Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Merhaba benmde 15 gün sonucun 1165 çıktı şu an tek korkum ya kese oluşmazsa çift embriyoydu bnmde
Korkular bitmiyor. Kese görünüyor acaba içinde çocuk görünecek mi, o da görünüyor bu sefer kalp atışı olacak mi, kalp atışını da görüp mutlu oluyorsunuz ama bu sefer de kalp atışını duyabilecek miyim gelişimi normal mi acaba bekleyişi başlıyor. Benim maalesef ilk aşamaları atlatsak da kalbi durdu 8.5 haftaya girerken. Endişeleri hiç bitmeyen sancılı bi süreç ama olumsuz düşünmek süreci daha da çekilmez yapar, iyi düşünün iyi olsun. Benn de riskleri hep bildim ama pozitif düşünmeye çalıştım sonuç olumsuz olsa da.. siz de olumlu bi bekleyişe girin.

canım hemen Dr na kanamanın kesilmediğini söyle tekrar iğne yazsın kesilmediğini bilsin Doktorun

Aynen endişeler bitmiyor her hamilelikte mi bu böyle tüp bebekte mi bu böyle anlamadım ki sürekli korku endişe bitmiyor Rabbim size de tez zaman da iyi haberler göndersin

Aynen endişeler bitmiyor her hamilelikte mi bu böyle tüp bebekte mi bu böyle anlamadım ki sürekli korku endişe bitmiyor Rabbim size de tez zaman da iyi haberler göndersin
Amin arkadaşım sağolasın. Tüp bebek çok zormuş, her aşamayı önden bilmek stresli. Normal olsa pekçok etaptan haberimiz bile olmayacak. Napalım bu da bizim sınavımızmış, sağlık olsun

Canim kendi doktorum cvp verdii progestron dedi yine proluton demedi
hımmm bu durumda Dr dinlemekten başka çare yok ama ultrasonla falan bakmadımı kanama alanı falan tüp bebek Doktorunla görüsebilseydin daha iyi olurdu aslında geçmiş olsun canım

hımmm bu durumda Dr dinlemekten başka çare yok ama ultrasonla falan bakmadımı kanama alanı falan tüp bebek Doktorunla görüsebilseydin daha iyi olurdu aslında geçmiş olsun canım
Cok saol canim yok hicbisey demedi belkide beni korkutmak istemedi saol

Kızlar crinone jel ve okşapar igneniz doktor randevusundan önce bitince reçete olmayınca nasıl aliyorsunuz ilaclarinizı. Benim cumartesi bitecek ilaçlar ..ne yapmaljyim
Herhangi bi kadın doğuma crinone jel yazdirabilirsin ama oksapar i aile hekimi de yazabiliyor cnm

Merhaba. 8 aralik sat, transfer 27 aralik. gecen hafta sata gore doktora gittigimiz gun 6+5’ken doktor keseye gore 5+2 dedi, bebek tam yoktu. 10 gun sonra yani bugun keseye gore 5+6, bebek gelisim gostermemis. Kalp atisi duymaliymisiz artik. Doktor sonlandirmamiz lazim dedi. bu sekilde olup da sonradan gelisen var mi?

Geriden gelip sağlıklı gebelik yasayan da çok kisi var insaallah oyle olur canimm

Geriden gelip sağlıklı gebelik yasayan da çok kisi var insaallah oyle olur canimm
bende o yuzden doktoruma inatla degisme ihtimali yok mu diye sordum. Ancak 8 aralik a gore cok gerideymisim. Artik kalp atisi goruyo olmamiz lazimmis. Burdan sonra ilerlemez dedi. Sana zarar vermeye baslar dedi. Cok kararsiz kaldim. Tup bebek olup da boyle iki haftada degisen bir ornek gorsem rahatlicam belki

Ben de geriden geliyordum canım bir noktaya kadar gelişimi devam etti bugün de kalbinin durdugunu öğrendim yarın kürtaj olucam. Ben normal yolla hamile kalanlarda bebeğin geriden gelse de bir sıkıntı olmayacağını çokça okudum ama tüp bebekte hele de 5. Gün embriyosuysa böyle bir durumun normal olmadıgını öğrendim. Tabi en iyisini Rabbim bilir yaşatacak olan odur. İnşallah rabbim işini kolaylaştırır canım

Size de cok gecmis olsun. Ucup gittiler, melek oldular. En hayirli zamanda sagliklisini nasip etsin insallah. Basardik dedigin noltada boyle olunca insan daha cok yikiliyor

Size de cok gecmis olsun. Ucup gittiler, melek oldular. En hayirli zamanda sagliklisini nasip etsin insallah. Basardik dedigin noltada boyle olunca insan daha cok yikiliyor
Evet canım senin ilk denemen miydi bilmiyorum ama hiç olmazsa hamile kalabildik bu durum ilerisi için çok umut verici. Sen de canını hiç sıkma belki bebek doğunca sağlıksız olacak belki de Allah bizi koruyordur

Benim de 8+0 ken 7+3 ve 7+4 göründü ama karından .... sanırım bebek biraz daha büyüyene kadar karından ve vajinal farkedebiliyor .... alttan baktığında normal çıkmış zaten , içiniz rahat etsin ....

Evet canım senin ilk denemen miydi bilmiyorum ama hiç olmazsa hamile kalabildik bu durum ilerisi için çok umut verici. Sen de canını hiç sıkma belki bebek doğunca sağlıksız olacak belki de Allah bizi koruyordur
1 asilama ile kimyasal gebelik olmustu. O zaman genlere bakildi, pihtilasma oldugu ogrenildi. Bu da 3. Transferde pozitif almistik ama bebek gelismedi. Tabi ki iyi bir sey en azindan kaliyoruz. Ama bu sekilde de cok yipratici oluyor. Allah hepimize sabir, datanma kuvveti versin.

Benim de 8+0 ken 7+3 ve 7+4 göründü ama karından .... sanırım bebek biraz daha büyüyene kadar karından ve vajinal farkedebiliyor .... alttan baktığında normal çıkmış zaten , içiniz rahat etsin ....
Bir doktor olarak yine size bişey danışmak istiyorum son kontrolüm de bi sıkıntı yoktu ama bi haftadır çok hastaydım acaba bu hafta bi kez daha kontrole gitsem mi yoksa ben mi paranoyağım sürekli ateşim çıkıp iniyor doktorlar progestandan diyor ama ben yanıyorum bıraksalar balkonda yatıcam

Ateşlenme hissiyle ateş olması farklı .... bana da acayip sıcak basıyor ama 37den yüksek çıkmıyor ateşim.... hatta hafta ortası damaryolu nedeniyle bir de enfeksiyon oldu 37.4 oldu ama çok önemli değil , ölçtünüz mü ateşinizi ? Gerçekten bir enfeksiyon mu yoksa ateş basma hissi mi ?

İçim rahatladı çok şükür ama doktora güvenim azaldı nedense,sizin çok da bir fark olmamis benimkine gore,bakalım bir dahaki randevuda karar vericem doktoru değiştirip degistirmemeye.

Daha bu gün ateş ölçer alıcam ama bu gün Progestan fitili bi kez kullandım az dışarda yürüyüş yaptım daha iyiyim lenf bezlerin şişmiş tahlil ver dedi acildeki doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…