• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek idrar testi

buketsprt

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
7
8
6
37
Selam herkese, 10 gün önce transferim gerçekleşti ve ben 6. Gün idrar testinde pozitifi gördüm, ve diğer günlerde yapmaya devam ettim fakat gittikçe silikleşti çizgi, son olarak bugün yaptığım test ise çok silik, yarına hiç çıkmayacak gibi.. Pazartesi doktorla görüşmemiz var kan vericem, fikirlerinizi merak ediyorum iyiye gitmiyor sonuç sanırım. Bu arada 3.gün tek transfer 8 hücreli. Lütfen bilgisi olan varsa çok ihtiyacım var şuan, ilk test yaptığımda nasıl havalara uçtaysam, şuan tam tersi yataktan çıkmak istemiyorum

Selam herkese, 10 gün önce transferim gerçekleşti ve ben 6. Gün idrar testinde pozitifi gördüm, ve diğer günlerde yapmaya devam ettim fakat gittikçe silikleşti çizgi, son olarak bugün yaptığım test ise çok silik, yarına hiç çıkmayacak gibi.. Pazartesi doktorla görüşmemiz var kan vericem, fikirlerinizi merak ediyorum iyiye gitmiyor sonuç sanırım. Bu arada 3.gün tek transfer 8 hücreli. Lütfen bilgisi olan varsa çok ihtiyacım var şuan, ilk test yaptığımda nasıl havalara uçtaysam, şuan tam tersi yataktan çıkmak istemiyorum
Canım seni üzmek istemem ama çok erken test yapmışsın kullanılan ilaçlar nedeni ile pozitifi görmen cok normal gittikçe siliklesmesi negatif anlamına geliyor bendede aynısı olmuştu. Umarim Sen pozitif sonucu alirsin 🤲🤲

3.gun embriyosunda 11.gunumde idrar testi yaptım silik çizgi dahi yok. Olmadı mı tutmadı mi sizce? Yarın kan testim var 12.gunü bekledim olumsuz sonuç görmemek için ama dayanamayıp idrar testi yaptım.

Insallah olumlu sonuc alirsiniz. Ama catlatma igneleri etkisi ile zaten pozitif gorneniz normal. O sebeple kan testleri 10.gunden sonra yapiliyor

Back