Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Sonuç onbin değil canım onbin üzeri diyor. Üstünü ölçemedikleri için o şekilde yazılmış.
Tsh doktorunuza danışın mutlaka.

Sonuç onbin değil canım onbin üzeri diyor. Üstünü ölçemedikleri için o şekilde yazılmış.
Tsh doktorunuza danışın mutlaka.
Çok teşekkür ederim içim rahatladıevet tsh hamilelikte çok önemli doktoruma mesaj atayım bakalim ne diyecek

kızlar sağlık ocağına kayıt yaptıran varmı bana kalp sesini duyduğunuzda kayıt için ara demişti!!

canım benim genetik troidim var hamilelikte de çıkabiliyor 2 haftada bir rutin kontrolüm var Dr danış mutlaka önemli Bi konu
Tsh 0.14 yazıyordu referans aralığı 0.27-4.2
Simdi netten baktim hamileliğin ilk üç ayında 01 -2.5 aralığında olmaliymis doktoruma da sorucam ama sanırım bir problem yok gibi.
kızlar sağlık ocağına kayıt yaptıran varmı bana kalp sesini duyduğunuzda kayıt için ara demişti!!
Ben bazı tahliller için mecburen gidince kayıt açtılar ama bazilarinin aramadan da direk sisteme düşüyormuş.

Aynıymış günlerimiz ben geçen hafta gittim bu hafta için de bahane arıyorum ne desem acaba eşim beni doktora götürür diye

Kızlar çok şükür bugün ilk kez kalp atışı ni duyduk bebegimin. Darısı duymayan kardeslerime inş.
Yalnız benim normal 7+6gozukuyor ama su anki haftası daha 6+3 çok fark yok mu.
Doktor 5.gün olduğu için normal dedi ama

Kızlar benim de bugunkü muayene iyi geçti hamdolsun, bebek oluşmuş. Tek embriyo olmasına rağmen altta bir kese daha görünüyor. Böyle olup sonradan bebeği görünen var mı? Riskli bir durum mudur, ne dersiniz??

Eklentiler

• 35593876-BC12-485B-865E-E14357EDD97D.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 46
  • 77CD8E5F-66A2-4F33-8C7E-73EC5F2A1111.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 48
Harika haberler !!!!:)))) çok sevindim :) artık biraz nefes alabilirsin ilaçlar için biraz daha sabır .... o gidişinde de büyük ihtimalle ense kalınlığı vs ölçerler .... artık sen de level atladın darısı başımıza insallah ben de yarın güzel haberlerle gelirim

Nasıl yani tek embriyo konulup nasıl ikiz oldu

Süper ! Ayrıca bilgilendirme için çok çok teşekkürler cinsiyeti ben de merak ediyorum

Aynıymış günlerimiz ben geçen hafta gittim bu hafta için de bahane arıyorum ne desem acaba eşim beni doktora götürür diye
ben bu haftadan sonra insallah 2 hafta sonra direkt ultrason ölçümüne giderim insallah daha bile ele gelmiş olurlar insallah diye düşünüyorum

Ben hiç tüp bebek doktoruma gitmedim kızlar. ..normal gebelik takibi yaptigim doktor esteofemi kesti zaten bitmisti. Allaha emanetiz hepimiz. İnş bişey olmaz

Yaptırdım ben. Bugün yine gittim tahlil sonuçları için 16. haftada çağırdı tekrar. Serbest T3 sınırın bir tık üstü çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek

Ben tiroid ameliyatı olduğum icin tiroid ilacı kullanıyorum .... normalde 150 kullanıyorken şimdi 200 ile 0,1 çıktı Tsh, şimdilik dozu değiştirmedik 2 hafta sonra tekrar yaptıracağım eğer daha da düşük gelirse dozu azaltmam gerekecek .... tiroid çok çok önemli çocuğun gelişimi icin , mutlaka doktorunuzun haberi olsun .... gebelik insan vücudunda bir sürü mekanizmayı etkiliyor , tiroidler de bunlardan biri , bir de bünyeden bünyeye çok değişiyor ... benim çevremde benim kadar yüksek kullanan yok mesela ama benim vücudum da ne yazık ki böyle ....

Gelişimi normal olduğu sürece sorun yok bir de sanırım karından ve vajinal farkedebiliyor, bir sıkıntı olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum kalbi de atıyor

Tek embriyo da bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor ama ikinci kesenin içi boş gibi ? Yine de zaman gösterir , sonucta bir tanesini garantiledin ; ikincisi gelirse sürpriz olur

Ben hiç tüp bebek doktoruma gitmedim kızlar. ..normal gebelik takibi yaptigim doktor esteofemi kesti zaten bitmisti. Allaha emanetiz hepimiz. İnş bişey olmaz
Benim kendi tüp bebek doktorum estrofemi kalp atışını gördüğü anda kesti , o yüzden takılma bence , tedavi protokolleri hastadan hastaya , doktordan doktora değişebiliyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…