Ultrasyon resminde belli mi elleri ayakları? Bende de resim var ama eller ve ayaklar belki değil,sadece kol ve bacaklar görünüyor,bakıyorum bakıyorum ama eller ve ayaklar anlaşılmıyor.Nasılsın senin son kontrol nasıl geçti? Biz önceki gün doktordaydık artık minik elleri ve ayakları belli oluyor hareket bile ediyolardı, 27 ve 25 mm olarak ölçtü bebekleri
canım senin ne kadarlık olduUltrasyon resminde belli mi elleri ayakları? Bende de resim var ama eller ve ayaklar belki değil,sadece kol ve bacaklar görünüyor,bakıyorum bakıyorum ama eller ve ayaklar anlaşılmıyor.
On haftalık olduk sukur canımcanım senin ne kadarlık oldu
oy maşallahOn haftalık olduk sukur canım☺
evet evet üstüste negatif gördüm. bu 4 transferimdi .farklı şeyler var . örneğin ilaçlar. büyüme hormonu saizen kullandım2 günde 1 .gonalf ve merional eşliğinde. spermlere kalsiyum iyonosfor gibi bişey uygulayacağını söylemişti dr. sormadım tekrar . prednolu sadece 4 gün kullanırdık ya memorialda.bunda ben hala alıyorum.bugün transferden 19gün geçmiş mesela. hem göbekten hemde hap olarak kan sulandırıcı var. estrofem ve crinone jel vardı zaten.ilk 5 gün progestan iğne oldum transferden sonra .gebelik pozitif oluncada progestan iğneyi 3 günde 1 ekledi. kese olayına gelince doktor yarın çağırdı yani transferfen sonra 20.gün gitmiş olcam. cuma kan verdim 1994 çıktı.inşallah görünür kese.kalbe erken dimi@Ykthkmhn sen kese görmeye gittin mi canım? Yoksa direk kese kalp birlikte mi? Bir de bir şey sorucam sana bu gittiğin hastane transfer sürecinde memorialden farklı bir şey yaptı mı? Memorialde sen de benim gibi üst üste negatif görmüştun diye hatirliyorum
Ya işte bak burda bir sürü şey yapılmış bence bunlarin faydası olmuştur,tabi rabbimin nasibini de unutmamak lazım,Memorial malesef standart gibi,benim son kalan embriyomdu hatta özelden yazismistik tutmadı demiştim transferin beşinci altıncı günü falandı,o kadar emindimki tutmadığina yeni arayışlara bile girmistim,çünkü transferin ertesi günü idrar yolu enfeksiyonu oldum ve çok ağır geçirdim kesin tutmadi diyordum ama rabbim nasip etti.evet evet üstüste negatif gördüm. bu 4 transferimdi .farklı şeyler var . örneğin ilaçlar. büyüme hormonu saizen kullandım2 günde 1 .gonalf ve merional eşliğinde. spermlere kalsiyum iyonosfor gibi bişey uygulayacağını söylemişti dr. sormadım tekrar . prednolu sadece 4 gün kullanırdık ya memorialda.bunda ben hala alıyorum.bugün transferden 19gün geçmiş mesela. hem göbekten hemde hap olarak kan sulandırıcı var. estrofem ve crinone jel vardı zaten.ilk 5 gün progestan iğne oldum transferden sonra .gebelik pozitif oluncada progestan iğneyi 3 günde 1 ekledi. kese olayına gelince doktor yarın çağırdı yani transferfen sonra 20.gün gitmiş olcam. cuma kan verdim 1994 çıktı.inşallah görünür kese.kalbe erken dimi
inşallah duyarım en yakında kalbi boğazımda gıcık var bugün sürekli öksürüyorum bende .çok korkuyorum.seninde idrar yolları enfeksiyonu kötü olmuş. ama Allah ol derse oluyor işte. bende çok ani başladım buraya 3 ocakta başladım resmen öylesine giriştik ama kısmetmiş.inşallah devamını da görürüm.Ya işte bak burda bir sürü şey yapılmış bence bunlarin faydası olmuştur,tabi rabbimin nasibini de unutmamak lazım,Memorial malesef standart gibi,benim son kalan embriyomdu hatta özelden yazismistik tutmadı demiştim transferin beşinci altıncı günü falandı,o kadar emindimki tutmadığina yeni arayışlara bile girmistim,çünkü transferin ertesi günü idrar yolu enfeksiyonu oldum ve çok ağır geçirdim kesin tutmadi diyordum ama rabbim nasip etti.
Kalp için çok erken tabi ,altıncı hafta icinde çağırır bence doktorun o zaman net duyulur inşallah.
İnşallah canım görürsün Allah'ın izniyle merak etme,öksürmek hapşırmak bunların kötü bir etkisi yok canım yinede hasta olmayaya bak,Allah dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, bizlerde sağ salim kucagimiza alalım imsallahinşallah duyarım en yakında kalbi boğazımda gıcık var bugün sürekli öksürüyorum bende .çok korkuyorum.seninde idrar yolları enfeksiyonu kötü olmuş. ama Allah ol derse oluyor işte. bende çok ani başladım buraya 3 ocakta başladım resmen öylesine giriştik ama kısmetmiş.inşallah devamını da görürüm.
Elleri dediğim minik kol çıkıntıları yeni oluşmuş resimde net değil ama muayenede hareket edince daha çok belli oluyodu. Aynı haftadayız galiba seninleUltrasyon resminde belli mi elleri ayakları? Bende de resim var ama eller ve ayaklar belki değil,sadece kol ve bacaklar görünüyor,bakıyorum bakıyorum ama eller ve ayaklar anlaşılmıyor.
Çok teşekkür ederim sen hafta olarak benden gerideydin zaten hiç merak etme rahat olmaya çalış, çok çabuk büyüyorlar benim şuan tek korkum erken doğum riski. 15 günde bir gidiyorum 2 hafta sonra ense kalınlığı vs. ölçülecekmiş. Birde testlerden bahsetti 20.haftada ayrıntılı ultrasona giricem diğerlerini yaptırmayacağız. iyi bi perinatolog arıyorumYaaaa Harika !!!!!!parmak bebişler :) benimkiler son kontrolde o kadar değillerdi Salı günü kontrolüm var , biraz depresif ve sinirliyim bu aralar tek sıkıntım bu .... hatta destek alsam mı diye düşünmeye başladım , sanki bundan öncesi ve bundan sonrası yokmuş gibi .... ve vesveseler , bebekler , eşim ve aileme birşeyler olacak diye gereksiz korkular başladı anksiyete .... ama çok şükür kanama lekelenme vs yok.... arkadaşımın verdiği ilaç sayesinde bulantılarım da azaldı .... son kontrolünde alttan mı baktı ? Bir sonraki kontrol ne zaman ? Bundan sonrası icin neler önerdi ? Hep merak içindeyim çok sevindim senin ve bebekler adına
SüperÇok teşekkür ederim sen hafta olarak benden gerideydin zaten hiç merak etme rahat olmaya çalış, çok çabuk büyüyorlar benim şuan tek korkum erken doğum riski. 15 günde bir gidiyorum 2 hafta sonra ense kalınlığı vs. ölçülecekmiş. Birde testlerden bahsetti 20.haftada ayrıntılı ultrasona giricem diğerlerini yaptırmayacağız. iyi bi perinatolog arıyorum
El,ayak deyince öyle anladim,evet aynı haftadayiz,minicik çıkıntılar vardı,benim alttan baktı doktor sanki göz çukurları falanda oluşmuş gibiydiElleri dediğim minik kol çıkıntıları yeni oluşmuş resimde net değil ama muayenede hareket edince daha çok belli oluyodu. Aynı haftadayız galiba seninle
Tup bebek doktorunu goruyorum ben hala sadece, o soyledi.Tmm ama cnm hangimi doktor tüp bebek mi normal takibi yapan mi
Bursadayım, bende aynı hiç çıkmıyorum bi gün yürüyeyim dedim çok ağrım olduSüperne çabuk geçti zaman .... birkaç gün var arada :) Salı’dan sonra daha rahat olacağımı düşünüyorum... bir şekilde hayata dönmem lazım 1 aydır doktor kontrolü dışında 2 defa dışarı çıktım ... Hangi şehirdesin ?
Bana karından bakıyo, evet göz çukurlarıda belliEl,ayak deyince öyle anladim,evet aynı haftadayiz,minicik çıkıntılar vardı,benim alttan baktı doktor sanki göz çukurları falanda oluşmuş gibiydi
Bursadayim demişsin,doktorun kim?ben medicanaya gidiyorum ama doktordan emin olamadım.Bana karından bakıyo, evet göz çukurlarıda belli
İstanbul olsaydı 1-2 hoca söyleyecektim .... bu agrılar geçecek mi .... yarın babama sözverdim .... 10-15 dakika çıkacağım bakalım ....Bursadayım, bende aynı hiç çıkmıyorum bi gün yürüyeyim dedim çok ağrım oldu
Pembe mavide lale hanıma işlemi yaptırdım hala devam ediyorum ama bende hastane arayışındayımBursadayim demişsin,doktorun kim?ben medicanaya gidiyorum ama doktordan emin olamadım.
İkiz olmalarına bağlıyorum. kimseden bu kadar ağrı olduğunu duymamıştımİstanbul olsaydı 1-2 hoca söyleyecektim .... bu agrılar geçecek mi .... yarın babama sözverdim .... 10-15 dakika çıkacağım bakalım ....