Tup bebek ile hamile kalanlar bi bakar misiniz ?

Evet tuttu allaha şukur 2 embryo dan biri tuttu. Geride daha dondurucu da var.
5ci gun du benimkiler..

Bundan sonra bi kere daha transfer denicem oda kardeş için

Allah nasip eder inşallah

Allah bağışlasın . Benimde 5. Gün emriyolarım var donduruldu .
Geçen hafta adetim bitti . Bu mart ayındaki adetimden sonra transfer edicekmiş doktorum.
O kadar tez canlıyımki bana kalsa yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer edebilirdi
Sabretmek beklemek ne zor .

İğnelerden opu dan kontrollerden benim pskolojim bozulmuştu.. Az bi mola vermiştim hazır değildim... Transfer den sonra yine iğneler ilaçlar dönemler jel başlıyo.. Kafan cok rahat olması lazım.. Ve ben kimseye bahsetmedim tüp ol olduğundan

Bende bahsetmedim çünkü sorular cevaplarla uğraşmak istemiyorum . Jel dediniz ya o nedir ?

Merhaba. Bende tüp bebek tedavisi yaptırdım transfer ve kan verme sürecini atlattım 12. Gün kan vermeye gittim ve kanım hafif pozitif çıkmış 2 gün sonra tekrar kan aldılar değerler biraz daha yükselmiş. Şimdi Pazartesi günü yine kan ve usg için çağırıyorlar. Kafama takılan hamile miyim diyorum net bişey diyemeyiz diyorlar. Böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda

Beta hcg kaç çıkmış

Geçen hafta transferim oldu
Doktorum hayatına normal devam et dedi. Cumartesi gün kan verdim değerim güzel çıktı ama şimdi değerlerim düştü

Merhaba
Öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zorlu bir süreç.
Ben sadece tüp bebek transfer günü ve ondan sonraki gün dinlendim. Sonraki gün çok dikkatli duş aldım. Ben zift tüp bebek yaptırdım. Dikişlerim vardı. (Minik kesiler ile direk tüplere koyuluyor.) Ama sonraki günler kalktım. İşimi yemeğimi süpürgemi yaptım. Bana tüp bebek ekibim yatmamamı rutin hayatıma devam etmemi tavsiye etti. Sadece dedikleri şey koltuk kaldırma ve stres yapma. İşte koltuklarını altlarını silmedim:)
Cuma rutin kontollerimiz başlıyor. Bakalım :=)
Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Olanlara da saglıklı hamilelik günleri ve saglıklı bebişler dilerim:)

Doktorunuzun tavsiyeleri haricinde bence az yatmak daha iyi. Maskelerim gelsin yürüyüşe de başlayacağım.

Saglıklı günler..

Merhabalar. Ben de bir soru sormak istiyorum. Geçen hafta transferim gerçekleşti. Transferden sonra belirti oluyor mu? Bende normalden farklı hiçbir şey yok. Daha önce de böyle olmuştu ve olumsuz sonuçlanmıştı. Bu durum beni biraz endişelendiriyor. Göğüslerinin ağrısı bile geçti diyebilirim.

Merhaba canım. Bu durum herkeste farklı oluyor ve kadının 1. 2. Hamilelikleri bile farklı oluyor belirtiler. İnşallah hamile kalmışsındır,canı gönülden söylüyorum bunu. Yaptın mı test

7. Gün yaptım negatif cıktı. Çok çok üzüldüm. Artık umudum yok. Biraz erken yaptım evet ama modum yine re düştü. Ignelerimi yapıp son günü bekliyorum. 3 gündür de adet sancısı gibi sancılarım var. pazartesi belli olur. Hayırlısı. Çok teşekkür ederim hem güzel döleklerin hem de cevap verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…