok demiş ama kafama takıldı ne olabilir ki
Doktorum guatr bezi yazınca öyle yazdım,benim daha önce en az on kere baktırdım ama hep normaldi,hızlı çalışması çok ciddi bir şey mi acabacanım hamilelikte de normaldede olan birsey troid bezi demek istedin sanırım .... ihmal etme dahiliyeye git ilaç başlayacaktır hamilelikte troid önemli birsey çünkü korkulacak birsey değil ama önlemini ilaçla alman gerek
Teşekkür ederimrisk almak istemedi sanırım çünkü yarım saatten fazla ayakta durduğum zaman lekelenmem oluyor ve karnım agrıyor.... sanırım bu da düşük tehditi olarak görülüyor .... iki tane olunca da risk x2 ... en azından ilk 12 haftayı bir atlat dediler ....
Teşekkür ederim :)geçmiş ola inşallahaz kaldı yaneyseki :))