Tup bebek ile hamile kalanlar bi bakar misiniz ?

Ben hiç positif görmedim ama yurt dışında yasıyorum.. Burda transfer sonrası 5 dakkika bile yatırmadan eve gönderiyormuslar..
2 negatif tüp bebek deneyimim var türkiyede tedavi oldum.. şimdi burda başladık tedaviye..
Doktorlara kalsa yatma ile ilgisi yok...???
Aksine yatmayın ki kan akımı devam etsin diyorlar.. bu işler nasip işi..
Hiç unutmuyorum burda bi arkadaş yazmıştı transferin 2. Günü poposunun üstüne düşmüş ve pozitif olmuştu... RABBİM ol derse neler olmazki... kün feye kün...

Çok teşekkür ederim cevabınız için, 15 tatile denk getirmeye çalıştım tüp bebek transferini ama problem çıktı inşallah önümüzdeki ay nasip olur. Yazdiklariniz çok umut verici . Yeniden teşekkür ederim :)

Gerçekten çok haklısınız, youtube da bir doktor naparsaniz yapın eğer bebek düşmeyecekse düşmez demişti. Çünkü çok güzel bir koruma altında rahimde demişti. Ama insan duyduklarından sonra, sanki yıkansa,yatmasa ve tüp bebek tutmasa, kendini suçlu hissedecekmiş gibi düşünüyor. Çok saolun yazdiklariniz için:)

Gerçekten öyle, inşallah benim de bu yıl olumlu sonuçlarım olur :)

Kizlar dun transfer oldum. Uyku arasinda karin ustu yatmisim. Bisey olurmu.

Canım transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transferin... hiç tereddüt etme allahım ol desin inşallah hiç bir şey zarar vermez merak etme...dualarım seninle... hatırlıyor musun beni bilmem aynı merkezde tedavi görüyoruz ben henüz transfer aşamasına gelemedim malesef...

Son düzenleme:
Hatirlamam mi canim rabbim yuzumuzu guldursun insaallah bu sefer suan neyi bekliyorsun canim

Hatirlamam mi canim rabbim yuzumuzu guldursun insaallah bu sefer suan neyi bekliyorsun canim

Endokrinoloji sevk ettiler... prolaktin hormonunu yükselmiş onu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor... şuan ilaç kullanıyorum... şubat mart gibi anca başlarız...
Hayırlısı ile nasip olsun inşallah canım...
Transfer sonrası hastanede kaldın mı yoksa hemen eve yolladılar mı.. dikkat etmen gereken şeyler varmıymış.. bana oradaki görevli işe hemen dönecek mişim öyle söyledi.. evde kalmanı gerektirecek bir durum yok dedi..

Canim hc bisey demediler onermediler. Banada guya ertesi gun calis dediler. Ben temizlik agir is dedim tek 2 gun verdiler. Yarin ev doktorundan 1 hafta daha izin alacam

I
Canim hc bisey demediler onermediler. Banada guya ertesi gun calis dediler. Ben temizlik agir is dedim tek 2 gun verdiler. Yarin ev doktorundan 1 hafta daha izin alacam

En iyisi 1 hafta hasta kal... türkiye de doktorum 2 hafta evde kal demişti bunlar da hemen başlaya bilirsin işe diyor benim işim de ağır fabrikada çalışıyorum... bakalım artık hayırlısı bende yıllık iznim den almak istiyorum... RABBİM nasip etsin inşallah...

Amin cumlemize

Canım benim merak ettigim bir durum var..
Ben iki kez türkiyede transfer yaptırdım..
Ve transfer öncesi kan tahlili dahi yapmadan transfer yaptı doktor bana ikisi de negatif oldu şimdi burda başladım tedaviye ve merak ediyorum kan tahlili yapıyorlar mı transfer öncesi.. Bide seninki dondurulmuş embriyo transferi mi??

Evet dondurulmus embiriyo. Canim kan tahlili yapiyorlar ama sadece transferi planlamak icin. Dogru zamani bulmak icin. Benim icin oyleydi yani

Merhaba, insallah en hayirlis zamanda saglikli bir evlat sahibi olursunuz Benim doktorum da normal hayatina devam et, tutacaksa zaten tutacak dedi hatta hemsiresine de tup bebek yapilmis, operasyondan sonra sadece bes dakika yapip, hastalara bakmaya devam etmis..
Bir kac makale de okudum, transferden sonra hemen ayaga kalkanlar ile bir saat, yarim saat dinlenenlerin pozitif sonuclari arasinda hic fark yokmus. Ancak dinlenme suresi 24 saat ve daha fazlasi olunca, basari orani oldukca dusuyormus.. yani hareket edip rahme kan saglamali ancak agir kaldirmaktan, uzanmaktan, kosmaktan uzak durmaliyiz..

Merhaba Benim transferimin üçüncü günü.. Ben de öğretmenim ama özel okuldayım ve maalesef tatilim bir hafta.. Ben de nasıl dinleneceğimi şaşırdım valla uzandigim zamanlar uyuyu veriyorum 3gundur hazır sofraya oturuyorum. Ablam bende ama yarın gidecek ve ben artık rutinime döneceğim. Çok tehlikeli bir şekilde iştahım açıldı önüme ne getirseler yiyebilecekmişim gibi hissediyorum.. Bu arada hafif bel ve kasık ağrım var.. Bende de böyle işte İnşaallah gönlümüze göre olur.. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin

Kacnci gun embriyosu. Dondurulmus mu

Iki gun ust uste kendini karin ustu yatarak buldum. 5nci gun embiriyosu 1 tane. Senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…