Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TÜP BEBEK İKİNCİ DENEME
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
insallah olumlu sonuc alirsin cnm,yas kac?sorun neydi cnm?benim yas 29 ve sorunuzmuz azospermBenimde 2. Denemem bakalım sonuç ne olacak. Şuan iğnenin 7. Günündeyim
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
ay allah saglikla buyitmeyi nasip etsin cnm.bmm.amin insallah allah herkese evlat nasip etsin.peki senin sorun neydi yani ilk deneme neden tutmadi?Bende ikinci denememde hamile kalmıştım kızım oldu, şuan 20 aylık oldu..
Darısı sana inşAllah , tez zamanda güzel mutlu haberlerini alırız ..
- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
insallah olumlu sonuc alirsin cnm,yas kac?sorun neydi cnm?benim yas 29 ve sorunuzmuz azosperm
Biraz morfoloji düşük onun dışında bir problem yok ben 25 eşim 28 yaşında. Sizin geçen sefer neler denendi nasıl yol izlendi bu sefer farklı birşey yapılıyor mu
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
valla basima cok sey geldi.bende bi sorun yokken tam bir ay kala kist olustu doktorsikinti yapmaz dedi.yumurta toplamadan sonra 14 tane yumurtam varken 7 ye dustu,ve onlardan sadece bi yanesine islem yapildi hepsi kirildi.ttansfer edildi ama sonuc negatof.transferden sonra benim.amh degerime bakiyo ve yasina gore dusuk biraz diyo ve kist yumurtani etkilemis deid.e ben sordum bide etkiliyomu diye.simdi sil bastan baslicam,ke di tetkiklerimi kendim yapicam rahim filmo istemedi onuda kendi basima ceksirocem,ve bitkisel seyelrle rahmimi hazirliyorum.senin nasil oldu c?insallah bu sefer bebisin sana gelirBiraz morfoloji düşük onun dışında bir problem yok ben 25 eşim 28 yaşında. Sizin geçen sefer neler denendi nasıl yol izlendi bu sefer farklı birşey yapılıyor mu
- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
Canim bize sebepsiz infertilite diyordu doktor , nasip canim Allah ol dedikten sonra olur inşAllah..ay allah saglikla buyitmeyi nasip etsin cnm.bmm.amin insallah allah herkese evlat nasip etsin.peki senin sorun neydi yani ilk deneme neden tutmadi?
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
peki ikinciyle birinci arasindaki fark ne oldu cnm?nasil.bir yol izlediniz?Canim bize sebepsiz infertilite diyordu doktor , nasip canim Allah ol dedikten sonra olur inşAllah..
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
çok zor olmali cnm senin icin ben ilkinde bile asiri sters yasadim seni dusunemiyorum bile.sorun neydi cnm?insallah allah bu sefer senin yuzune guler kucagini bi bebeyle doldururBen 5.ci tedaviye hazırlanıyorum
- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
Canim ben ilkini Marmara araştırmada yaptırmıştık ikincisi Göztepe medikal’de yaptırdık, özel hastane daha ilgili tabii daha profesyonel ..peki ikinciyle birinci arasindaki fark ne oldu cnm?nasil.bir yol izlediniz?
Peki sen hangi hastaneye gidiyorsun..??
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
ben Antalya gelecek tup bebekde yaptiriyoeum doktor Baty Aydinuraz,cok iyi bi doktor ama hastaneyi sevemedimCanim ben ilkini Marmara araştırmada yaptırmıştık ikincisi Göztepe medikal’de yaptırdık, özel hastane daha ilgili tabii daha profesyonel ..
Peki sen hangi hastaneye gidiyorsun..??
- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
Canim sen nerede olacağına inanıyorsan içine sindiyse orada yaptır , hayirlisi olsun inşAllah..ben Antalya gelecek tup bebekde yaptiriyoeum doktor Baty Aydinuraz,cok iyi bi doktor ama hastaneyi sevemedim
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
acikcasi hic kimseye inanmiyorum.allah kimseyi onalrinnkapiaina dusurmesin.ama elimden bisey gelmiyo mecbur gidicemCanim sen nerede olacağına inanıyorsan içine sindiyse orada yaptır , hayirlisi olsun inşAllah..
- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
Canim tabiiki vercek olan Allah , onlar birer vesile araci .. Sen bol bol dua et , beslenmene dikkat et olur İnşAllah..acikcasi hic kimseye inanmiyorum.allah kimseyi onalrinnkapiaina dusurmesin.ama elimden bisey gelmiyo mecbur gidicem
Dua topiklerine katıldın mi ? Hiç
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
yok cnm katilmadim,ama.benden cok dua edende yoktur heraldeCanim tabiiki vercek olan Allah , onlar birer vesile araci .. Sen bol bol dua et , beslenmene dikkat et olur İnşAllah..
Dua topiklerine katıldın mi ? Hiç
- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
Canim duanın kabul olacağı vakitler var o vakitlerde dua et , hacet namazı kıl devamlı ..yok cnm katilmadim,ama.benden cok dua edende yoktur heralde
- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
valla basima cok sey geldi.bende bi sorun yokken tam bir ay kala kist olustu doktorsikinti yapmaz dedi.yumurta toplamadan sonra 14 tane yumurtam varken 7 ye dustu,ve onlardan sadece bi yanesine islem yapildi hepsi kirildi.ttansfer edildi ama sonuc negatof.transferden sonra benim.amh degerime bakiyo ve yasina gore dusuk biraz diyo ve kist yumurtani etkilemis deid.e ben sordum bide etkiliyomu diye.simdi sil bastan baslicam,ke di tetkiklerimi kendim yapicam rahim filmo istemedi onuda kendi basima ceksirocem,ve bitkisel seyelrle rahmimi hazirliyorum.senin nasil oldu c?insallah bu sefer bebisin sana gelir
rahim filmi çekinmeden aşılama bile yapmıyorlar bu nasıl bir mantıktır. Çok şaşırdım. Umarım bu sefer herşey gönlünüzce olur. Bu konuda doktorumu önerebilirim size Timur gürgan herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyor test yapıyor
Amin canım benim bizde sebepsiz interfelite canım hiç bı sebep yok yani sorma bazen bogulcak duruma geliyoumgçok zor olmali cnm senin icin ben ilkinde bile asiri sters yasadim seni dusunemiyorum bile.sorun neydi cnm?insallah allah bu sefer senin yuzune guler kucagini bi bebeyle doldurur