tüp bebek ilk deneme gonalf 900 sizi nasıl etkiledi

dunyadabiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
249
193
53
32
merhaba ,29 ekimde adet oldum 31 ekimde tedavime başladık gonalf vuruluyorum tecrubesi olanlara sormak ısterim gonalf sonrası yanma yasıyormuydunuz yanlış mı vuruldum cunku bugune kadar acı olmamıstı bugun 4.iğnede cok acı hissettim sebebi ne olabilir

Bazen damara denk geliyor o yüzden acımıştır normalde ilaç acıtmıyor.
Günlük ne kadar doz vuruluyorsunuz?

Çok mantıklı ters bir yere geldi herhalde çünkü hiç farketmedim bile asla acımadı bugüne kadar 250 ml pazartesiye kadar
Güzel güzel büyütsün yumurtalarını
ben 450ml ile başladım bugün. Cok fazla geldi bana ama yaptım.. başka bir ilaç kullanmıyorum gerçi sadece gonalf 450.. bakalım neler olacak

ben 450ml ile başladım bugün. Cok fazla geldi bana ama yaptım.. başka bir ilaç kullanmıyorum gerçi sadece gonalf 450.. bakalım neler olacak
Amin amin hepimizin kiler büyüsün sağlıklı olsunlar inşallah bende pazara kadar sadece gonalf pazar birde cetrotite var vitamin içiyoruz zaten pazarteside kontrol inşallah güzel sonuçlar görmek nasip olur

Merhaba regl kaçıncı günü tedaviye başladınız ilaç öncesi kan testş yapıldı mı

bende yanma veya acı olmadı hiç ama bikaç gün sonra tatlı bi kaşıntı ve biraz sertlik/morluk olmuştu iğne yaptığım yerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…