Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lenf bezleri şişti ise enfeksiyon olabilir , o da kan tahlilinde belli olur, ama enfeksiyondan dahi korkmayın , gebelikle kullanilabilen antibiyotikler var sonucta .... önemli olan erken davranmak .... sanırım bu süreçte idrar yolu enfeksiyonuna yatkın oluyoruz bol su içmek lazım ... ayrıca kendimizi gripten korumamız lazım ... geçen hafta 4 gün eşimden ayrı yattım hastaydı çok şükür atlattık derken sakınan göze çöp batar bahsettigim damar yolu enfeksiyonu oldu o da 1-2 günde geçti birsey kullanmadan ... ama ateşim daha çok çıksaydı mecburen parol alacaktım ... bence de tahlil verin bir de ateşinizi ölçün , 37,5-38 civarı ateşiniz varsa mutlaka kadın doğum doktorunuzla irtibata geçin ...Daha bu gün ateş ölçer alıcam ama bu gün Progestan fitili bi kez kullandım az dışarda yürüyüş yaptım daha iyiyim lenf bezlerin şişmiş tahlil ver dedi acildeki doktor
Kalp atışı diye hatırlıyorum ....Tüp ile gebe olan arkadaşlar estrofemi ne zaman biraktinjz. ?kalp atisindann sonra mı yoksa keseyi görünce mi
Bana verilen kağıtta 10. haftaya kadar estrofem 12. Haftaya kadar vajinal jel yazıyor,yani estrofem kalp atışından sonrada devam ediyorumTüp ile gebe olan arkadaşlar estrofemi ne zaman biraktinjz. ?kalp atisindann sonra mı yoksa keseyi görünce mi
Ben bıktım artık fitilden .... günde 3 posta sok sok .... bir de igrenç koktuğunu düşünüyorum kendimden tiksindim artık .... 12 haftaysa iyi .... 3 hafta daha dişimi sıkacağım demektir.....Bana verilen kağıtta 10. haftaya kadar estrofem 12. Haftaya kadar vajinal jel yazıyor,yani estrofem kalp atışından sonrada devam ediyorum
Geçen hafta kontrolde normal gebe takibi yapan doktor bırak dedi ama tüp bebek doktoru 12. Haftaya kadar dedi Bn De tüp bebek yapan doktoru dinlemeyi tercih ettimTüp ile gebe olan arkadaşlar estrofemi ne zaman biraktinjz. ?kalp atisindann sonra mı yoksa keseyi görünce mi
Benim önce ikiydi sonra bire düşürdü,üç cokmus,senin de muhtemelen 12 haftaya kadar kullandirir,bir de ikizdi galiba senin ondan üç tane verilmiştir,aman bebislerimiz iyi olsunda her şeye katlaniyoruz işte.Ben bıktım artık fitilden .... günde 3 posta sok sok .... bir de igrenç koktuğunu düşünüyorum kendimden tiksindim artık .... 12 haftaysa iyi .... 3 hafta daha dişimi sıkacağım demektir.....
Aslında estrofem ile ilgili okuduklarim beni biraz endisenlendirmisti ama bende tüp bebek doktorumu dinleme kararı aldım,benim doktor 10. Haftada kes dedi,bir de üç alıyordum ikiye düşürdü, sanırım azaltarak bıraktıracak.Geçen hafta kontrolde normal gebe takibi yapan doktor bırak dedi ama tüp bebek doktoru 12. Haftaya kadar dedi Bn De tüp bebek yapan doktoru dinlemeyi tercih ettim
3x200 bir de Progestan fitil .... bu sefer hiçbir şeyi riske almak istemedi sanırım herseyden bol bol kullandım ikiz evet .... progesteronun psikolojik etkileri oluyor mu acaba .... bugün eşimle kavga ettim , beni sinirlendirdi .... o da beni aşırı sinirli olmakla suçladı ... hamilelik mi , ilaçlar mı yoksa 1 aydır eve tıkılı olmak mı bilemedim nedenini ....Benim önce ikiydi sonra bire düşürdü,üç cokmus,senin de muhtemelen 12 haftaya kadar kullandirir,bir de ikizdi galiba senin ondan üç tane verilmiştir,aman bebislerimiz iyi olsunda her şeye katlaniyoruz işte.
Jeli sevmiyordum bende kokusu ayrı dertti. Bu doktor iğneyle değiştirdi jeli. Vajinal uygulamaları pek kullanmak istemiyormuş. İğnede fena acıtıyor ama her gün kullanmak gerekmiyor en azından.Ben bıktım artık fitilden .... günde 3 posta sok sok .... bir de igrenç koktuğunu düşünüyorum kendimden tiksindim artık .... 12 haftaysa iyi .... 3 hafta daha dişimi sıkacağım demektir.....
Sonuçta hormon içerikli ilaclar yan etkilerinde de yazıyor zaten,bende de aşırı duygusallık var,olur olmaz herşeye ağlar oldum,Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama zormuş hamilelik annelerin kıymetini bir kez daha anladım3x200 bir de Progestan fitil .... bu sefer hiçbir şeyi riske almak istemedi sanırım herseyden bol bol kullandım ikiz evet .... progesteronun psikolojik etkileri oluyor mu acaba .... bugün eşimle kavga ettim , beni sinirlendirdi .... o da beni aşırı sinirli olmakla suçladı ... hamilelik mi , ilaçlar mı yoksa 1 aydır eve tıkılı olmak mı bilemedim nedenini ....
İğne haftada bir olanından mı ?Jeli sevmiyordum bende kokusu ayrı dertti. Bu doktor iğneyle değiştirdi jeli. Vajinal uygulamaları pek kullanmak istemiyormuş. İğnede fena acıtıyor ama her gün kullanmak gerekmiyor en azından.
Ya bende %50 laz %50 göçmenlik vardı zaten agresiflik vardı iyice uçtu kafaKızlar merhaba, ben de hergün progestan iğne (2 ampul) 3 kere progestan fitil (200mg) üç kere de estrafem alıyordum. Kalp atışıyla beraber estrafemi bıraktım, İğne haftada bir depo (adını unuttum, pro. 500 mg), fitil yine günde üç ama akşam iki olacak şekilde kullanıyorum. Kimseyi korkutmak istemem ama kız bebeklerde estrofem kullanımı uterus bozukluklarına yol açmış, doktorunuz bırakın dediğinde zaman hemen bırakın. Diğer jelden farklı olarak bu haplar, fitil olarak veriyorlar ama, koku ve akıntı yapmıyor. Ateş basması bende de oluyor. Ben de gereksiz kuruluyorum insanlara, çok gergin ve hırçın hissediyorum kendimi ve korkuyorum bu hallerimden. Sabah araştırdım, hamilelikte agresiflik oluyormuş, çok da sık görülüyormuş, bir nebze rahatladım.
Evetİğne haftada bir olanından mı ?
O süper ! Biraz can yakıyor evet ama uygulaması daha rahat geliyor bana .... lekelenme olduğunda 2-3 defa kullandım... ama şimdi azaldı diye doktor kullanma şimdilik dedi .... fitille devam şimdilik ....
Kalp atışını duyduğumuz hafta bıraktıkTüp ile gebe olan arkadaşlar estrofemi ne zaman biraktinjz. ?kalp atisindann sonra mı yoksa keseyi görünce mi
Nasılsın senin son kontrol nasıl geçti? Biz önceki gün doktordaydık artık minik elleri ve ayakları belli oluyor hareket bile ediyolardı, 27 ve 25 mm olarak ölçtü bebekleriO süper ! Biraz can yakıyor evet ama uygulaması daha rahat geliyor bana .... lekelenme olduğunda 2-3 defa kullandım... ama şimdi azaldı diye doktor kullanma şimdilik dedi .... fitille devam şimdilik ....
Tmm ama cnm hangimi doktor tüp bebek mi normal takibi yapan miKızlar merhaba, ben de hergün progestan iğne (2 ampul) 3 kere progestan fitil (200mg) üç kere de estrafem alıyordum. Kalp atışıyla beraber estrafemi bıraktım, İğne haftada bir depo (adını unuttum, pro. 500 mg), fitil yine günde üç ama akşam iki olacak şekilde kullanıyorum. Kimseyi korkutmak istemem ama kız bebeklerde estrofem kullanımı uterus bozukluklarına yol açmış, doktorunuz bırakın dediğinde zaman hemen bırakın. Diğer jelden farklı olarak bu haplar, fitil olarak veriyorlar ama, koku ve akıntı yapmıyor. Ateş basması bende de oluyor. Ben de gereksiz kuruluyorum insanlara, çok gergin ve hırçın hissediyorum kendimi ve korkuyorum bu hallerimden. Sabah araştırdım, hamilelikte agresiflik oluyormuş, çok da sık görülüyormuş, bir nebze rahatladım.
Yaaaa Harika !!!!!! parmak bebişler :) benimkiler son kontrolde o kadar değillerdi Salı günü kontrolüm var , biraz depresif ve sinirliyim bu aralar tek sıkıntım bu .... hatta destek alsam mı diye düşünmeye başladım , sanki bundan öncesi ve bundan sonrası yokmuş gibi .... ve vesveseler , bebekler , eşim ve aileme birşeyler olacak diye gereksiz korkular başladı anksiyete .... ama çok şükür kanama lekelenme vs yok.... arkadaşımın verdiği ilaç sayesinde bulantılarım da azaldı .... son kontrolünde alttan mı baktı ? Bir sonraki kontrol ne zaman ? Bundan sonrası icin neler önerdi ? Hep merak içindeyim çok sevindim senin ve bebekler adınaNasılsın senin son kontrol nasıl geçti? Biz önceki gün doktordaydık artık minik elleri ve ayakları belli oluyor hareket bile ediyolardı, 27 ve 25 mm olarak ölçtü bebekleri