- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi moda tas ogrt
MerhabaBenim transferimin üçüncü günü.. Ben de öğretmenim ama özel okuldayım ve maalesef tatilim bir hafta.. Ben de nasıl dinleneceğimi şaşırdım valla uzandigim zamanlar uyuyu veriyorum 3gundur hazır sofraya oturuyorum. Ablam bende ama yarın gidecek ve ben artık rutinime döneceğim. Çok tehlikeli bir şekilde iştahım açıldı önüme ne getirseler yiyebilecekmişim gibi hissediyorum.. Bu arada hafif bel ve kasık ağrım var.. Bende de böyle işte İnşaallah gönlümüze göre olur.. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
Beklemek ne zor lutfen dua edin olumlu sonuc alayim
Allah senden razi olsun duygulandirdin beni. rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin . Ben zaten inaniyorum hepimizin birgun yuzu gulecek. Allah senden razi olsun tez zamanda kucagini doldursun.Canım demin namaz kılarken aklıma geldin o kadar dua ettim ki RABBİM inşallah bu kez nasip etsin sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah..
Sana ve bekleyen herkesin yüzünü güldürsün allahım kucağını doldursun inşallah..
O kadar emek veriyoruz ki allahım sen büyüksün yardım et...
Canım senin de 30 Ocak mi test günün? İnşaallah güzel haberler alicaz gönlünü ferah tut.. ANNE OLACAĞIZ BİZBeklemek ne zor lutfen dua edin olumlu sonuc alayim
Evet insallah canim belirtim varmiCanım senin de 30 Ocak mi test günün? İnşaallah güzel haberler alicaz gönlünü ferah tut.. ANNE OLACAĞIZ BİZ♥
Çok az kasık ve bel ağrım var regli olmadan önce ki belirtilerim bunlarEvet insallah canim belirtim varmi
Kasigim 2nci gun baya agridi. Ara ara batmalarda oluyo kasigimda. Bugun ilk defa belim agridi..Çok az kasık ve bel ağrım var regli olmadan önce ki belirtilerim bunlarSenin varmı?
Bide yuzum yaniyorÇok az kasık ve bel ağrım var regli olmadan önce ki belirtilerim bunlarSenin varmı?
ama yüzün mü o neden aceba? Hormonlar sapıttı artıkBide yuzum yaniyor
Bilmiom cayir cayir yuzum yanio. Ates her zaman 36.5 olurken 37 cikiyor hep . Yani yine normal ates ama herzamanki gibi dglama yüzün mü o neden aceba? Hormonlar sapıttı artık
Ben transferden sonra 10 gun yattım dus almadım yataktan kalkmadım dıyebılırım arada 5-10 dakıka yurudum cok cok ıyı beslendım 3 ogun yedım ve hep beslıcek seyler yedım bebek gıbı bakıldım dıyebılrım neden yazıyorum bunları cunku negatıf oldubunun yatmayla beslenmeyle alakası olmadıgını dusunuyorum normal hayata devam edılmelı bence,evet 1-2 gun tabıkı dınlenın ama asla bu sekılde takılmayın,sımdı 2. Transferımı olucam ve kesınlıkle bunları yapmayı dusunmuyorum ınsallah bakalım herseyın hayırlısı
Nezaman transfer oluyorsunHanımlar, ben de tup bebek sürecine gireceğim. Size şunu sormak istiyorum, transfer sonrası nelere dikkat ettiniz,
özellikle çalışanlar işe gittiniz mi? yoksa rapor mu aldınız?
Ben öğretmenim, çok fazla rapor alamam sanırım ,2 gün alsam yeterli olur mu?
Bazıları 12 gün yıkanmamis, bazıları kollarını hiç kaldırmamış, bazıları hep yatmış.
Neler yapmam gerekiyor. Tup bebekle hamile kalanlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
13 gün yikanmayan mivar hihi kokarber niyeki yıkanınca düşük mu oluyoEvet gerçekten öyle, 3 ay hiç kalkmayalar, kolunu yukarı kaldirmayanlar, 12,13 gün yikanmayanlar var. Bunları düşündükçe, hem çalışıp hem nasıl bu süreci geçirebilirim diye düşündüm. Çalışırken 12 gün nasıl yıkanmadan durabilirim, hergun yıkanan biriyim. Bir de masrafları karşılamak için çalışmak ta zorundayım. Allah hepimize kolaylık versin inşallah.
Daha belli değil inşallah önümüzdeki ay olur. Her zaman biseyler çıkıyor.Nezaman transfer oluyorsun
Gerçekten var 2-3 kişiyle konuştum hep aynı şeyi yapmışlar. Sıcak suda damarlar genişlediği için bebeğin tutunamayacağıni düşünüyorlar. Tabi çok sıcak suyla yikanmamak lazım.13 gün yikanmayan mivar hihi kokarber niyeki yıkanınca düşük mu oluyo
Hayırlısı olsunDaha belli değil inşallah önümüzdeki ay olur. Her zaman biseyler çıkıyor.