Tup bebek ile hamile kalanlar bi bakar misiniz ?

Daha belli değil inşallah önümüzdeki ay olur. Her zaman biseyler çıkıyor.
Geç olsun güç olmasın inşallah...
Benim de normalde aralık da başlanacakdi..
Prolaktin hormonum yüksek oyuzden ertelendi.. inşallah şubat mart gibi başlarlar tedaviye... hayırlısı olsun inşallah...

Geç olsun güç olmasın inşallah...
Benim de normalde aralık da başlanacakdi..
Prolaktin hormonum yüksek oyuzden ertelendi.. inşallah şubat mart gibi başlarlar tedaviye... hayırlısı olsun inşallah...
Benim bi prolaktin yüksek cıktı, bi tsh yüksek cıktı, geçen sefer de adetim gecikti. Bir sürü şey. Nasip bakalım ne zaman. Inşallah En kısa,zamanda olur.

Benim bi prolaktin yüksek cıktı, bi tsh yüksek cıktı, geçen sefer de adetim gecikti. Bir sürü şey. Nasip bakalım ne zaman. Inşallah En kısa,zamanda olur.

Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var..
1. Hidrosalpenks vardı tutmadı...
2. Hormon yüksekliği prolaktin yüksek di..
Ilk merkez önemli değil transfer olur dedi yaptı negatif oldu..
Şuan ki merkez yapmıyor iyikide yapmıyor..
Yine negatif le sonuçlansın istemem onun yerine bekleyelim daha iyi.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var..
1. Hidrosalpenks vardı tutmadı...
2. Hormon yüksekliği prolaktin yüksek di..
Ilk merkez önemli değil transfer olur dedi yaptı negatif oldu..
Şuan ki merkez yapmıyor iyikide yapmıyor..
Yine negatif le sonuçlansın istemem onun yerine bekleyelim daha iyi.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Evet, ben de tip fak. de tedavi oluyorum. Herşey tamam olmadan yapmıyorlar bir işlem. Inşallah olumlu sonuçlar görürüz:)

Merhaba, insallah en hayirlis zamanda saglikli bir evlat sahibi olursunuz🙏 Benim doktorum da normal hayatina devam et, tutacaksa zaten tutacak dedi hatta hemsiresine de tup bebek yapilmis, operasyondan sonra sadece bes dakika yapip, hastalara bakmaya devam etmis..
Bir kac makale de okudum, transferden sonra hemen ayaga kalkanlar ile bir saat, yarim saat dinlenenlerin pozitif sonuclari arasinda hic fark yokmus. Ancak dinlenme suresi 24 saat ve daha fazlasi olunca, basari orani oldukca dusuyormus.. yani hareket edip rahme kan saglamali ancak agir kaldirmaktan, uzanmaktan, kosmaktan uzak durmaliyiz..

Bu durum herkeste farklı sanırım.
Arkadaşım tüp bebek transferi sonrası 3 ay ayaklarını uzatmasını önerdi doktoru.
Yemeğini bile ayaklarını aşağı salarak yemedi.
İlk gündem beri yattı dinlendi. Ve şükür bebeği sağlıklı doğdu.
Bir diğer arkdşımda ertesi gün işe gitti 2 hafta sonra düşük yaptı. Artık allahın işi mi , insanın yapısımı bilmiyorum
10 güne benimde transferim olacak ben ne yapıcam onuda bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Bu durum herkeste farklı sanırım.
Arkadaşım tüp bebek transferi sonrası 3 ay ayaklarını uzatmasını önerdi doktoru.
Yemeğini bile ayaklarını aşağı salarak yemedi.
İlk gündem beri yattı dinlendi. Ve şükür bebeği sağlıklı doğdu.
Bir diğer arkdşımda ertesi gün işe gitti 2 hafta sonra düşük yaptı. Artık allahın işi mi , insanın yapısımı bilmiyorum
10 güne benimde transferim olacak ben ne yapıcam onuda bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Canım benım transferım olduktan sonra 10 gun dınlendım hıc bı ıs yapmadım ama sonuc negatıf oldu,bence bu tamamen allaha kalmıs sız ıcınızı ferah tutun herseyde vardır bır hayır ama negatıf dusunmeyın asla,ben sımdı ıkıncı tedavıme baslıcam,hepımızın hakkında hayırlısı🙏🏻

Bugün adetin 2. Günü ve tedaviye başlıyoruz akşam ilk iğnemi vurucam
5 iğnem var ve 4 şubatta kontrole gidicem sonrası için bi bilgim yok 🤷🏼‍♀️

Bu ay yumurtalarım toplanıcak dondurulacak ve martta transfer edilecekmiş. Bu ay transfer et dedm etmiyor.
Neden acaba. ?

Eklentiler

• 4041447C-B897-48B5-821F-74DD3E78AAF4.jpeg
    4041447C-B897-48B5-821F-74DD3E78AAF4.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 100

Bu ay yumurtalarım toplanıcak dondurulacak ve martta transfer edilecekmiş. Bu ay transfer et dedm etmiyor.
Neden acaba. ?
Hayırlı olsun canım, ben de bilemedim neden donduruyorlar acaba, cok fazla sira falan mi var ki, o güne denk gelecek başkaları da varsa belki ondandır.

Neden acaba. ?
Merhaba, dondurulmus yumurta transferi rahmin dinlenmesi amaciyla yapilabiliyor. Bazi merkezler genelde bu sekilde ilerliyor..gonlunuzce olsun..

Selam kizlar , bana da pazartesi gunu 3. Gun embriyosu transfer edildi.. yani bugun transfer gununu saymazsak sadece 3.gunü 😊cok heyecanli cok merakliyim .. saatler bile gecmek bilmiyor.. doktor iyi bir embriyo transfer ettigini belirtmisti ve esimle hicbir problemimiz yoktu fakat bir turlu hamilelik olmadi.. insallah bizde hayirlisiyla guzel haberler aliriz , sizllere de yazip bu surecte burada takilanlara umut olurum.. 3 catlatma ignesi 1 asilamadan snra niyeyse tup bebek ilk denememden cok umutluyum, biliyorum bebisim benimle ❤

Selam kizlar , bana da pazartesi gunu 3. Gun embriyosu transfer edildi.. yani bugun transfer gununu saymazsak sadece 3.gunü 😊cok heyecanli cok merakliyim .. saatler bile gecmek bilmiyor.. doktor iyi bir embriyo transfer ettigini belirtmisti ve esimle hicbir problemimiz yoktu fakat bir turlu hamilelik olmadi.. insallah bizde hayirlisiyla guzel haberler aliriz , sizllere de yazip bu surecte burada takilanlara umut olurum.. 3 catlatma ignesi 1 asilamadan snra niyeyse tup bebek ilk denememden cok umutluyum, biliyorum bebisim benimle ❤

Hayırlı olsun güzel haberlerle devam eder inşallah.
Neden doktorunuz rahim dinlendirme yapmadı 2 adet dönemi ? Taze transfer yaptı belliki .
Benimde doktorum dondurdu ve martta transfer edicekmiş . Vücut aldıgı ilaçları atsın istiyorum dedi

Neden doktorunuz rahim dinlendirme yapmadı 2 adet dönemi ? Taze transfer yaptı belliki .
Benimde doktorum dondurdu ve martta transfer edicekmiş . Vücut aldıgı ilaçları atsın istiyorum dedi
Bende opu dan sonra yaklaşık 3 ay ara verdim. Pskolojik olarak dinlenmeye ihtiyacım vardı. Doktor 1 ay önermişti ve istediğiniz kadar bekleyebilirsin demişti

Aslında 25 tane yumurtam toplandı , 18 i doluydu 11 tanesi döllendi .. 1 tane taze transfer edilip 6 tanesi donduruldu. ohss sendromuna girebileceğimi ve tedavinin ertelenebileceğini söylemişti doktorum ama herhangi bir ağrı sızı su toplama vs olmadı . bu nedenle doktorum taze transfer yapmayı uygun gördü.. bakalım hayırlısı .. aslında bende bütün ilaçları vücuttan atıp biraz dinlenmeyi ve sonrasında transferi isterdim ama bu şekilde uygun görüldü... sizin için de hayırlısı olsun.. psikolojik olarak daha iyi hissedeceğinizden eminim .. benim heryerim şişti göğüslerim göbeğim.. bu nedenle çok rahatsızım aslında..

İnşallah hayırlı haberler bekliyoruz

X