Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Gevezeliğim tuttu yine .... bütün gün evde 2 kediyle böyle oluyor yarın insallah ben de büyüdüklerini görebilirim geçen hafta biraz ufaklardı çünkü analarına mı cekecekler babaları gibi 1.90 olsalar ya ....

Tek embriyo da bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor ama ikinci kesenin içi boş gibi ? Yine de zaman gösterir , sonucta bir tanesini garantiledin ; ikincisi gelirse sürpriz olur
Eger boş keseyse ki öyle gibi duruyor, diğer bebeğe zarar verir mi kendi kendine erir mi yoksa?

kızlar sağlık ocağına kayıt yaptıran varmı bana kalp sesini duyduğunuzda kayıt için ara demişti!!
Beni bugun saglik ocagindaki doktor aradi sisteme düşmüş nasil oldu anlamadim ama gebelik takibi icin testler istemisti doktorum sanirim o yuzden düşüyor kalp atisini duymadik dedim duyunca mutlaka beni ara dedi.

normal benimde aynı suan sağlık ocağına gittin Bende haşimato troid var yani çalışmıyor 75 lik kullanırken hamilelikle değerim 8.75 e çıktı çok inişli çıkışlı benim birden hersey normalken fırlıyor ve düşebiliyor tüp bebek Dr bunu bildiği için ilk önce 125 yaptık olmadı 150 yaptı suan 0.65 değerim 2 hafta sonra 125e düşebiliriz dedi... şükür suan kontrol altında

canım benimde iki keseydi biri boş çıktı 2 hafta içinde kendiliğinden yok oldu... ama inş sana süpriz olur ikizlerin biri diğerine göre geriden gelirmiş Dr ne dedi

Beni bugun saglik ocagindaki doktor aradi sisteme düşmüş nasil oldu anlamadim ama gebelik takibi icin testler istemisti doktorum sanirim o yuzden düşüyor kalp atisini duymadik dedim duyunca mutlaka beni ara dedi.
Benim sisteme düşmez sanırım izmirde özel Dr gittim özel laboratuvarda istedi hep tahlilleri bende yarın aramalıyım sanırım evet banada öyle dedi kalp atısını duyduktan sonra şükür duyduk ama aramayı unuttuk heyecandan..

Eger boş keseyse ki öyle gibi duruyor, diğer bebeğe zarar verir mi kendi kendine erir mi yoksa?
canım Dr iki hafta önce bu konu hakkında bilgilendirdi rahim kendi kendine eritiyormus bos olanı Dr tıbbi konustu ama ben böyle anladım çünkü Yok olmus bu hafta banada bebeğede hiç bir zararı olmadı

Aynen benimde hatta MTHFR ile başlayan iki genimde heterozigotluk çıktı ama o değer pıhtılaşma değil folik asitle ilgili bir şeymiş yani normal kadınlara göre daha etkili folik asit kullanmak gerekiyormuş
Evet bende öyle olduğunu duydum ama bazı doktorlar onun içinde iğne kullandırıyormuş.. her doktor başka bişey söylüyor

Gozunuz aydin biz daha duymadik bir hafta geriden geliyormusuz bekliyoruz bakalim

Ben de doktoruma sormuştum birindeki sıkıntı digerine zarar verir mi diye ; o da vermeyeceğini söylemişti .... zamanla kaybolur diye düşünüyorum (gerçekten boşsa ) vanishing twins deniyor sanırım kaybolan ikiz

Merhaba arkadaşlar benim yarın ilk kan testi günüm çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırım
Bi sorum olacak tüp bebekte hafta hesabı nasıl yapılıyor normal gebelikte ki gibi regli tarıhinden mi transfer sonrası tarihten mi

Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alasın
İnternette tüp bebek için gebelik hesaplama yaz, linkler çıkıyor . Embriyo transfer tarihini kaçıncı gün embriyosu filan giriyorsun hesaplıyor..
son adet tarihi baz alınmıyor .

Ben hiç tüp bebek doktoruma gitmedim kızlar. ..normal gebelik takibi yaptigim doktor esteofemi kesti zaten bitmisti. Allaha emanetiz hepimiz. İnş bişey olmaz
Tüp bebek doktorunuz ile iletişime niye geçmiyorsunuz. Başka doktora gidebilirsiniz ama ilaçlarınızı mutlaka tüp bebek doktorunuza göre kullanın. O kadar emek veriyorsunuz doktorunuzla iletişim kurun bence.

Gunaydin kizlar bugun kontrolümüz vardi gittik masallah büyümüş dedi doktorumuz bi sıkıntı olmadığını ilaclara devam etmemi ve 2 hafta sonra 2li tarama icin randevu almami söyledi ölçüsüne göre 10+3 çıktık
Bulantı kusma olmuyor dedim dün nazar degdirdim sanırım basdonmem oldu cok

Gözünüz aydın . Ne güzel haberler. Allah sağlıkla devamını getirsin.

Benim transferim 11 ocakta olmuştu . Henüz sadece kese gördük . Kalp atışı için bekliyoruz . Gerginliğim hala geçemedi o yüzden . Bir de bugün jel kahverengi olarak geldi. Korkudan kalbim çarpıyor. Aslında bunun olabileceğini okumuştum.birilerinden ama tekrar sormak istiyorum. Var mı sizlerde böyle.bir durum . İnşallah kanama işareti değildir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…