Ben İstanbul'da tedavi oldum burda Medicana iyi bir hastane diye duydum ama doktora tam emin olamadım,bir daha muayene olup ona göre karar vermeyi düşünüyorum.Pembe mavide lale hanıma işlemi yaptırdım hala devam ediyorum ama bende hastane arayışındayım
Şahsen agrı olmamasını , hamileliği son 3 aya kadar hissetmemeyi tercih ederdim .... aynı anda en yakın arkadaşlarımdan biri hamile ve aynı haftalardayız.... o kadar rahat ki ....Ağrılardan bahsetmişsiniz kızlar benim bazen iğne batar gibi oluyor bazen hiç olmuyor hangisi iyi acaba olması mı olmaması mi
Ben de olabilir mi acaba diyorum .... Salı günü tüp bebek doktoruma soracağım ama tersler ya da ciddiye almaz diye çekiniyorum ... sonucta ben ilk defa yasıyorum ama o bir sürü hasta görmüştür ...İkiz olmalarına bağlıyorum. kimseden bu kadar ağrı olduğunu duymamıştım
Benim doktorum o konuda çok anlayışlı, kanama ve şiddetli ağrı olmadıkça normal dedi. Dinlenmek gerekiyor sürekli fazla yürüyüş yok 10 dk.falanBen de olabilir mi acaba diyorum .... Salı günü tüp bebek doktoruma soracağım ama tersler ya da ciddiye almaz diye çekiniyorum ... sonucta ben ilk defa yasıyorum ama o bir sürü hasta görmüştür ...
Bugün ben de karın kaçıncı haftada çıkıyor diye baktım benim maşallah 5 aylık gibi şimdidenBenimde ağrılarım mevcut. Benim kasıklarda genelde bazende kaburgalarım batıyor gibi oluyor. Bir şey yemememe rağmen aşırı şişkinlik oluyor 6 aylık hamile gibisin diyor eşimde :)) İkizlerimi yarın göreceğim umarım her şey yolundadır. Yaklaşık 3 haftadır evde dinleniyorum artık normale dönmek istiyorum. Bu gece sanırım stresten uyuyamam.
Benim bir öncekinde sakınma herkes ne yapıyorsa daha önceden ne yapıyorsan onu yapmaya devam et dedi , hayatım aşırı yoğun ve hareketliydi o zaman ... düşük olunca bu sefer “su anda” ne yapıyorsan onu yapmaya devam et dediBenim doktorum o konuda çok anlayışlı, kanama ve şiddetli ağrı olmadıkça normal dedi. Dinlenmek gerekiyor sürekli fazla yürüyüş yok 10 dk.falan
Hala kullanıyorum ben iğneyi .... lekelenme olunca sadece coraspini kesti doktorum iğneye devam ediyorum , daha şiddetli olsaydı kanamam onu da keserdi herhalde ....Kızlar kan sulandırıcı iğne vurunuyormusunuz? Benim kanamam olduktan sonra kestik ama niyese ben tedirgin oluyorum vurunmuyorum diye
Kan pıhtılaşmaniz yoksa gerek yok,ben kullanmıyorum başından beri,coraspirin bile kullandirtmadi doktor.Kızlar kan sulandırıcı iğne vurunuyormusunuz? Benim kanamam olduktan sonra kestik ama niyese ben tedirgin oluyorum vurunmuyorum diye
Mtfr diye bir değerimde Heterozigotluk çıkmıştı ama onunda önemli olmadığını söylemişlerdiKan pıhtılaşmaniz yoksa gerek yok,ben kullanmıyorum başından beri,coraspirin bile kullandirtmadi doktor.
Dün dışarıya çıkıyoruz aynaya bir baktım artık bel oyuntum yokBugün ben de karın kaçıncı haftada çıkıyor diye baktım benim maşallah 5 aylık gibi şimdidengüzel haberlerini bekliyoruz her güzel haber hepimiz için umut oluyor , sen ılık bir süt için (bulantın yoksa) ve rahat rahat uyu , yarın güzel bir gün olacak.... ama o normale dönme isteği bende de var !!!! Tam üstüne bastın sıkıntım bu işte ....
Aynen benimde hatta MTHFR ile başlayan iki genimde heterozigotluk çıktı ama o değer pıhtılaşma değil folik asitle ilgili bir şeymiş yani normal kadınlara göre daha etkili folik asit kullanmak gerekiyormuşMtfr diye bir değerimde Heterozigotluk çıkmıştı ama onunda önemli olmadığını söylemişlerdi
Bel mi , bel diyince aklıma gelen tek şey bel agrımDün dışarıya çıkıyoruz aynaya bir baktım artık bel oyuntum yokYanlar dolmuş göbek desen zaten şiş. Göbeği kapatmak için güzel havada kapalı montla dolaştım. Sağ salim şu endişeli günleri atlatsakta hamileliğin tadına varsak
Sizin kaç haftalık oldu şimdi bana da doktor günde üç fitil dedi ama ben iki koyuyorum artık iğne ilaç bıktımBen bıktım artık fitilden .... günde 3 posta sok sok .... bir de igrenç koktuğunu düşünüyorum kendimden tiksindim artık .... 12 haftaysa iyi .... 3 hafta daha dişimi sıkacağım demektir.....
Bugün 9+0.... yarın kontrol var.... arkadaşım süper bir ilaç vermişti bulantı için... bizimkiler tutturdu kullanma diye ... sonuç; sabah kustum .... yine serum taktık ... az kaldı ama sıkarsak dişimizi kara görünecek ....Sizin kaç haftalık oldu şimdi bana da doktor günde üç fitil dedi ama ben iki koyuyorum artık iğne ilaç bıktımkimsenin beni anlamadığını düşünüyorum
Şükürler olsun güzel haberlerle geldim burda bunları duyunca bende kendi adıma çok seviniyordumBugün ben de karın kaçıncı haftada çıkıyor diye baktım benim maşallah 5 aylık gibi şimdidengüzel haberlerini bekliyoruz her güzel haber hepimiz için umut oluyor , sen ılık bir süt için (bulantın yoksa) ve rahat rahat uyu , yarın güzel bir gün olacak.... ama o normale dönme isteği bende de var !!!! Tam üstüne bastın sıkıntım bu işte ....