Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kizlar sağlık ocağına gecen gün tahlil verdim beta HCG de bakılmış

> 10000 yazıyor bu nedemek on bin dokuzuncu hafta icjn düşük değil mi
Bir de tsh normal aralıktan düşük çıkmış o onemli mi doktoruma da sorucam ama akşama döner ancak bilgisi olan yazabilir mi
Sonuç onbin değil canım onbin üzeri diyor. Üstünü ölçemedikleri için o şekilde yazılmış.
Tsh doktorunuza danışın mutlaka.

Sonuç onbin değil canım onbin üzeri diyor. Üstünü ölçemedikleri için o şekilde yazılmış.
Tsh doktorunuza danışın mutlaka.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı☺️evet tsh hamilelikte çok önemli doktoruma mesaj atayım bakalim ne diyecek

kızlar sağlık ocağına kayıt yaptıran varmı bana kalp sesini duyduğunuzda kayıt için ara demişti!!

canım benim genetik troidim var hamilelikte de çıkabiliyor 2 haftada bir rutin kontrolüm var Dr danış mutlaka önemli Bi konu
Tsh 0.14 yazıyordu referans aralığı 0.27-4.2
Simdi netten baktim hamileliğin ilk üç ayında 01 -2.5 aralığında olmaliymis doktoruma da sorucam ama sanırım bir problem yok gibi.
kızlar sağlık ocağına kayıt yaptıran varmı bana kalp sesini duyduğunuzda kayıt için ara demişti!!
Ben bazı tahliller için mecburen gidince kayıt açtılar ama bazilarinin aramadan da direk sisteme düşüyormuş.

Bugün 9+0.... yarın kontrol var.... arkadaşım süper bir ilaç vermişti bulantı için... bizimkiler tutturdu kullanma diye ... sonuç; sabah kustum .... yine serum taktık ... az kaldı ama sıkarsak dişimizi kara görünecek ....
Aynıymış günlerimiz ben geçen hafta gittim bu hafta için de bahane arıyorum ne desem acaba eşim beni doktora götürür diye 😂😂

Kızlar çok şükür bugün ilk kez kalp atışı ni duyduk bebegimin. Darısı duymayan kardeslerime inş.
Yalnız benim normal 7+6gozukuyor ama su anki haftası daha 6+3 çok fark yok mu.
Doktor 5.gün olduğu için normal dedi ama

Kızlar benim de bugunkü muayene iyi geçti hamdolsun, bebek oluşmuş. Tek embriyo olmasına rağmen altta bir kese daha görünüyor. Böyle olup sonradan bebeği görünen var mı? Riskli bir durum mudur, ne dersiniz??

Eklentiler

• 35593876-BC12-485B-865E-E14357EDD97D.jpeg
    35593876-BC12-485B-865E-E14357EDD97D.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 46
  • 77CD8E5F-66A2-4F33-8C7E-73EC5F2A1111.jpeg
    77CD8E5F-66A2-4F33-8C7E-73EC5F2A1111.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 48
Şükürler olsun güzel haberlerle geldim burda bunları duyunca bende kendi adıma çok seviniyordum 🥰 Şimdi doktordan geldim. Doktorum erken kalp dinlenmesine karşı olduğu için ilk defa bugün duyduk ses muhteşemdi 😍 ilk defa karından muayene oldum hep vajinaldi. Bir tanesi 9+1 ölçüldü. Diğeri 8+4. Doktor fark en başta vardı gayet normal dedi mm olarak 24 ve 20 mm olmuşlar. Kendimi yormamak ve spor yapmamak koşuluyla rutin hayatıma geri dönebilirmişim. İlaçlarım ise devam estrofem progestan fitil ve prolutex iğne bu süreçte 12 haftayı atlatınca daha çok rahatlıycaz dedi doktorda 😅
12 hafta tekrar gideceğim sağlık ocağı tahlil yapacak onları götüreceğim yanımda. Herhangi bir vitamin ve takviye kullanmıyorum.
Harika haberler !!!!:)))) çok sevindim :) artık biraz nefes alabilirsin 😌😌😌 ilaçlar için biraz daha sabır .... o gidişinde de büyük ihtimalle ense kalınlığı vs ölçerler .... artık sen de level atladın 😃😊 darısı başımıza 😋😋😋 insallah ben de yarın güzel haberlerle gelirim

Kızlar benim de bugunkü muayene iyi geçti hamdolsun, bebek oluşmuş. Tek embriyo olmasına rağmen altta bir kese daha görünüyor. Böyle olup sonradan bebeği görünen var mı? Riskli bir durum mudur, ne dersiniz??
Nasıl yani tek embriyo konulup nasıl ikiz oldu🤔

bizde cumartesi olduk kontrolümüzü kalp sesimizi duyduk 8.haftada olduğumu söyledi Dr çok güzel seyler anlattı bizde artık dısarıya çıkabiliriz 15 dk kadar yürüyüs serbest bel ağrısı bendede çok var crino jel de 12 haftaya kadar yavas yavas kesecek doktorum oksapar 32.haft kadar devam 12 haft ikili tarama 14.haft cinsiyet tahmini 16 haftada yine testlerimiz olacakmıs inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🧿🧿
Süper ! Ayrıca bilgilendirme için çok çok teşekkürler 😍😍😍cinsiyeti ben de merak ediyorum 😬😬😬

Aynıymış günlerimiz ben geçen hafta gittim bu hafta için de bahane arıyorum ne desem acaba eşim beni doktora götürür diye 😂😂
😂😂 ben bu haftadan sonra insallah 2 hafta sonra direkt ultrason ölçümüne giderim insallah daha bile ele gelmiş olurlar insallah diye düşünüyorum 😂😂😂

Ben hiç tüp bebek doktoruma gitmedim kızlar. ..normal gebelik takibi yaptigim doktor esteofemi kesti zaten bitmisti. Allaha emanetiz hepimiz. İnş bişey olmaz

Yaptırdım ben. Bugün yine gittim tahlil sonuçları için 16. haftada çağırdı tekrar. Serbest T3 sınırın bir tık üstü çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek

Ben tiroid ameliyatı olduğum icin tiroid ilacı kullanıyorum .... normalde 150 kullanıyorken şimdi 200 ile 0,1 çıktı Tsh, şimdilik dozu değiştirmedik 2 hafta sonra tekrar yaptıracağım eğer daha da düşük gelirse dozu azaltmam gerekecek .... tiroid çok çok önemli çocuğun gelişimi icin , mutlaka doktorunuzun haberi olsun .... gebelik insan vücudunda bir sürü mekanizmayı etkiliyor , tiroidler de bunlardan biri , bir de bünyeden bünyeye çok değişiyor ... benim çevremde benim kadar yüksek kullanan yok mesela ama benim vücudum da ne yazık ki böyle ....

Kızlar çok şükür bugün ilk kez kalp atışı ni duyduk bebegimin. Darısı duymayan kardeslerime inş.
Yalnız benim normal 7+6gozukuyor ama su anki haftası daha 6+3 çok fark yok mu.
Doktor 5.gün olduğu için normal dedi ama
Gelişimi normal olduğu sürece sorun yok bir de sanırım karından ve vajinal farkedebiliyor, bir sıkıntı olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum kalbi de atıyor 😍

Tek embriyo da bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor ama ikinci kesenin içi boş gibi ? Yine de zaman gösterir , sonucta bir tanesini garantiledin ; ikincisi gelirse sürpriz olur 😉

Ben hiç tüp bebek doktoruma gitmedim kızlar. ..normal gebelik takibi yaptigim doktor esteofemi kesti zaten bitmisti. Allaha emanetiz hepimiz. İnş bişey olmaz
Benim kendi tüp bebek doktorum estrofemi kalp atışını gördüğü anda kesti , o yüzden takılma bence , tedavi protokolleri hastadan hastaya , doktordan doktora değişebiliyor ....

X