- Konu Sahibi Helenizmrr
Hangi ildesiniz?MERHABA KIZLAR ÇOK ACİL MERİOFERTE İHTİYACIM VAR SATIN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ildesiniz?MERHABA KIZLAR ÇOK ACİL MERİOFERTE İHTİYACIM VAR SATIN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI![]()
şaka gibi 2 kutu için 8000 TL fiyat istediler.İzmirde yaşıyorum ben Karşıyaka park eczanesinden aldım
İzmirde yaşıyorum ben Karşıyaka park eczanesinden aldım
Bursadayım kargoyla alabilirim elinizde varsaHangi ildesiniz?
Nereden aldınız 2 adet 2700 çok uygunmuşMerhaba ben iki adet pergoveris e 2700 tl verdim genellikle hastanelere yakın olan onlarla bire bir çalışan eczanelerde daha çok oluyor belki bulmanıza yardımcı olur
Şimdi aradım eczaneyi 1 kutusuna 3800 dedilerİzmirde yaşıyorum ben Karşıyaka park eczanesinden aldım
Bana da 2 kutu için 8000 civarı dediler.Şimdi aradım eczaneyi 1 kutusuna 3800 dediler
Kafalarına göre fiyat veriyorlar herhaldeBana da 2 kutu için 8000 civarı dediler.
Bursada fethiye eczanesi canım ordan aldım bütün ilaçlar mevcut hemen alıyorsunNERDEN ALDINIZ BİZE 7500 FİYAT VERDİLER.
Teşekkür ederim , sanırım sizin de raporlu o rakama denk geldi dimi.Bursada fethiye eczanesi canım ordan aldım bütün ilaçlar mevcut hemen alıyorsun
Yok canım benim raporum yok benim bir oğlum var ona kardeş istiyorumTeşekkür ederim , sanırım sizin de raporlu o rakama denk geldi dimi.
CANIM BENDE BURSADAYAŞIYORUM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN DOKTOR ARIYORUM SEN HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN?MERHABA KIZLAR ÇOK ACİL MERİOFERTE İHTİYACIM VAR SATIN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI![]()
Merhaba canım ben uludağ üniversitesine gidiyorum özeller aşırı pahalı maalesefCANIM BENDE BURSADAYAŞIYORUM DA TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN DOKTOR ARIYORUM SEN HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN?