Tüp bebek ile olan bebeğimi kaybettim

neyapacaginibilmeyenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
24
9
1
27
Tüp bebek yaptırdık ilk denemefe pozitifi gördük. Ancak 11. Haftada gelişiminde sıkıntı olduğu için yaşamaz dediler, dün aldılar benden onu.
Tarif edilmez bir acı yaşıyorum, ben nasıl atlatacağım bunu…
Tekrar transfer için 3 ay beklemek gerekiyormuş. İlaçlar beni çok yıpratmıştı. Her şey başa dönecek ve yine olacak mı olmayacak mı streslerine bu kez gelişecek mi stresi eklendi. Kendimi çok çaresiz hissediyorum

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun , daha yeni olduğu için öyle şeyler hissetmeniz çok normal, bende ocak sonu aynı şeyi yaşamıştım kürtajdan olduktan sonra kendime gelmem 3 haftamı aldı, hemen bir an önce tekrar transfer olup o duyguyu tekrar yaşamak istiyordum, dr 2 ay diyince nasıl geçecek diyordum kendime ama geçti ve geldi bile. Hiç üzmeyin kendiniz demeyecem üzülmek çok normal acı süreninizi yaşamanız lazım biz hemen hiç bir şey olmamış gibi yapamayız ama yıpratmayın kendinizi embriyonuz varsa çok şanslısınız, onun için hazırlık yapın, kafanızı dağıtın yürüyüş yapın bir şeyler izleyin, emin olun zaman o kadar hızlı geçiyor ki , bie bakmışsınız diğer karnınızda gün sayıyorsunuz

Çok geçmiş olsun bende tüp bebekle hamile kalmıştım 5.5 haftada gelişimi durdu kanamam var diye eve gönderildim öyle düşmesini bekliyorum Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah kolaylıkla atlatırız bugünleri

Teşekkür ederim yazdıklarınız biraz olsun iyi hissettirdi kendimi, Allah razı olsun. Geçeceğine dair inancımı arttırdınız. Allah yaşadığımız zor günlerde sabrımızı inancımızı arttırsın. İnşallah her şey çok daha huzurlu ve güzel olur zamanla

Size de çok geçmiş olsun, sizin adınıza çok üzüldüm yaşayan bilir bu acıyı. Rabbim tez zamanda tekrar anne olma hissini ve sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Gül kuvvet versin bizlere

Alllah sabır versin bende tüp bebekle hamile kalip sevincten ucarken 7.haftada kalbinin durdugunu ögrenip yikilmistim. Geride embriyom da yoktu herseye sifirdan basladim zaman çok hızlı geciyor. Şu an acınız yeni oldugu için yoğun duygular yaşıyorsunuz zamanla azalacak yeniden güçleneceksiniz allahim yardim etsin insallah hayirli saglikli evladiniz olur

Bende düşük yaptım evde aynı sekilde hastaneden gönderildim doğal yolla evde düşür diye. O zamanlar geçti gitti şuan 10 aylık sağlıklı bir oğlum var çok şükür. Üzülmeyin vakti gelince gelecektir

Maşallah Allah bağışlasın İnşallah bende unutur giderim bugünleri 4 gün oldu hala bekliyorum düşmedi, bekledikçe daha çok tedirgin oluyorum

Maşallah Allah bağışlasın İnşallah bende unutur giderim bugünleri 4 gün oldu hala bekliyorum düşmedi, bekledikçe daha çok tedirgin oluyorum
Hayır sakın stres yapma. Sağlıklı değilmiş hayırlısı değilmiş böyle düşün lütfen. Vücudunu toparladığında kendinide iyi hissettiğinde tekrar denersin. Evet suan nasıl bir psikolojide olduğunu biliyorum ama geçecek merak etme. Ben umudumu kaybettiğim anda hamile kaldım

Çok sevindim sizin adınıza güzel sonuçlanmasına. Allah hayırlısıyla bize de güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…