Elinde tedaviden kalan kullanılmamış ve tarihi geçmemiş aşağıda ismi geçen ilaçlardan olan varsa indirimli fiyatına alabilirim
Gonal f 450 ( 3 kutu )
Ovitrelle 250 mg (2 adet)
Cetrotide 0,25 ( 3 adet)
Merhabalar tedaviniz hayırlı olur inşallah. Geçen ay tüp bebek denedim ve şu anda 5 haftalık hamileyim. Elimde 2 kutu gonal-f 450 ve 1 kutu menagon var. gonal-f son kullanma tarihi 09.2013. bilginize...
Ovitrelle 250 mg
(3 adet)
var elimde bakıyım son kullanma tarihime uygunsa soğutucu ile özel kargo yapılıyormuş ücretsiz göndermek isterim 3.tedavimde bebeğim olduğu için bilirim zorluğu allah kolaylık versin...
bende satmak istiyorum ilgilenen olursa pco oldğum için düşük doz kullanıyorum son kullanma tarihi 2015 buzdolabında saklıyorum zaten bende tedaviye bu ay başlayacağım yeni aldım ama fazla bana ilgilenen olursa özelden msaj atabilir birde ben ankaradayım
canım öncelikle tedavin inş pozitif sonuçlnır çok pahalı olduğunuda çok çok iiyi biliyrm ama bence ilaç bu yani sıcaktan falan bozulma ihtimali var çok dikket et alırken
ilaçlar dolapta ben de anadolu yakasında pendikte oturuyorum.
Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallhh Tez zamanda hayırlı haberleri alırız inşallhh Ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum uygun fiyatla olursa neden olmasın alırım tabiki
saol canım allah razı olsun rabbim bu yolda cümlemizi güldürsün kargoda sorun olurmu acaba ilaca ankara olsa bir yerde buluşup verirdim canım fiyat 200 tl aldığım fiyat keşke bedava verebilsem ama 5. denemem ve ben maddi manevi artık son demlerimi yaşıyorum eşim için bir iğne yazdı bunu satıp onu alacağım .
Elinizde kaç kutu gonal f var istediğiniz fiyat bir kutu fiyatı mı
ben yüzdesi ne kadar bilmiyorum. yüzdesiyle alan bir arkadaş tüp bebek yaptıracağı ayda kendiliğinden hamile kalmış ben de onun tüm ilaçlarının 1000 liraya aldım. bana mutluluk getirdi size de getirir inşallah. siz söyleyin ücretini[/QUOTE
Cemre Hanım doktorumuz menagon istememişti. o yüzden sadece elinizde ki Gonal-F 450 ilaçları işimize yarayacak. Ancak inanın bizde ikinci denememiz olduğu için uygun şekilde ilaçları tedarik etmek istiyoruz. Bu yüzden size fiyat vermem yanlış olur. Sonuçta siz satıyorsunuz. Siz ne kadara verebileceğinizi söylerseniz daha doğru olur gibi.
canım şu an 4 kutu var ama 2 kutusu kendim için hani olurda hemen bulup alamazsam diye adetimi bekliyorum ben adet olunca başlayacağım bu süre içinde eşimin kullanması gereken bir iğne var onu alırız diye düşündüm evet kutu fiyatı
ben yüzdesi ne kadar bilmiyorum. yüzdesiyle alan bir arkadaş tüp bebek yaptıracağı ayda kendiliğinden hamile kalmış ben de onun tüm ilaçlarının 1000 liraya aldım. bana mutluluk getirdi size de getirir inşallah. siz söyleyin ücretini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?