- 24 Temmuz 2022
- 184
- 46
- 32
-
- Konu Sahibi Helenizmrr
Bende bu sorunun cevabını merak ettim cevap buldunuzmuİnşallah teşekkür ederimgonal f var olan yumurtaları mı büyütüyor yoksa ayrıca yumurta sayısını da arttırıyor mu biliyor musunuz
Etkisini gören çok bildiğim kadarıyla sayısını arttırmıyor.Anladım teşekkür ederim. Kullanılan ilaçlarla ilgili bilginiz var mı peki bugün gonal f 900 1.5 ml kullanıyorum günlük dozum 300. 3 gün kullanıp muayeneye gideceğim kullanıp da etkisini gören var mı
Merhaba bana doktor ilk günden itibaren gonal f900 günde 100 olarak ve pergoveris 150 olarak kullanmamı söyledi 7.gün kontrole gittim ve bi ilaç daha ekledi cetrotide 2 gündür bu ilacı da kullandım yarın adetin 10.gün ve kontrole gidicem bakalım nolcak Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla inşallah. .sen ne yaptın şu an ne durumdasınMerhaba bugün doktor kontrolüne gittiğimde doktorum gonal f 900 e ek olarak pergoveris verdi bana 2 gün de onu kullanacağım sanırım yumurtalarım istenen büyüklükte değil.Gonal f 900 ü 7 gündür kullanıyorum. 11,12,15,17mm yumurtalarım adetin 10. Günündeyim. Benimle aynı durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi
PERGOVERIS ilacı nerden buldunuz? ve ne kadara aldınız. çok yüksek fiyatlar istiyorlar.Merhaba bana doktor ilk günden itibaren gonal f900 günde 100 olarak ve pergoveris 150 olarak kullanmamı söyledi 7.gün kontrole gittim ve bi ilaç daha ekledi cetrotide 2 gündür bu ilacı da kullandım yarın adetin 10.gün ve kontrole gidicem bakalım nolcak Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla inşallah. .sen ne yaptın şu an ne durumdasın
PERGOVERIS ilacı nerden buldunuz? ve ne kadara aldınız. çok yüksek fiyatlar istiyorlar.
İstanbul gözde eczanesindem aldım baya pahalıydı ama fiyat hatırlamıyorum artık o kadar ilaç aldım ki birbirine girdiPERGOVERIS ilacı nerden buldunuz? ve ne kadara aldınız. çok yüksek fiyatlar istiyorlar.
Canım ben 3000tl aldımPERGOVERIS ilacı nerden buldunuz? ve ne kadara aldınız. çok yüksek fiyatlar istiyorlar.
NERDEN ALDINIZ BİZE 7500 FİYAT VERDİLER.Canım ben 3000tl aldım
Nerden aldınız biz hiç bulamadık 7500 lira fiyat istediler bizdenMerhaba ben iki adet pergoveris e 2700 tl verdim genellikle hastanelere yakın olan onlarla bire bir çalışan eczanelerde daha çok oluyor belki bulmanıza yardımcı olur
eczane ismi ve yerini yazarsanız arayıp öğreneyim bende. teşekkürler dönüşünüz içinCanım ben 3000tl aldım
üretici firmasına kadar aradık bulamadıkMerhaba ben iki adet pergoveris e 2700 tl verdim genellikle hastanelere yakın olan onlarla bire bir çalışan eczanelerde daha çok oluyor belki bulmanıza yardımcı olur
İzmirde yaşıyorum ben Karşıyaka park eczanesinden aldımNerden aldınız biz hiç bulamadık 7500 lira fiyat istediler bizden