- 6 Aralık 2013
- 741
- 420
-
- Konu Sahibi Helenizmrr
Hangi ildesiniz?MERHABA KIZLAR ÇOK ACİL MERİOFERTE İHTİYACIM VAR SATIN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI
şaka gibi 2 kutu için 8000 TL fiyat istediler.İzmirde yaşıyorum ben Karşıyaka park eczanesinden aldım
İzmirde yaşıyorum ben Karşıyaka park eczanesinden aldım
Bursadayım kargoyla alabilirim elinizde varsaHangi ildesiniz?
Nereden aldınız 2 adet 2700 çok uygunmuşMerhaba ben iki adet pergoveris e 2700 tl verdim genellikle hastanelere yakın olan onlarla bire bir çalışan eczanelerde daha çok oluyor belki bulmanıza yardımcı olur
Şimdi aradım eczaneyi 1 kutusuna 3800 dedilerİzmirde yaşıyorum ben Karşıyaka park eczanesinden aldım
Bana da 2 kutu için 8000 civarı dediler.Şimdi aradım eczaneyi 1 kutusuna 3800 dediler
Kafalarına göre fiyat veriyorlar herhaldeBana da 2 kutu için 8000 civarı dediler.
Bursada fethiye eczanesi canım ordan aldım bütün ilaçlar mevcut hemen alıyorsunNERDEN ALDINIZ BİZE 7500 FİYAT VERDİLER.
Teşekkür ederim , sanırım sizin de raporlu o rakama denk geldi dimi.Bursada fethiye eczanesi canım ordan aldım bütün ilaçlar mevcut hemen alıyorsun
Yok canım benim raporum yok benim bir oğlum var ona kardeş istiyorumTeşekkür ederim , sanırım sizin de raporlu o rakama denk geldi dimi.
CANIM BENDE BURSADAYAŞIYORUM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN DOKTOR ARIYORUM SEN HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN?MERHABA KIZLAR ÇOK ACİL MERİOFERTE İHTİYACIM VAR SATIN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI
Merhaba canım ben uludağ üniversitesine gidiyorum özeller aşırı pahalı maalesefCANIM BENDE BURSADAYAŞIYORUM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN DOKTOR ARIYORUM SEN HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN?