Tüp bebek için Gonal f 450, Ovitrelle 250 mg,Cetrotide 0,25 ihitiyacım var

nrglylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
169
0
26
İstanbul
Elinde tedaviden kalan kullanılmamış ve tarihi geçmemiş aşağıda ismi geçen ilaçlardan olan varsa indirimli fiyatına alabilirim

Gonal f 450 ( 3 kutu )

Ovitrelle 250 mg (2 adet)

Cetrotide 0,25 ( 3 adet)

Elinde tedaviden kalan kullanılmamış ve tarihi geçmemiş aşağıda ismi geçen ilaçlardan olan varsa indirimli fiyatına alabilirim

Gonal f 450 ( 3 kutu )

Ovitrelle 250 mg (2 adet)

Cetrotide 0,25 ( 3 adet)

canım öncelikle tedavin inş pozitif sonuçlnır çok pahalı olduğunuda çok çok iiyi biliyrm ama bence ilaç bu yani sıcaktan falan bozulma ihtimali var çok dikket et alırken

Merhabalar tedaviniz hayırlı olur inşallah. Geçen ay tüp bebek denedim ve şu anda 5 haftalık hamileyim. Elimde 2 kutu gonal-f 450 ve 1 kutu menagon var. gonal-f son kullanma tarihi 09.2013. bilginize...

Ovitrelle 250 mg
(3 adet)

var elimde bakıyım son kullanma tarihime uygunsa soğutucu ile özel kargo yapılıyormuş ücretsiz göndermek isterim 3.tedavimde bebeğim olduğu için bilirim zorluğu allah kolaylık versin...

bende satmak istiyorum ilgilenen olursa pco oldğum için düşük doz kullanıyorum son kullanma tarihi 2015 buzdolabında saklıyorum zaten bende tedaviye bu ay başlayacağım yeni aldım ama fazla bana ilgilenen olursa özelden msaj atabilir birde ben ankaradayım

Merhabalar tedaviniz hayırlı olur inşallah. Geçen ay tüp bebek denedim ve şu anda 5 haftalık hamileyim. Elimde 2 kutu gonal-f 450 ve 1 kutu menagon var. gonal-f son kullanma tarihi 09.2013. bilginize...

Teşekkür ederim inşallh hayırlı olur .Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasipo etsin inşallhh Gonal f ihtiyacım var eğer hep dolapta saklanmışsa alabilirim son kullanma tarihi henüz dolmamış ama bir problem olurmu bilmiyorum Burada özelde mesaj nasıl yazılır bilmediğim için beni yönlendirirseniz sevinirim Daha ayrıntılı orada görüşebiliriz

Öncelikle ilginizden dolayıı teşekkür ediyorum Ne güzel bebeğiniz olmuş Rabbim hep sağlıklı haberlerini almanızı nasip etsin inşallhh Eğer İlacınızın son kullanma tarihi uygunsa bir de buzdolabında muhafaza edilmişse memnuniyetle alırım tabi ki ben istanbul anadolu yakasındayım Özelden yazmayı çok bilmiyorum öğrendikten sonra hemen irtibata geçmek isterim

Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallhh Tez zamanda hayırlı haberleri alırız inşallhh Ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum uygun fiyatla olursa neden olmasın alırım tabiki

canım öncelikle tedavin inş pozitif sonuçlnır çok pahalı olduğunuda çok çok iiyi biliyrm ama bence ilaç bu yani sıcaktan falan bozulma ihtimali var çok dikket et alırken

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve uyarıların için Malum ilaçlar çok pahalı altından kalkılabilicek gibi değil mecburen bu yola başvurdum yoksa istemezmiyim gidip direk eczaneden alırdım Gönderen kişinin vicdanına kalmış sonuçta o kadar para tüp bebek için zar zor veriyoruz eğer ilaçlar kalitesiz olursa o kadar parayı al çöpe at Burada gönderenlerin vicdanına kalmış İnşallh yardımcı olurlar.

tüp bebeğin maddi manevi ne kadar zor olduğunu ancak yaşayanlar bilir. bu benim 5. denemem. bu işe ticaret olarak ta bakılmaz. ben şu anda hamileyim elimde de kalan 2 kutu ilacım var. çöpe atmayayım da bu maddi manevi sıkıntılı süreçte destek olalım birbirimize düşüncesini taşıyorum

Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallhh Tez zamanda hayırlı haberleri alırız inşallhh Ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum uygun fiyatla olursa neden olmasın alırım tabiki

saol canım allah razı olsun rabbim bu yolda cümlemizi güldürsün kargoda sorun olurmu acaba ilaca ankara olsa bir yerde buluşup verirdim canım fiyat 200 tl aldığım fiyat keşke bedava verebilsem ama 5. denemem ve ben maddi manevi artık son demlerimi yaşıyorum eşim için bir iğne yazdı bunu satıp onu alacağım .

ben yüzdesi ne kadar bilmiyorum. yüzdesiyle alan bir arkadaş tüp bebek yaptıracağı ayda kendiliğinden hamile kalmış ben de onun tüm ilaçlarının 1000 liraya aldım. bana mutluluk getirdi size de getirir inşallah. siz söyleyin ücretini

Elinizde kaç kutu gonal f var istediğiniz fiyat bir kutu fiyatı mı

Elinizde kaç kutu gonal f var istediğiniz fiyat bir kutu fiyatı mı

canım şu an 4 kutu var ama 2 kutusu kendim için hani olurda hemen bulup alamazsam diye adetimi bekliyorum ben adet olunca başlayacağım bu süre içinde eşimin kullanması gereken bir iğne var onu alırız diye düşündüm evet kutu fiyatı

özelden mesaj attım size ilgilenirseniz sevinirim

Özelden mesaj atıyorum birazdan ilgilenirseniz sevinirim

ben özelden mesaj yazamıyorum yeni üye olduğum için sanırım nrglylm arkadaşım yok ben aldığım fiyatı yazdım zaten eğer bana 2 kutu yetmezse ben yine o fiyattan alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…