Tup bebek ile hamile kalanlar bi bakar misiniz ?

Ben de herhalde en fazla 3 gün alırım rapor. Bakalım inşallah o aşamaya gelebilirim. Hep biseyler çıkıyor .

Beklemek ne zor lutfen dua edin olumlu sonuc alayim

Canım demin namaz kılarken aklıma geldin o kadar dua ettim ki RABBİM inşallah bu kez nasip etsin sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah..
Sana ve bekleyen herkesin yüzünü güldürsün allahım kucağını doldursun inşallah..
O kadar emek veriyoruz ki allahım sen büyüksün yardım et...

Allah senden razi olsun duygulandirdin beni. rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin . Ben zaten inaniyorum hepimizin birgun yuzu gulecek. Allah senden razi olsun tez zamanda kucagini doldursun.

Ben transferden sonra 10 gun yattım dus almadım yataktan kalkmadım dıyebılırım arada 5-10 dakıka yurudum cok cok ıyı beslendım 3 ogun yedım ve hep beslıcek seyler yedım bebek gıbı bakıldım dıyebılrım neden yazıyorum bunları cunku negatıf oldubunun yatmayla beslenmeyle alakası olmadıgını dusunuyorum normal hayata devam edılmelı bence,evet 1-2 gun tabıkı dınlenın ama asla bu sekılde takılmayın,sımdı 2. Transferımı olucam ve kesınlıkle bunları yapmayı dusunmuyorum ınsallah bakalım herseyın hayırlısı

Gerçekten alakası yokmuş demek ki, doktorlar hareket edin kan akışı olsun demişler herkese. Nasip bir de demek ki. Yine de dikkat edip, fazla yatmamak lazım demek ki. Çok saolun cevabınız için :) inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerimizi burda paylaşırız.

Nezaman transfer oluyorsun

13 gün yikanmayan mivar hihi kokarber niyeki yıkanınca düşük mu oluyo

13 gün yikanmayan mivar hihi kokarber niyeki yıkanınca düşük mu oluyo
Gerçekten var 2-3 kişiyle konuştum hep aynı şeyi yapmışlar. Sıcak suda damarlar genişlediği için bebeğin tutunamayacağıni düşünüyorlar. Tabi çok sıcak suyla yikanmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…